Ločenka s tremi otroki bi rada spoznala novega partnerja
Anonimno 3210, 19.08.2021 ob 13:32
Ha, ha… Naš naraven refleks je, da cenimo tiste ženske, ki si to zaslužijo, o ostalih imamo pač mnenje, kot jim gre. Druge bi pa zdaj nekaj na silo, s terapijami in podobnimi idiotizmi rade ukrivile realnost v svoj prid. Np, ne bo šlo.
Vsak normalen bo hotel eno lepo in mlado, da z njo ustvari družino. Ne pa neke odcvetele škart robe, razdiralke družin, ki so jo vsi ponucali in odnucali, zdaj kar je ostalo od nje bo pa on imel, vsaj dokler se spet ne sk…a z drugim in ga pusti.
Ti pa ‘joj, ne maraš mojega bureka ker ni užiten? Nekaj ne štima s tabo, te bomo terapirali, malo pokasirali…’ No si pa vsaj hecna, če drugega ne.
Ničesar ne prodajam, še manj sem ločena mamica z otroki 🙂 a nekdo se mora tudi za njih postaviti.
Torej če ne zanikaš, smatram da se strinjaš z mojim zapisom. Nekaj ne štima pri tako srečnemu človeku z mlado ženskico, da mora biti tako zloben do enih mamic, ki se ga niti ne tičejo na noben način.. razen če se? Hmmm? 🙂 Katera te je ugriznila tako močno za srčeka, kaj?
Desperadodajka, 16.08.2021 ob 09:15
Kaj pa sploh rabiš desca? Potem bo pa samo pil, se kurbal okol, ležal pred televizorjem na kavču, ti mu boš pa gate prala in ga stregla. A ti ni bil bivši, od katerega si srečno ločena, dovolj dober poduk v življenju? Desci so vsi isti.
Popravek ker sm pozabil dodat kaj sem prejle mislil…
Pa lep dan ☺️
jeannine11, 07.08.2020 ob 12:30
Sem dala pred kratkim tu gori oglas, da iščem partnerja… javil se je le eden, pa še to pod kriterijem let, ki sem jih navedla.
Sem samska, stara 33 in brez otrok, želela sem le malo družbe,.. Vidim da bi morala imet vsaj enega otroka, da bi bila bolj zanimiva 😀
Želim veliko sreče, in valda da boš spoznala nekoga, ki te bo sprejel z otroki vred!!
Nism vidu tega lahk se spoznava
Forum je zaprt za komentiranje.