Ločenka s tremi otroki bi rada spoznala novega partnerja
Lahko razumem, da ne razumeš. Ne prepričujem pa prepričanih. Vsak pri sebi najbolje ve, zakaj s tako vnemo sovraži določeno skupino ljudi. Podatki, ki jih navajaš so neresnični in zavajajoči, zato ti pravim ne širi krive vere, če gojiš osebne zamere – imaš vso pravico. A glede na to, da se s tematiko tudi poklicno ukvarjam in sem spisala že več člankov, ki so temeljili na dolgoletnih raziskavah in izkušnjah anketiranih in intervjuvanih m/ž, lahko z gotovostjo trdim, da živiš v zmoti. V veliki zmoti.
Je pa to tvoje prepričanje in imaš vso pravico do mnenja. Le realno ni
Ha, ha… Ti živiš v fantazijah. Nič ne sovražimo, samo gnilega paradajza, ki bi nam ga rada prodala pač ne bomo kupili. Kakšni neresnični podatki? Večino vez končajo ženske, srečajo drugega in se svojega znebijo kot da je smet. To je, z redkimi izjemami, realnost. Že ko so v vezi gledajo, če lahko dobijo boljšega…
Predvidevam, da si tam nek s FDV, filofaks ali pa kaj podobnega. Sodobna ‘znanost’, ki uničuje WCje in trdi, da je spolov 120, zato ker med spoloma ni razlik in je torej samo en.
Ne prodajam jaz nobenega paradajza niti me ne zanimajo vaši nakupi, samo izpostavim laž, ko naletim nanjo, pa zavajanje, pa hejtanje ipd nebuloze, s katerimi nekdo želi očrniti določeno skupino ljudi. Sploh pa ne razumem zakaj se toliko ukvarjaš s paradajzi ko imaš diamantke na voljo. Pusti paradajzke za tiste, ki jim ti ustreza. Tvoja nasršenost samo dokazuje, da te žulijo. Kljub diamantkam. Zakaj, veš ti.
Verjemi, podatki so na netu. Razišči sam. Pa ne pri vlogerjih, ki tržijo nebuloze za večjo gledanost od katere živijo 🙂
Edino kar sem v vseh svojih letih videl je to, da ženskam ni za verjet niti tega koliko je ura. Ženska je bitje brez morale, niti ne stvar, ampak pritiklina stvari. Govorite eno, hočete drugo. Podatki? Malo nazaj je v neki anketi v Nečijo 3/4 žensk priznalo, da ne bi bile z enim, ki zasluži manj kot one. Potem bi se pa šle neko enakopravnost. Ni v tem, da bi vas kdo zatiral ipd., same ste take, da hočete nekaj povsem drugega kot pa nakladate okrog. Problem je v vas, ve se obnašate kot pritiklina stvari. Kot je rekel en neslavni nemški pilot malo nazaj ‘ženska se raje podredi močnemu kot vlada šibkemu’. Lahko bi citiral to do česar so tekom zgodovine prišli vsi po vrsti, ampak nima veze, ker to dobro veš sama. Ampak ker ti je to pretežko priznati, se raje smešiš z bedarijami, ki jih pisariš. S tem lahko farbaš samo debile na Metelkovi, ostalim nam je samo smešno.
.
Tebe je samo strah, da te bo ena taka “ničvrednica” zapustila. In verjetno bi te res, ker si naporen, manipulatorski, vase zagledan in povrhu še nesramen. Kdo bi te živega prenašal? Drži se diamantkov in njim polni glavo kako so paradajzke ničvredne. Le tako boš z dejanji potrdil svoje besede. Dokler pa se takole repenčiš in čutiš potrebo po narcističnem tlačenju drugih, ne prepričaš nikogar da si srečen, pa če se še tako trudiš.
Anonimno 3210, 17.08.2021 ob 10:32
Tipična reakcija. Ni ti všeč pismo, veš da je vsebina resnična, potem histerično napadeš poštarja.
S tem v svoji nemoči samo priznaš, da imam prav.
Sploh ne. Narobe interpretiraš. Ti samo postavljam ogledalo, ker sem te zdavnaj prebrala. Lahko pa se seveda zavajaš še naprej, sebe in druge. Meni ne v žep ne iz žepa 🙂
Daleč od histeričnega napada, mogoče bolj kot dobronameren nasvet zunanjega opazovalca, ki ga po želji lahko sprejmeš ali ne.
Ti živiš v neki vzporedni realnosti, ki je pač ne sprejemam, ker jo realnost postavlja na odpad. Nenazadnje bluziš samo neke floskule, ‘podatke’ ipd., meglo v tri dni, da bi se izognila kruti resnici o ženskah bi najraje problematizirala mene, kot da sem jaz vzrok, da ste ženske kot take kot ste. Že od pamtiveka, ko mene še ni bilo nikjer. Bedno, v bistvu neumno in otročje. Manipulacija je edino kar imate ženske na voljo, ko to ne deluje, ste povsem nemočne in izgubljene. Tako kot ti v svojih odgovorih.
Lahko farbate debile, nas ki vas poznamo, ne morete.
Vsak verjame kar želi verjeti in vsak si svojo realnost kreira sam. Moja je polna lepih stvari, medtem ko tvoja kriči po nemoči in strahu. Znebi se strahu in bo tudi tvoj svet lep, na obrazu pa pristen nasmeh.
Pravzaprav s svojim obnašanjem in takim pisanjem soustvarjaš to negativno klimo, za katero res ni nobene potrebe. Svoje strahove projeciraš na splošno populacijo, katera s tvojimi izkušnjami nima ničesar skupnega. Zakaj to počneš sem ti povedala. Zaživi. Svet je lep 🙂
Anonimno 3210, 17.08.2021 ob 12:20
Ne, hvala. Ne kupim teh bedarij, vas predobro poznam. Nenazadnje sem direkt od vas slišal kako in kaj, ko so se hvalile, kaj so počele svojim. Upam samo, da tele samohranilke ne najdejo debilov, da bi jih izkoristile in potem odvrgle ob prvi priliki.
Kaj si od koga slišal ne vem, verjamem pa da je tudi v njih vse kričalo po terapiji, ki se je niso udeležile, da bi razčistile same s seboj in svojimi strahovi, travmami in ranami. Le ranjeni lahko ranijo druge in tako padeš v začaran krog.
In tako želiš ti, ranjeni, nadaljevati ta ritual uperjen proti drugim ženskam, ki še niso ranjene, ker če je tebe ena, moraš ti drugo, da boste bot. Iz mojih ust kaj takega nikoli ne bi prišlo, tudi če bi se kdaj z dragim razšla. Tudi če bi imela 10 otrok. In še posebej: ne glede na to kaj bi mi on naredil, ker bi to bil njegov problem, ne moj, kot drugo ker spoštujem sebe in kot tretje ker spoštujem vse lepo, kar sem z vsako osebo imela, ne glede na morebiten konec. Spoštovanje je odraz karakterja in tega danes zelo primanjkuje, sploh pri moških. A ne bomo posploševali, velik del krivde nosijo ženske, ki se ne spoštujejo in takim nespoštljivim moškim dovolijo priti dovolj blizu, da jih lahko ranijo. 🙂
Čudno da te dijamantke ne znajo tako animirati pa moraš konstantno posegati po paradajzicah LOL
Anonimno 3210, 17.08.2021 ob 10:02
Edino kar sem v vseh svojih letih videl je to, da ženskam ni za verjet niti tega koliko je ura. Ženska je bitje brez morale, niti ne stvar, ampak pritiklina stvari. Govorite eno, hočete drugo. Podatki? Malo nazaj je v neki anketi v Nečijo 3/4 žensk priznalo, da ne bi bile z enim, ki zasluži manj kot one. Potem bi se pa šle neko enakopravnost. Ni v tem, da bi vas kdo zatiral ipd., same ste take, da hočete nekaj povsem drugega kot pa nakladate okrog. Problem je v vas, ve se obnašate kot pritiklina stvari. Kot je rekel en neslavni nemški pilot malo nazaj ‘ženska se raje podredi močnemu kot vlada šibkemu’. Lahko bi citiral to do česar so tekom zgodovine prišli vsi po vrsti, ampak nima veze, ker to dobro veš sama. Ampak ker ti je to pretežko priznati, se raje smešiš z bedarijami, ki jih pisariš. S tem lahko farbaš samo debile na Metelkovi, ostalim nam je samo smešno.
.
Samo 3/4? :O Verjetno anketa ni bila anonimna, pa razne nakladačice tipa soft niso hotele izpasti keš pičke.
Hm, sem naletel na to temo čist ponesreči.
Nobenega ne bom obsojal in nobenemu ne bom pametoval. Moram reči, da sem se v večino komentarjih našel in se potiho tudi strinjam .
Sem oče 2 prečudovitih otrok, ločen in v novi vezi. Verjetno ta veza ne bo obstala. Ona ločena, dobra mati 2 otrok (že malo starejših) . Našla sva se v nepravem času, oba v stiski, hrepenela po nečem.
S prejšnjo partnerko imava dobre odnose , pač ni šlo. To je za partnerko problem. Ima novega partnerja, ki ima otroke. Od sinov slišim , da je dober z njima ( imava deljeno skrbništvo , še vseeno plačujem precej veliko preživnino , s katero nimam težav, imajo več dela s preživnino drugi , kot pa jaz ? in mi da to za mislit )in to je vse kar želim vedeti, da je dober z njima.
Kot je že nekdo napisal je treba malo počakat po ločitvi. Treba se je zavedat da krivda NIKOLI ni samo na eni strani. Če prehitro skočiš v razmerje tega ne dojameš in furaš isto , predvsem pri sebi in ti delaš iste napake.
Danes mi je žal da sem relativno hitro skočil v razmerje. Združuje naju samo seks in nič drugega. Seks je pomemben ni pa vse . Prevečkrat se formirajo neke nerealne ideje sanje princesk po duši in pa seveda princev in pol so neke zlagane scene. Leta tečejo ti pa k debil dojameš, da si debil ( govorim zase ).
Trenutno me osrečujejo samo otroci. Pazi kaj si želiš , ker si očitno že delala napake. Moraš še pa zavedat da v vsej zgodbi ni samo nek drug kriv. Razčistiti moramo najprej pri sebi , da sploh vemo kaj hočemo.
A veš kaj hočeš?
Ker jaz nimam pojma…
Ločenka z naraščajem, 03.08.2020 ob 19:03
Stara sem 34 let in ločena 2 leti. Z bivšim možem imam tri otroke, stare 10, 9 in 7 let. Z bivšim možem sem bila skupaj 17 let, od tega sva bila 12 let poročena. Z njim si tudi deliva skrbništvo nad tremi otroki. Po dveh letih od ločitve sem si zaželela novega začetka in rada bi spoznala partnerja, ki bi sprejel mene in moje tri otroke. Zavedam se, da je to skoraj misija nemogoče, saj “ženske s prtljago” res niso nekaj najbolj iskanega, poleg tega pa so tu kar trije otroci. Močno dvomim, da bi bil kater koli moški sploh pripravljen sprejeti tri tuje otroke. Vseeno ne bi rada ostala sama do konca življenja. Lani sem poskusila z iskanjem partnerja, nekaj moških sem spoznala tudi prek prijateljic. Od začetka so bilo zame zelo zagreti, a je do zdaj čisto vsak v trenutku, ko sem mu povedala, da imam tri otroke, takoj izgubil ves interes zame in pobegnil, da se je kar kadilo za njim. Čisto sem že obupana in res se sprašujem, če je na svetu kak moški, ki bi sprejel mene in moje tri otroke.
zakaj si delaš probleme z otroci. Pošlji jih k možu, naj on skrbi zanje. Potem boš fraj in zaželjena partnerka. Po 10ih, 20ih letih lahko tudi kakega otroka vzameš nazaj.
Očka424, 17.08.2021 ob 18:15
Hm, sem naletel na to temo čist ponesreči.
Nobenega ne bom obsojal in nobenemu ne bom pametoval. Moram reči, da sem se v večino komentarjih našel in se potiho tudi strinjam .
Sem oče 2 prečudovitih otrok, ločen in v novi vezi. Verjetno ta veza ne bo obstala. Ona ločena, dobra mati 2 otrok (že malo starejših) . Našla sva se v nepravem času, oba v stiski, hrepenela po nečem.
S prejšnjo partnerko imava dobre odnose , pač ni šlo. To je za partnerko problem. Ima novega partnerja, ki ima otroke. Od sinov slišim , da je dober z njima ( imava deljeno skrbništvo , še vseeno plačujem precej veliko preživnino , s katero nimam težav, imajo več dela s preživnino drugi , kot pa jaz ? in mi da to za mislit )in to je vse kar želim vedeti, da je dober z njima.
Kot je že nekdo napisal je treba malo počakat po ločitvi. Treba se je zavedat da krivda NIKOLI ni samo na eni strani. Če prehitro skočiš v razmerje tega ne dojameš in furaš isto , predvsem pri sebi in ti delaš iste napake.
Danes mi je žal da sem relativno hitro skočil v razmerje. Združuje naju samo seks in nič drugega. Seks je pomemben ni pa vse . Prevečkrat se formirajo neke nerealne ideje sanje princesk po duši in pa seveda princev in pol so neke zlagane scene. Leta tečejo ti pa k debil dojameš, da si debil ( govorim zase ).
Trenutno me osrečujejo samo otroci. Pazi kaj si želiš , ker si očitno že delala napake. Moraš še pa zavedat da v vsej zgodbi ni samo nek drug kriv. Razčistiti moramo najprej pri sebi , da sploh vemo kaj hočemo.
A veš kaj hočeš?
Ker jaz nimam pojma…
Pismo, da te strese v negativnem smislu … Ne veš kaj hočeš? Saj nisi otrok, ali kaj si?
g5rh, 17.08.2021 ob 21:35
Pismo, da te strese v negativnem smislu … Ne veš kaj hočeš? Saj nisi otrok, ali kaj si?
Zgrešil/ a si bistvo. Včasih si pač človek mora nalit čistega vina .
Gre se za to , da smo si največkrat sami krivi za slabe odločitve . In si je treba mal cajt vzet, da mal pr sebi pošlihtaš. Mogoče sem mal čudno napisal na koncu , bistvo je , da če si starš z otroki , ki v vsaki vezi pridelaš še enga otroka, pa še naprej jokaš , si si sam kriv.
Ne morem pa verjet da nekatere ” mamice ” še kar postavljajo sebe pred svoje otroke in se imajo za žrtve. Veliko ljudi je napisalo brutalno resnico , da veliko žensk živi v pravljici. Vložile ne bi v vezo nič, imele bi pa vse . Pa to sem povedal precej na lep način… Dokler so njihovi ” problemi” sveži in potrebujejo podporo je vse tako zelo lepo, ko pa je treba zaživeti zdaj in tukaj pa spet nastane problem in gremo naprej v nov cikel
Ne , da ne vem kaj hočem, vem česa nočem.
In nisem otrok, sem moral kar na hitro odrasti. Pa spet sem si bil sam kriv .
Očka424, 18.08.2021 ob 06:15
Zgrešil/ a si bistvo. Včasih si pač človek mora nalit čistega vina .
Gre se za to , da smo si največkrat sami krivi za slabe odločitve . In si je treba mal cajt vzet, da mal pr sebi pošlihtaš. Mogoče sem mal čudno napisal na koncu , bistvo je , da če si starš z otroki , ki v vsaki vezi pridelaš še enga otroka, pa še naprej jokaš , si si sam kriv.
Ne morem pa verjet da nekatere ” mamice ” še kar postavljajo sebe pred svoje otroke in se imajo za žrtve. Veliko ljudi je napisalo brutalno resnico , da veliko žensk živi v pravljici. Vložile ne bi v vezo nič, imele bi pa vse . Pa to sem povedal precej na lep način… Dokler so njihovi ” problemi” sveži in potrebujejo podporo je vse tako zelo lepo, ko pa je treba zaživeti zdaj in tukaj pa spet nastane problem in gremo naprej v nov cikel
Ne , da ne vem kaj hočem, vem česa nočem.
In nisem otrok, sem moral kar na hitro odrasti. Pa spet sem si bil sam kriv .
Čudi me, da s tako lahkoto mečete vse “mamice” kar v isti koš. Čim ima otroka spada v to vašo skupino, črno listo, imenujte jo po želji. Pa vemo, da titula mama ne spremeni v osnovi ženske, njenega karakterja, njene vloge kot ženska. Je dodatno še mama in to je to. Posplošujete kot bi rekli “vse ženske delavke” so slabe in zaposlujete zato raje moške. Zelo ne fer, saj vsi poznamo veliko v redu mamic in delavk, kot tudi slabih, a zato me mečemo vseh v isti koš.
Prav je, da si poskusil in če ni šlo, ni šlo. Ne more biti kriva ženska, ker je mama ampak vidva, ki se nista poklopila in to je to. In to, da otroke postavlja na prvo mesto ne pomeni, da je treba zanemarjati partnerja in zvezo, tu bi se dalo debatirati o slabi vzgoji in njeni zmotni predstavi o vlogi mame v življenju otrok. Veliko ljudi je imelo slab zgled doma, ne morete pričakovati, da bodo dobri starši. Tega se je potem treba naučiti, o tem brati, se izobraževati .. kot za vsako stvar.
Ampak to je loterija, tako kot z eno, ki ni mamica..ali se bosta ujela ali ne, je odvisno od marsičesa in veliko stvari se da vnaprej dogovoriti, pravljica gor ali dol. S pravljicami bdw ni prav nič narobe, dokler človek ve kaj so realne možnosti in prevzame odgovornost na pol, da se zadeva izide.
Javi se mi na zs ..mitja753@gmail.com
excell159, 18.08.2021 ob 10:51
S samohranilko in 3 otroci?! Bolj ne kot ja. Razlog, za to je da smo ljudje kot drek, več kot ga je na kupu bolj smrdi. Če hočeš nekako začeti imaš največjo možnost za uspeh če sta 2, kakor so zraven vpleteni starši, žlahta, otroci, bivši, večja verjetnost je, da veza propade.
S tem se pa ne strinjam. Vedno imaš možnost opt out za vse, ki jih ne želiš, da bi se kakorkoli vtikali v tvoje življenje. Postavljaš ti pogoje ali ti jih drugi? Otroci kolikor vem pri zvezi dveh odraslih nimajo besede in to ni njihovo, da rešujejo ali se jih kakorooli obremenjuje s tem. Otroci imajo svoje naloge, odgovornosti, pravice in dolžnosti. S kom spita starša ne spada v nobeno od teh.
Poznam ljudi, ki odlično živijo, večina teh ne dovoli, da se jim kdorkoli vtika v zasebnost, ne starši ne prijatelji. Prav občudujem jih pri odločnosti, ko pride do takih poskusov tudi v javnosti, v družbi. Brez milosti postavijo vsakega na svoje mesto. Pa naj bo mama, brat, bivša, best friend ali sosedova Micka. Dva, ki si lahko vse zaupata in ki sta tako povezana, z jasnimi mejami za druge, sta po mojem čisti relationship goals. Ne zmorejo pa seveda tega vsi pari. Eni raje poslušajo kaj ima o drugem za povedati vas, namesto da svoji osebi zaupajo in od nje dobijo vse željene, predvsem pa resnične informacije. To so taki, ki ljubijo dramo, spletke in manipulacije. Žal tudi takih ni malo
Groza to brat. Sami zapohanci in bluzači. Mamini pezdetki, ki sami ne vejo kaj bi radi in ena, ki bi v nekih brezveznih terapijah prodajala meglo.
Edine ženske, ki so kaj vredne so poročene z otroci, ki lepo skrbijo za svojo družino. Vse ostalo je škart. Vi bi pa tukaj ‘prodajali’ eno samohranilko, ki je najlepša leta in otroke dala drugemu, zdaj bi se pa enemu low life primeru navesila za vrat. Dokler spet ne najde boljšega in se buteljna znebi kot smet. Buh.
Pisite samske mamice.. lp
Anonimno 3210, 19.08.2021 ob 09:15
Groza to brat. Sami zapohanci in bluzači. Mamini pezdetki, ki sami ne vejo kaj bi radi in ena, ki bi v nekih brezveznih terapijah prodajala meglo.
Edine ženske, ki so kaj vredne so poročene z otroci, ki lepo skrbijo za svojo družino. Vse ostalo je škart. Vi bi pa tukaj ‘prodajali’ eno samohranilko, ki je najlepša leta in otroke dala drugemu, zdaj bi se pa enemu low life primeru navesila za vrat. Dokler spet ne najde boljšega in se buteljna znebi kot smet. Buh.
In ti kam spadaš? Med razočarane brez otrok in brez ljubezni? Po možnosti z eno, ki ti ni lih, medtem ko sanjaš o trofeji ala Jennifer Lopez, ki ne ve niti da obstajaš? Hmmm.. niso ti krive ločene mamice, da ne živiš tako kot bi želel, ker če bi, ne bi imel toliko grdega za povedati čez določeno skupino ljudi. Bi ti gladko dol viselo, ker bi bil dejansko srečen. In iz srečnih ljudi veje le pozitivna energija in same lepe, spodbudne besede. Iz toksičnih pa vemo in vidimo kaj.
Ne bi ti škodila terapija 🙂
Ha, ha… Naš naraven refleks je, da cenimo tiste ženske, ki si to zaslužijo, o ostalih imamo pač mnenje, kot jim gre. Druge bi pa zdaj nekaj na silo, s terapijami in podobnimi idiotizmi rade ukrivile realnost v svoj prid. Np, ne bo šlo.
Vsak normalen bo hotel eno lepo in mlado, da z njo ustvari družino. Ne pa neke odcvetele škart robe, razdiralke družin, ki so jo vsi ponucali in odnucali, zdaj kar je ostalo od nje bo pa on imel, vsaj dokler se spet ne sk…a z drugim in ga pusti.
Ti pa ‘joj, ne maraš mojega bureka ker ni užiten? Nekaj ne štima s tabo, te bomo terapirali, malo pokasirali…’ No si pa vsaj hecna, če drugega ne.
Forum je zaprt za komentiranje.