Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ločenka s tremi otroki bi rada spoznala novega partnerja

Ločenka s tremi otroki bi rada spoznala novega partnerja

Sram te bodi. Ob ločitvi sem bivšega izplačala 1x več kot mu je pripadalo, ker mi je grozil. Psihično in fizično nasilen, zagonil ves denar od svoje plače vsak mesec, sama za vse, z 2 otrokoma. In ne, ni bil tak ko sva se spoznala, po rojstvu 2.otroka pa je pokazal pravi obraz.
NIIIIIIČ nisem “potegnila” iz tistega gnilega zakona v materialnem smislu. Imam pa 2 krasna otroka, ki me imata rada. In ja, našla sem sorodno dušo, moškega, ki je vreden naziva moški. Teče osmo leto najine veze. Skupaj ustvarjava, skupaj delava in skupaj uživava in imava tudi že skupnega otroka in še enega na poti.
Komentarji kot sem jih brala zgoraj – niste vredni mojega komentarja. Sram vas bodi. Niso vse ločene izkoriscevalke in ne čakajo na princa rešitelja, ki jih bo živel. Kolikor vem večina ljudi v tej državi dela, ni ravno pogosto da je žena doma in jo živi mož.

Če si imela z njim dva otroka je to takoj upravičen in resen alarm v dvom tvoje enostranske pripovedi. Običajno tudi vidimo, da se vsaka lajdra, brez izjeme, predstavlja kot žrtev nasilja. Nekatere tako vneto in dolgo lažejo, da naposled že same verjamejo, da gre za resnico…..

Če si imela z njim dva otroka je to takoj upravičen in resen alarm v dvom tvoje enostranske pripovedi. Običajno tudi vidimo, da se vsaka lajdra, brez izjeme, predstavlja kot žrtev nasilja. Nekatere tako vneto in dolgo lažejo, da naposled že same verjamejo, da gre za resnico…..
[/quote]

Še dobro, da taki blodeči motenci, nimate pravo glasanja :))). Tvoje mnenje je toliko vredno kot kuglico šmrklja, ki ga frcnem daleč stran.
.

Še dobro, da taki blodeči motenci, nimate pravo glasanja :))). Tvoje mnenje je toliko vredno kot kuglico šmrklja, ki ga frcnem daleč stran.
.
[/quote]
Tako je, pa ve norele počez in po dolgem, vsi vedo. In lajdra še tako prepričevala vse okoli, da ni lajdra in da je žrtev nasilja, bodo vsi vedeli, da je zgolj ničvredna lajdra. In v odraslosti tudi otroci prišli do tega spoznanja.

Od kje si? Jaz tud ločen in imam 2otroka

Se najdejo taki če se dva ujameta otroci niso problem mene to ne moti sam tudi iščem žensko z otroki lp rossyr224@gmail.com

za par mesecev bi me zanimalo občasništvo

Ja pa kje se te skrivate take ženske jaoooo jaz tui iščem eno, samo mam tud podmladek vzadaj🙈😉

Misliš da bodo mlado žensko zanimala tvoja stara jajca?

Sem situiran, finančno preskrbljen, urejen in nepokreten moški srednjih let na invalidskem vozičku. Ponujam ti plačano službo s stanovanjem in uporabo enega od mojih avtomobilov. Tvoje je samo, da mi čez dan delaš družbo. Za ostalo so drugi zadolženi. Otroci niso noben problem. Če si zainteresirana mi pusti tel. st. ali e-mail naslov.

in ko tem ločenkam poveš resnico jih zaboli in te na vse pretege prepričujejo kako si v zmoti ločenke so pač škart roba in to je dejstvo

kako tele mores bit, da rehkkhces da so locenke skart roba, tisti ko to rece je skart roba in ni vreden zraka, ki ga diha, sramota res

Zdravo
Mene to nebi motilo, tako da bi lepo leto prosil za njen kontakt, da bi se mogoče kdaj spoznala. Lp

Jaz sem imel dve mamici. Obe sta imeli enega otroka. Pri obeh je vse bilo tako romantično, kot iz pravljice. Isto kot pri tebi, sta se tudi mene naveličali. Oba sem sprejel za svoja, kupoval sem jima darila in skupaj hodili kam na izlete. No, v obeh primerih sem živel na svojem, pa oni dve pri starših. In obe sta sanjali kako bova imela hišo, velik avto, še vsaj dva otroka in ni da ni … a obe sta bili brez službe, ker sta čakali tisto “priložnost”, da dobita šiht za kar sta se izšolali. In pri 30ih letih še obe nista imeli niti ene ure delovne dobe. In taki dve sta potem meni začeli gnjaviti, da nimam nobenih življenskih ciljev (?), da bomo imeli hišo za 200.000 eur, enega oring terenca itd … ena je še hotela z mano na banko iti, da bi me prepričala, da si vzamem 100.000 eur kredita? Ona se je pred tem že vse pozanimala pri kateri banki bi dobil največ kredita, a bila je brez službe. Ko sem v obeh primerih imel poln kufer vsega, sem eksplodiral, se izpovedal na grd način, potem pa sta obe rekli, da imam prav oz. v bistvu sploh ne iščeta resne zveze, ker že imata kar sta hoteli – otroka … Ena še bivšega ni mogla preboleti. Govorila je, da ga ne mara, da jo je pretepal, same slabe stvari v glavnem, a nehala pa ni govoriti o njem.

Zaradi teh dveh sem izgubil upanje, da bi še kdaj imel mamico, mogoče nekoč, če bi prišla kakšna nepričakovana situacija. Ampak sem sedaj poročen s svojim otrokom, brez, da bi žena imela še od prej kakšnega otroka.
[/quote]

Tipični promer. V začetku nebesko. Kar si zaželi samo da ga omreži. Potem resnica, zapufaj se da bo pol mojega.

In potem se ločenke čudite da vsa imajo samo za tede dva.

ker mnoge vidijo samo svoje otroke, partnerja pa imajo za financiranje svojih in otorkovih potreb, za delovno silo in pometanje.

Jaz bi jo vzel s 7 otroki, samo da bi imel redno prehrano in reden seks.

Lahko kaksen kontakt vec npr na messenger ce si za lhko tudi v zivo kdaj kje ce ti je vredu lhko tudi pises na sms in se spoznava kj bolse

Mislim, da narobe razmisljas.. Sam sem star 25 in iscem prav “starejso” zensko za vezo, ker te danasnje mlade punce nimajo pospravljenega podstresja in si izmisljujejo dnevno kaj bi in kaj ne. Prav tako me nebi motilo tudi, ce bi imela izbranka 6 otrok.. Vse je odvisno na kaj naletis 🤷‍♂️.. Tako, da samo pogumno v iskanje.. Če pa katero nebi motilo, da ima partnerja starega 25let z redno sluzbo, urejenega in z pospravljenim podstresjem mi lahko pise na zs ali na mail..

Zdravo
Lahko se spoznava. Prosil bi za vaš kontakt. Mene ne motijo otroci, či bi jih partnerka pripeljala s seboj bi jih vzel za svoje. Sem pa iz Lj

Zdravo. Prosim za vaš kontakt. Sem pa iz Lj. Mene nič ne moti, če bi partnerka že imela otroke od prej bi jih vzel za svoje. Lo

Zdravo
Prosim za vaš kontakt, ker bi vas zelo rad spoznal. Mene nič ne moti, če bi spoznal partnerko, ki bi imela otroke, bi jih vzel za svoje. In je to to. Sem pa iz Lj. Lp

Umiram od smeha :)))
najprej dve strani šinfanja in škart robe in nikoli in nikdar, in kako je to brezup, pol pa tretja stran :)))

Ta forum je res zakon :))

Pa vsi s pošlihtanim podstrešjem 🙂

Pa vsi s pošlihtanim podstrešjem 🙂
[/quote]

LOL v bistvu jih imam na sumu, da so prvi dve strani “mehčali” mamice, da bi bile bolj obupane in bi katera padla na foro 😉

Sploh ni res. Moj sorodnik, mlad, 29 let, izjemno čeden, nikoli problem za dobit punco, tudi ko je spoznal svojo ženo, ga je kar nekaj punc osvajalo. Skoraj hkrati je spoznal dve ženski. Tudi jaz sem obe spoznala. Ena malo mlajša od njega, izklesana postava, zelo lepa, zelo fajn punca. Druga leto starejša od njega, tudi lepa ženska, a ne taka misica kot prva, samohranilka z enim otrokom. Zelo prijetna oseba. Pa je izbral drugo, sedaj sta že poročena in imata še svojega otroka. Že skoraj 10 let so prav lepa družina. Seveda priznam, da me je njegova izbira malce presenetila, pa sem si ga drznila vprašati, kaj je odločalo pri izbiri. Pa je rekel, da se je z drugo preprosto bolj ujel in mu je bila bolj všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close