Ločenka s tremi otroki bi rada spoznala novega partnerja
Ženska, ki se loči s tremi mladoletnimi otroki, je v življenju naredila kar nekaj napak. Očitno je vzela bebca. Očitno je vzela bebca in imela z njim prvega otroka. Očitno je vzela bebca in imela z njim še drugega otroka. In niti posumila do pred petih let, da je dec bebec, ker je z njim imela še tretjega otroka. In potem ni bila toliko pametna, da se kljub trem otrokom ni znala toliko prilagajati situacijam, da bi moža znala držati v domači napetosti med hoteti in imeti, da se nikjer drugje ne bi počutil tako želen, ga toliko spodbujati, da se nikjer drugje ne bi počutil tako pomembnega, ga ljubeznivo poslušati, da bi se počutil ljubljenega.
Vse te napake si sedaj želi aplicirati še na naslednjega. Nekako ne morem, da ne bi pripomnila, da niso tvoja prtljaga otroci. Tvoja prtljaga je nezmožnost prilagajanja in konec koncev, nezmožnost dobrega partnerskega odnosa, ki verjetno rezultira tudi v tvoji slabi presoji. Prijateljica, vdova s štirimi, je našla ljubezen svojega življenja, ki jo nosi po rokah še bolj kot mož in ki je njune otroke posvojil, hkrati pa jih pelje k biološkemu očetu tedensko k spomeniku na obisk, da ga ne bi nikoli pozabili. Ni iskala, ni rabila, on je poiskal njo.
Boš našla nekoga in verjemi ne boš ostala samska. Sama sm ločena tvojih let in mati 3 otrok. Moj novi partner(sva že kar nekaj časa skupaj) ima otroka z prejšnje veze…. In se res lepo dopolnjujemo in razumemo. Tako da verjamem da je marsikateri moški(in ne samo tisti obupani) pripravljen sprejeti žensko z 3mi otroci. (sama sm bila podobnega mnenja kot ti).
Oj, ne skrbi jaz sem ločena 2x. Imela sem veliko nesrečo pri izbiri partnerja. Bila sem stara 16 let ko sva začela in 12 let z njim, 2 otroka. Ločitev / nasilje. Po 4 letih od ločitve sem bila pripravljena ponovno vrjeti in se poročila, razlog ločitve bolano ljubosumje in še bi lahko naštevala. 8 let sva bila skupaj. 1 otrok. ostala sem spet sama leto dni in, ko sem najmanj pričakovala sem spoznala človeka o katerem sem lahko samo sanjala. Ne morem vrjeti, da je vstopil tako nenadoma v moje življenje. Ima 2 otroka, nikoli poročen, 15 let je bil v vezi in ga moji trije otroci ne motijo, nasprotno tako ga imajo radi mene pa njegova dva obožujeta. lahko sem samo srečna in včasih mi gre na jok s čem sem si ga zaslužila. Ne obupaj, samo ne išči ga prišel bo sam, ko boš najmanj pričakovala.
Držim pesti in imej se rada. Delaj na sebi za svoje počutje in telo…..<3
Sem dala pred kratkim tu gori oglas, da iščem partnerja… javil se je le eden, pa še to pod kriterijem let, ki sem jih navedla.
Sem samska, stara 33 in brez otrok, želela sem le malo družbe,.. Vidim da bi morala imet vsaj enega otroka, da bi bila bolj zanimiva 😀
Želim veliko sreče, in valda da boš spoznala nekoga, ki te bo sprejel z otroki vred!!
Večina vas svetuje samskega atija … ne boste verjeli, ampak ločeni očetje se zmrdujejo nad mamicami … nočejo se ukvarjati s tujimi otroki in da ne bi slučajno komu kak sladoled plačevali.
Itak so pa take kombinacije okej samo na papirju, hormoni nas pa ženejo drugače. Smola je edino, če se zaciklaš v svoje predstave in predsodke, češ, zame je najprimernejši tip, ki že ima otroke … pa zaradi tega izpustiš super partnerja brez otrok. In seveda obratno.
kar ti tvoj bivši ni znal in ne zna povedat, ti bom jaz. ker jaz znam. glede na napisano, si splektarka, ki se nekako želi pred javnostjo prikazat, kot full odraslo, zrelo osebo z full visokim iq. ni treba močno dvomit, ker dobro da nihče normalen, ne bo tega naredil. ker niti ne sme. 2. nihče od teh kolko koli jih je bilo, kaj si spet pretiravala verjetno, verjetno je bil 1 ali mogoče dva . ne govori v mnozini. nič niso pobegnili!!!! hahaha šli so stran. nobenemu kolkr tolko prisebnemu ni do tega. ker ve kaksna je odgovornost. ti si tist ki ne ve kaj počne, in kaksna je odgovornost. ti si se ločila, ker je moderno. ker si gobezdalo. in nisi prevče pametna. vidim iz napisanega. imela si partnerja, pa si vse zajebala. moram slišat še njogov stran zgodbe. te pa ne bomo nikdar vedeli, ne!!!
Sem bila tudi jaz locena pri cca tvoji starosti. Najti partnerja je bila misija nemogoce. Po 10.letih mi je postalo vseeno.
Mlajsi iscejo samo zabavo in sex. Obljubljajo vse mogoce. Pazi, da se ne opeces.
Tvoje starosti isto iscejo po vecini tudi sex.
Jaz ce bi se hotela vezat bi se z moskim 15, 20 let starejsi od mene. Saj taki bi zeleli resne veze s mlajso. Ostalo je bilo vse samo, da bi se spraznil…
Sama 15, 20 let starejsega nocem in sem raje sama.
Forum je zaprt za komentiranje.