Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubiti ali biti ljubljen

ljubiti ali biti ljubljen

Seveda da ne pomeni, vendar jaz sem izhajala iz zastavljenega vprašanja… ali … ali …. :)[/quote]

Saj jaz tudi… samo verjetno nisem imela v mislih ekskluzivno erotično ljubezen. ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Seveda da ne pomeni, vendar jaz sem izhajala iz zastavljenega vprašanja… ali … ali …. :)[/quote]

Saj jaz tudi… samo verjetno nisem imela v mislih ekskluzivno erotično ljubezen. ;)))[/quote]

Kaj pa vem, ne bi dvakrat rekla, da ne.:)

Ti nisi še nikoli nikogar ljubila brez erotične ljubezni?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hehe japkica, kaj pa ti? 🙂

Hehe japkica, kaj pa ti? :)[/quote]

Sem.

Hehe japkica, kaj pa ti? :)[/quote]

Sem.[/quote]

Midve kot da bi bile sestre.:)

A imaš kakšno sestro? Jaz jo imam.:)

Sem.[/quote]

A imaš kakšno sestro? Jaz jo imam.:)[/quote]

Imam. 🙂

No,a je bilo težko priznati? 😉

A imaš kakšno sestro? Jaz jo imam.:)[/quote]

Imam. 🙂

No,a je bilo težko priznati? ;)[/quote]Zakaj se pa raje ne obiščeta doma in se tam smenita kot pa tu pisarit?

No, a tvojo smet tudi pometeva? 😉

Midve namreč razpravljava o ljubezni, ljubiti in biti ljubljen. V kaj se pa ti vtikuješ? 🙂

Imam. 🙂

No,a je bilo težko priznati? ;)[/quote]Zakaj se pa raje ne obiščeta doma in se tam smenita kot pa tu pisarit?[/quote]

Zato, ker nama je takoj bolj všeč.:)

Da bi bil ljublen…mogoče bi raje ljubil… ne vem še….in to kar obe sestri, je še kakšna sestrična….zanimiva žlahta ni kaj 🙂

Sestričen kolikor češ. 🙂 Pa vse vredne greha, vsaj tako pravijo. :))))))

Za sebe sem povedala.

Za tebe ne morem. Nisem ti.
Zdaj si pa ti na vrsti, On_. [/quote]Na vrsti za koga ali kaj?
Vedno govoriš le zase (kako se vrtiš) ali si dovoliš tudi za druge razlagat kako jih vidiš oz si sveto prepričana, da tudi veš, da (kako) se vrtijo?… :/[/quote]

Na vrsti za obrazložitev. Če želiš, seveda.

Vem ne, kako se drugi vrtijo. Ne bi si “upala” biti v to prepričana, čeprav je včasih tako predvidljivo, tako vidljivo. Ostajam vsaj vljudna. Tiho. Opazovalka.

Še sama se kdaj vrtim v eno smer, drugič v drugo. Samo ko to vidim, se ustavim. Oz. če vidim prej, kaj se zna zgodit, se tudi ustavim. Vsaj toliko, da premislim, kaj pravim, kaj delam, kdo sem jaz in kdo so misli/namere… v meni. Če razumeš, kaj mislim povedat.

Se velikokrat tako “zahaklam”. V tej temi pišem eno, v drugi (želim pisati) drugo, živim… :-)… živim pa eno, drugo, oboje ali nič. Naprimer.

On_
ali ne pišemo vedno o sebi. Tudi če smo samo vzorci, ki so nam jih starši/okolica privzgojili, bog pomagaj, takrat, v tistem trenutku smo pač to. Tudi ko kdo piše kao nekaj “splošnega”, pa ja… meni je to že skoraj smešno. Tudi tisto “splošno” nosimo v sebi.

Imam samo občutek, ali si jezen?

ljubiti = čutiti, zato bolje ljubiti – ker če čutiš, si živ

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mislim, da kdor ne ljubi, tudi tega, da je ljubljen, ne more čutit. Lahko se mu pove, ampak dvomim, da lahko to sam tudi čuti. Mislim, da ne gre eno brez drugega. Lahko se zgodi, da nekdo ljubi drugega, medtem ko sam ni nujno ljubljen, ampak, če ni ljubljen, to čuti. Lahko se pa zgodi, da je nekdo ljubljen, pa tega ne čuti, ker tudi sam ne ljubi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

http://www.youtube.com/watch?v=grOuo7CfrrA

Na vrsti za koga ali kaj?
Vedno govoriš le zase (kako se vrtiš) ali si dovoliš tudi za druge razlagat kako jih vidiš oz si sveto prepričana, da tudi veš, da (kako) se vrtijo?… :/[/quote]

Na vrsti za obrazložitev. Če želiš, seveda.

Vem ne, kako se drugi vrtijo. Ne bi si “upala” biti v to prepričana, čeprav je včasih tako predvidljivo, tako vidljivo. Ostajam vsaj vljudna. Tiho. Opazovalka.

Še sama se kdaj vrtim v eno smer, drugič v drugo. Samo ko to vidim, se ustavim. Oz. če vidim prej, kaj se zna zgodit, se tudi ustavim. Vsaj toliko, da premislim, kaj pravim, kaj delam, kdo sem jaz in kdo so misli/namere… v meni. Če razumeš, kaj mislim povedat.

Se velikokrat tako “zahaklam”. V tej temi pišem eno, v drugi (želim pisati) drugo, živim… :-)… živim pa eno, drugo, oboje ali nič. Naprimer.

On_
ali ne pišemo vedno o sebi. Tudi če smo samo vzorci, ki so nam jih starši/okolica privzgojili, bog pomagaj, takrat, v tistem trenutku smo pač to. Tudi ko kdo piše kao nekaj “splošnega”, pa ja… meni je to že skoraj smešno. Tudi tisto “splošno” nosimo v sebi.

Imam samo občutek, ali si jezen?[/quote]Kaj pa vem, mogoče samo žalosten, ko se mi je razblinila iluzija v katero smer se vrti plesalka….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj se v tej temi vsi pretvarjajo, da so svetniki?

Monovka veš živel sem z partnerko jo ljubil in jo še ljubim,res je mogoče ji nisem vedel tega pokazat sedaj ko pa je nimam pa jo pogrešam.In dejstvo je ko zgubiš človeka ki si ga ljubil potem komaj veš cenit kaj si imel,čeprav sem jo cenil in spoštoval skozi.Imejte se radi,ali ljubite kaj hočete,spoštujte se,samo se ne kregajte.

Mogoče pa se ne pretvarja(m)jo. Zakaj pa si tako prepričan, da se?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ljubiti
Ubiti
Biti
Iti
Ti
Ljubiti in biti ljubljn s strani človeka je vedno stvar pogojev in okoliščin, ter erotične komponente, Ljubit in biti ljubljen brezpogojno je mogoče le Boga

Torej tistega, ki je očem neviden… skratka treba je gledati s srcem.:)

A se je tebi tudi razblinila tvoja iluzija? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A se je tebi tudi razblinila tvoja iluzija? :))[/quote]

Ne, samo po sebi sklepa. :)))

A se je tebi tudi razblinila tvoja iluzija? :))[/quote]

Ne, samo po sebi sklepa. :)))[/quote]
Ah, potem pa je še upanje za nas ostale. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close