Let`s talk about sex!
Ni bilo čisto tako, kot bi rad prikazal.
Pisal sem o ljubimcih, ki seksajo s poročenimi. In se spraševal, zakaj si nek ljubimec, če je sposoben, ne najde samske ženske, namesto, da se mora ukvarjati in popravljati obupane poročene ženske.
Ne vem, kje ti vidiš mojo hvalo ?
Govorim o tem, da za to, da zadovoljiš eno žensko in opraviš tistih nekaj otročje lahkih gospodinjskih opravil, ne rabiš biti ultrasposoben.
Hvališ se kvečjemu ti, če želiš povedati, da je sposoben ljubimec tisti, ki je imel veliko žensk. Kar pa ne more biti pogoj za dobrega ljubimca, saj jih je lahko zamenjal veliko zato, ker nobena ni bila z njim zadovoljna.
Ženska, ki je zadovoljna z moškim, ga bo želela obdržati. A ni to logično ? :)[/quote]
Tako je, za svojo si verjetno ti najboljši ljubimec, sicer pač ne bi bil njen? :S
Veliko moških je osredotočena primerjalno na št. žensk in penis. Kar kaže dejansko na zelo pomanjkljivo poznavanje žensk, razen če so pač bili s samimi takimi bolj, ki funkcionirajo zgolj po “mehanskih načelih notri-ven”. 😀
Kje sem napisal vse, tebi razumevanje dela velike težave. Neuspešno ti dopovedujem že dolgo, da lahkih žensk ni. Samo to.
V obstoj radodajk, lahkih žensk…ali kako že rečete, verjamete samo teoretiki.
Prav za vsako deklico/žensko ( pustimo zdaj prostitutke ) se je treba potrduiti ali pa ji biti dovolj privlačen. Nič nikjer ne obstajajo nobene lahke ženske, ki dajo vsakemu not – ven. Ti pa piši – riši dalje..
[/quote]
Nisem spregledal, nisem pa odgovoril, ker tvoj komentar nakazuje povsem nekaj drugega, kot pa imamo opravka v tem primeru, v tej temi.
Seveda obstaja možnost, da se nekdo odloči, da bo igral vlogo ljubimca in če mu to uspeva in takšna vloga uresničuje njegove želje, potem je tudi zadovoljen s sabo.
V tem primeru, pa ne moremo govoriti o neki odločitvi ali želji, ker osebe izražajo neko kronično in splošno nezadovoljstvo nad svojim življenjem in ženskami.
Recimo, da si je najprej želel biti ljubimec in da bo do 30. leta imel samo neresne veze, čez čas pa se tega naveliča in si želi kaj resnega, mu pa to ne uspe uresničiti, zato je obupan, jezen in na podlagi lastnih slabih izkušenj posplošuje, kako so vse resne zveze vir nezadovoljstva in obupanosti.
Zato je povsem razvidno, da obstaja konflikt med željami in trenutnim stanjem.
Niti nisem pisal o tem, da bi naj bil.
Ljudje se prav tako vozijo z bicikli in ni edini način, da se pripelješ do cilja, da vzameš avto.
In komur se zdi vožnja z biciklom zadovoljiva in odsev njegovih želja, ne bo nenehno kritiziral in se zgražal nad vozniki avtov.
Zato se je treba vprašati, kaj je stvar odločitve in kaj posledica neželjenih okoliščin in s tem ujetosti ter občutek prisile v določen način življenja.
Seveda ne. Saj sem napisal, da to ni merilo za dobrega ljubimca in to velja v obeh primerih.
A vseeno obstaja bistvena razlika, saj ima tisti, ki živi v resni zvezi, vsaj potrditev o tem, da je dober ljubimec, če je partnerka z njim zadovoljna.
Nek samski ljubimec, ki je samski po sili, pa tega nima in se počuti nesposobnega.
Sem ji pa preveč zavrnil, da bi lahko potrdil tako otročje posplošeno teorijo. Saj sem ti že povedal, da si moški med seboj nismo enaki, kakor si tudi ženske niso.
To ti opisuješ svoje počutje in tvoje splošne floskule o mafijski oblasti, ki te menda ožema, kar ni nič drugega, kot beg pred lastno nesposobnostjo in nezadovoljstvom..[/quote]
Ja, seveda, ker nisem isti mafijaš in zato nesposoben. 🙂
Zaradi tega pa še niso vsi mafijaši, kot so za vas nekatere vse ženske feministke, ki se jih je treba bati, ker od vsa pričakujejo nekaj, kar jim vsak povprečen moški lahko ponudi.
Niti malo se nisem počutil ogroženega. Tvoje doživljanje mene ne odraža tega, kako se jaz počutim. Saj nisem osebno nič izgubil zaradi teh splavov, da bi se čutil ogroženega. Vsaj do zdaj še ne. 🙂
Vidijo tisto, kar jim ustreza. Oziroma, sovpada z barvo očal. :)[/quote]
Vidijo, da je treba v zvezi seks popravljati (dopolnjevati drugje). Vidijo, da v zvezi vsak s svojim denarjem kupuje kolo oziroma se na dopust hodi ločeno, v kolikor enemu od partnerjev finančno ne znese. Zadnjič berem celo komentarje na temo Ali partnerju posojate avto? Sicer je večina odgovorila z da, vendar zgolj zato, ker imajo kasko zavarovanje. ??? Tistih: “če-hoče-imeti-avto, naj-si-kupi-svojega” komentarjev ne bom niti omenjala. Robi, če bi moj dedc menil, da sem slaba voznica, mi ne bi dovolil sesti za volan kateregakoli avta, ne samo njegovega. In če ne bi živela v takšni (dobri) zvezi, bi po vsem prebranem tudi sama dvomila, da ta zares obstaja. Tako da…jaz jih ne obsojam (preveč).
Margot je edina oseba, ki je napisala nekaj pozitivnega o svoji vezi. Recimo, da si njen partner kupi športne rikvizire iz skupnega budžeta, ona pa tudi iz skupnega, kar rabi. Od ostalih kao vezanih nisem nič lepega o njihovih vezah prebral, samo neko jamranje, moraliziranje, vzdihovanje, kako je v vezi treba vztrajati, bahanje z resnostjo..
Forum je zaprt za komentiranje.