Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Let`s talk about sex!

Let`s talk about sex!

Ne, jaz mislim, da ti te “psihopate” kar lepo koristiš kot večen argument za svoje neuspehe.

Imava midva precej skupnega, jaz si kr naprej izmišljam razloge za samskost, ker nisem sposoben v resni zvezi funkcionirat; ti pa pljuvaš “materialiste”, ker se nisi prirpavljen za denar borit.[/quote]
Kritika in moraliziranje/pljuvanje je tudi en način borbe? Tega pa praviš, da se ne sme delat. Sicer pa je človek kot posameznik v taki situaciji, ko se mora boriti proti monopolistom ali pa neki koruptivni politiki precej nemočen. V bistvu popolnoma. Situacija ni primerljiva z nekim partnerstvom, kjer je tvoje sodelovanje vredno vsaj 50%.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider, veš kaj počnem ?
Isto, kot ti. Samo sklepam na podlagi tega, koliko se kdo pritožuje in s tem kaže neko splošno lastno depresivno stanje.
Ti tudi praviš, da mi ne moremo biti zadovoljni in je zato zadovoljna resna zveza, le farsa.
Pa čeprav ne upoštevaš tega, koliko se kdo pritožuje. In to je pomemben podatek, katerega marsikdo “spregleda”, z namenom, da izrazi kritiko.

Težko sprejmem. Ker debatiram več ali manj o tem, s čemer trenutno nimam težav.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vprašaj Margot, kot kaže ni imela nobenih težav s tem. Meni se načeloma njen nasvet zdi fajn. Margot, povej ribici, kaj je tu težkega? Je treba malo poguma, da te potem ni sram, kaj bodo drugi rekli, a je tako?
Ribica, če otrok dobi denar od babice, bi rekel, da si ga je prislužil. Pa nisem zdaj zato, da se jim vse pobere, ampak, da se jim ga tudi vrne. Kako bi pa otrok po tvoje razumel, ko bi se mu denar povrnilo, morda celo z obrestmi? Bi te še vedno bilo sram?[/quote]

Jaz še nisem videla dojenčka, ki bi se rodil kot materialist. Pa dojenčka rasista npr. tudi še nisem videla. Kakšen odnos bo imel otrok do nekoga/nečesa se nauči od družbe (okolice). Torej če otroka vzgajamo tako, da mu dopovedujemo, da je to njegov denar, ki ga mora tiščati in porabiti zase in če bo ob tem videl še starša kako drug drugemu “posojata” avto, se bo seveda tako tudi sam obnašal. Pri nas se tega ne sramujemo. Sem že povedala, da z otroci igrava z odprtimi kartami. Če nimava, poveva. Samo je pa res, da jima poveva tudi, ko ga imava in tudi kje ga imava (za vsak slučaj).

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, spodnje gate tudi krožijo in so familijarna stvar?:)

Margot, kot kaže si vse povedala, kot je treba, še ribici je zmanjkalo želje po debati oziroma argumentov. Mogoče se je celo kaj naučila iz tega. 🙂

Marko, to sploh ne drži, kar si napisal. Ustavila sem se, ker ne mislim nikogar prepričevati. Povedala sem, kako gledam na to, kaj je meni pomembno in kakšno vzgojo si želim za svoje otroke. Nič drugega. Margot me ni prepričala.

Težko sprejmem. Ker debatiram več ali manj o tem, s čemer trenutno nimam težav.[/quote]
Aja, medtem ko jaz baje debatiram le teme, kjer imam kjer imam trenutno tezave, a ne? Haha.

Ne, zaenkrat ne. Tebe bi to precej dotolklo? Mislim… če bi ostala brez denarja pa to…

se vidi, da nimaš desca – jaz vedno vprašam kje so najine gate … ker jih oa pere in pospravi ☺ … pa četudi jih kupim sam iz svojega denarja ☺

da ne bomo samo tipkal, nakladal … o seksu — ob desetih začnem seksat – kera pride ga faše ☺

Ne, zaenkrat ne. Tebe bi to precej dotolklo? Mislim… če bi ostala brez denarja pa to…[/quote]

Mene bi dotolklo, če bi morala otrokom jemati iz njihovega šparovčka.

Ah, kar tako se ne bo. :))

Ne, zaenkrat ne. Tebe bi to precej dotolklo? Mislim… če bi ostala brez denarja pa to…[/quote]

Mene bi dotolklo, če bi morala otrokom jemati iz njihovega šparovčka.[/quote]

Saj v tem je fora. Jaz jim ne jemljem. Sama mi ponujata.
Rada me imata, kaj češ :)))

Težko sprejmem. Ker debatiram več ali manj o tem, s čemer trenutno nimam težav.[/quote]

Nekam goreče si prisoten v temah, glede katerih kao nimaš problema. DX-u pa očitaš, da sodeluje, kerr ima probleme.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Verjamem, da ti sama ponujata. Otroci so zelo senzibilni, hitro se jim zasmiliš:). Če pa pokažeš še otožen obraz, si pa prec njihov:))). Otroci so radodarni. Point je, da moraš kot starš vedeti, kje so meje.

Spet so osebe brez otrok pametne o tem, kako biti starš.

Spider, iščeš pozornost? Saj Marko kmalu pride, potrpi še.

Pa dobro spet, zakaj se ti tolk pritožuješ nad politiko, finimi ženskami, materialisti? Ker si depresiven?

To namreč trdiš..

Pa dobro spet, zakaj se ti tolk pritožuješ nad politiko, finimi ženskami, materialisti? Ker si depresiven?

To namreč trdiš..[/quote]
pejta se ga vidva skupaj zapit v kupleraj ☺

Tako enostavno pa to ni.[/quote]

Hja no….pol si bo treba pa kej druzga zmislit….[/quote]

Recimo tole:

Uspešen moški je tisti, ki zasluži več, kot lahko njegova žena zapravi.
Uspešna ženska je tista, ki lahko najde takšnega moža.

bere se dobro … f.u.ka pa nič ☺

[/quote]

Torej mečeš v skupni koš nekoga, ki se pritožuje, ker ima neozdravljivega raka in pa recimo osebico, ki ima težave, ker si ji je zlomil noht, potem so se ji nogavice strgale pa okrušil lak pa ker se ji vidi narastek. Obe osebi se pritožujeta, ampak po tvoje se nihče ne sme pritoževati, a ne?

Torej mečeš v skupni koš nekoga, ki se pritožuje, ker ima neozdravljivega raka in pa recimo osebico, ki ima težave, ker si ji je zlomil noht, potem so se ji nogavice strgale pa okrušil lak pa ker se ji vidi narastek. Obe osebi se pritožujeta, ampak po tvoje se nihče ne sme pritoževati, a ne?[/quote]
Ne vem, zakaj se ne bi kdo smel pritoževati ?
Pritožuje se lahko vsak, saj ima vsak svoj razlog.

Saj imaš prav no, da si se ustavila. Ker nima smisla. Cenim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close