Let`s talk about sex!
Vprašaj ženske, kaj to mene sprašuješ.[/quote]
A ti ne poznaš odgovora? Če pogledaš samo mene in tebe? Moški niso vsi isto, tudi ženske niso. Torej je tvoj pogled pač popačen.
Si pa hitro pozabil, koliko jih ima težave s tem. :)) Če bi to bilo tako enostavno, bi vsi bili srečni.
Odkrito povednao, jaz v reali ne poznam nobenega, ki bi delil poglede tebe, njega in Robija.[/quote]
Saj, če sem odkrit, v realnosti še marsičesa ne poznaš, kar kažeš tudi tukaj.
Zakaj potem toliko varanja in ločitev, če je to tako enostavno ?
Ljudje veliko pričakujemo drug od drugega, zato je toliko umikov, pobegov iz odnosa. Dolgotrajna in resna zveza zahteva veliko kompromisov, reševanja težav in dela na sebi.[/quote]
Ti boš moral začet ločit zvezo s kvalitetno žensko in zvezo z dolgočasnico. Tvoja ženska ni kvalitetna.
Ljudje probajo votiti bmw, ali audija in ugotovijo:
Audi stane…popravilo je drago…bremze se znucajo….naveličajo se….barva jim več ni všeč…
In gredo na drug avto.
Potem pa pride en, ki celo življenej vozi škodo in začne govorit, kakšen as je, ker je zvest škodi.[/quote]
Eni celo življenje vozijo audije in bmw-je in niso zadovoljni z ničemer, drugi pa lahko vozijo bicikel in jim nič ne manjka. Raje vozim bicikel. Pomembno je, da mi nič ne manjka. Kat ti bo bmw, če mu vedno nekaj fali.
Prav tako pa ni garancija, da moški v resni zvezi boljši od ljubimca. Samo zaradi dejstva, da se je ženska odločila z njim ostati na dolgi rok.
Kaj ko bi še delili ljubimce na h katerim se ženske vračajo in tiste za enkratno uporabo.
Očitno tisti ki so za večkratno uporabo nekaj delajo prav.
Mislim zdi se mi smešna gonja enih in drugih kdo je boljši. Moški v vezah in ljubimci imajo drugačne cilje. Ok imaš moške ki jih nobena noče in imaš moške, ki so v vezah samo zato, da občasno dobijo seks. Ampak generalizirat je pač idiotizem prve klase.
Robi če si se ti odločil za očetovstvo in resno zvezo, lepo to. To pa ne pomeni da je to edini način vreden obstoja.
/facepalm
E moj Marko, mikajo tebe bmw-ji in audiji-ji, sicer ne bi tako goreče oprezal po forumu za sogovornicami..[/quote]
A si ti eden izmed njih? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.crtani-na-hrvatskom.com/wp-content/uploads/2012/10/A-JE-TO.jpg[/img]