Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Let`s talk about sex!

Let`s talk about sex!

Najlažje je imeti resno zvezo. Nenazadnje to počne večina ljudi.

Ljubimec pa res ne. Sem potem vseeno raje samski. 🙂
To bi bilo zame ponižujoče, da bi samo obupane in vezane ženske popravljal. 🙂

Ja sej ti ne znaš navezovat stikov, a ne. Nisi si zastonj forumašico vzel.

Roko na srce, ne poznam nobenega ljubimca vezanih žensk, ki bi bil vegetarijanec in suhljate postave..

Roko na srce, ne poznam nobenega ljubimca vezanih žensk, ki bi bil vegetarijanec in suhljate postave..[/quote]
Jst tud ne, lol

Zakaj potem toliko varanja in ločitev, če je to tako enostavno ?
Ljudje veliko pričakujemo drug od drugega, zato je toliko umikov, pobegov iz odnosa. Dolgotrajna in resna zveza zahteva veliko kompromisov, reševanja težav in dela na sebi.

Vprašaj ženske, kaj to mene sprašuješ.[/quote]
A ti ne poznaš odgovora? Če pogledaš samo mene in tebe? Moški niso vsi isto, tudi ženske niso. Torej je tvoj pogled pač popačen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odkrito povednao, jaz v reali ne poznam nobenega, ki bi delil poglede tebe, njega in Robija.

Si pa hitro pozabil, koliko jih ima težave s tem. :)) Če bi to bilo tako enostavno, bi vsi bili srečni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odkrito povednao, jaz v reali ne poznam nobenega, ki bi delil poglede tebe, njega in Robija.[/quote]
Saj, če sem odkrit, v realnosti še marsičesa ne poznaš, kar kažeš tudi tukaj.

Zakaj potem toliko varanja in ločitev, če je to tako enostavno ?
Ljudje veliko pričakujemo drug od drugega, zato je toliko umikov, pobegov iz odnosa. Dolgotrajna in resna zveza zahteva veliko kompromisov, reševanja težav in dela na sebi.[/quote]
Ti boš moral začet ločit zvezo s kvalitetno žensko in zvezo z dolgočasnico. Tvoja ženska ni kvalitetna.

Pa kaj. Kdo si ti, da me boš sodil zaradi tega. Tudi ti marsičesa ne veš, pa še nenačitan lenuh si..

Luzerji lažje shajate, lažje se prilagajate drug drugemu, ker ste že sami po sebi revčki.

[img]http://www.crtani-na-hrvatskom.com/wp-content/uploads/2012/10/A-JE-TO.jpg[/img]

Men tale dva modela delujeta kot Pat in Mat iz “A je to”.
Se na vse spoznata in vse popravita. :-)))

Roko na srce, ne poznam nobenega ljubimca vezanih žensk, ki bi bil vegetarijanec in suhljate postave..[/quote]
To pomeni, da se vegetarijanci cenimo tudi na tem področju.:-)

Ljudje probajo votiti bmw, ali audija in ugotovijo:

Audi stane…popravilo je drago…bremze se znucajo….naveličajo se….barva jim več ni všeč…

In gredo na drug avto.

Potem pa pride en, ki celo življenej vozi škodo in začne govorit, kakšen as je, ker je zvest škodi.

No, glih vse nismo. Jih je pa veliko, ja.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če se prav spomnim, se jima je na koncu vedno vse podrlo. Bo kar držalo. 🙂

Ljudje probajo votiti bmw, ali audija in ugotovijo:

Audi stane…popravilo je drago…bremze se znucajo….naveličajo se….barva jim več ni všeč…

In gredo na drug avto.

Potem pa pride en, ki celo življenej vozi škodo in začne govorit, kakšen as je, ker je zvest škodi.[/quote]
Eni celo življenje vozijo audije in bmw-je in niso zadovoljni z ničemer, drugi pa lahko vozijo bicikel in jim nič ne manjka. Raje vozim bicikel. Pomembno je, da mi nič ne manjka. Kat ti bo bmw, če mu vedno nekaj fali.

Samozadosten dec ne bo čutil potrebe po prilagajanju. Združi zdaj dva samozadostna človeka, kvalitetnega tipa s kvalitetno žensko. Dosti težje bosta furala zvezo, kot dva neambiciozna zapečkarja, s podpovprečnim IQjem.

Najlažje ni, ni pa tako težko, zato to počne večina ljudi. Drugo spet je imeti kvalitetno zvezo…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

E moj Marko, mikajo tebe bmw-ji in audiji-ji, sicer ne bi tako goreče oprezal po forumu za sogovornicami..

Prav tako pa ni garancija, da moški v resni zvezi boljši od ljubimca. Samo zaradi dejstva, da se je ženska odločila z njim ostati na dolgi rok.

Kaj ko bi še delili ljubimce na h katerim se ženske vračajo in tiste za enkratno uporabo.
Očitno tisti ki so za večkratno uporabo nekaj delajo prav.

Mislim zdi se mi smešna gonja enih in drugih kdo je boljši. Moški v vezah in ljubimci imajo drugačne cilje. Ok imaš moške ki jih nobena noče in imaš moške, ki so v vezah samo zato, da občasno dobijo seks. Ampak generalizirat je pač idiotizem prve klase.

Robi če si se ti odločil za očetovstvo in resno zvezo, lepo to. To pa ne pomeni da je to edini način vreden obstoja.

/facepalm

E moj Marko, mikajo tebe bmw-ji in audiji-ji, sicer ne bi tako goreče oprezal po forumu za sogovornicami..[/quote]
A si ti eden izmed njih? 🙂

In dajmo se že enkrat zmenit, da lahkih žensk ni. lahki so samo moški, tako rekoč vsi.

Ženska “ki da vsakemu” ne obstaja, ne glede na to, kar vaše lačne oči vidijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close