Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Let`s talk about sex!

Let`s talk about sex!

V resnici pa jim jebač nudi in čustva in orgazem.

Bo Spider napisal več, meni se ne da…

Mož ji nudi topel dom, pa želela bo ostat z njim, če ne zaradi drugega, vsaj zaradi otrok.

Nobena ne ostane z možem zaradi otrok. Zaradi otrok bi se razvezala, ne pa živela v lažeh. To je samo izgovor ljudi, ki radi sedijo na dveh stolih. Največkrat ostanejo z možem, ker ima boljšo plačo oziroma je bolj premožen od ljubimca.

Matr, vi neregistrirani pa si res ful upate. :))[/quote]

antilopa, tale tema v bistvu nikoli ni bila mišljena, da bi govorili o osebnih izkušnjah in izpovedih. :-))
Predvsem mišljena, da se govori o ideji pomembnosti kvalitetnega seksa v odnosu.
Avtorica je povzela po lastnih izkušnjah bistvo kvalitetnega seksa v partnerskem odnosu.

No če pa želiš moje osebne izkušnje ti pa lahko zaupam, da je na začetku, pred mnogimi, mnogimi leti bilo tko-tko za silo. Celo sam sem čutil, da si ona želi več in boljše.
Z leti pa je skozi komunikacijo, medsebojno odkrivanje preraslo v nekaj čudovitega. Ampak še vedno eksperimentirava in vsake toliko časa odkrijeva novo erogeno cono. :-)))

Človek je namreč edina žival, ki seksa zaradi užitka. Žalostno pa je, da to ne znamo, ali nočemo izkoristiti. :-))

Matr, vi neregistrirani pa si res ful upate. :))[/quote]

antilopa, tale tema v bistvu nikoli ni bila mišljena, da bi govorili o osebnih izkušnjah in izpovedih. :-))
Predvsem mišljena, da se govori o ideji pomembnosti kvalitetnega seksa v odnosu.
Avtorica je povzela po lastnih izkušnjah bistvo kvalitetnega seksa v partnerskem odnosu.

No če pa želiš moje osebne izkušnje ti pa lahko zaupam, da je na začetku, pred mnogimi, mnogimi leti bilo tko-tko za silo. Celo sam sem čutil, da si ona želi več in boljše.
Z leti pa je skozi komunikacijo, medsebojno odkrivanje preraslo v nekaj čudovitega. Ampak še vedno eksperimentirava in vsake toliko časa odkrijeva novo erogeno cono. :-)))

Človek je namreč edina žival, ki seksa zaradi užitka. Žalostno pa je, da to ne znamo, ali nočemo izkoristiti. :-))[/quote]

Vi kar razpravljajte, mene ne moti…saj bi ob branju grickala čips, ampak ima preveč kalorij. :)))

Seveda. Vse dokler ne bo naletela na enega je****, s katerim ga bo doživela. Potem si pa lahko njen (verjetno takrat že bivši) mož vtakne vse čustvene komponente in vso povezanost… nekam.[/quote]

Pozabljaš pa, da ženska, katera v odnos (tudi seksualni) vključuje še čustveno komponento (in takih je velika večina), ne naleti kar tako na enega je***, je tudi že pri temu vključila čustveno komponento. Drugače ne zna, ne gre. Seveda je pa razlika, ker (čustvena komponenta + dober seks + orgazem) prevaga nad (čustveno komponento + seksom + neorgazmom).
A vseeno, čustveni komponenti se ženska ne bo odrekla (izjeme potrjujejo pravilo, kot vedno), seveda pa spet … to je zelo pomembno za vso to zgornjo štorijo, čustvena komponenta s partnerjem, s katerim ženska nima zadovoljujočega spolnega življenja, počasi hira, zato to komponento vede ali nevede išče zunaj zakona. Neskončno veliko se dogaja na nezavednih ravneh. In potem se zgodi … po tvoje je***, po moje pa pač novi potencialni polno zadovoljujoč partner.[/quote]

Glej … jaz te samo prosim, da ostani tukaj še nekaj časa, pa boš vedela o čem govorim. Ok?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nisem trdila, da si ti to rekel, samo pravim ti kako to po navadi gre.[/quote]
Zanimivo pa je, da se takšne ženske še vseeno potem vračajo nazaj k svojemu možu.
Zakaj ne ostanejo z jeb**** ? 🙂
Ker ženska rabi oboje. Ne samo čustva in ne samo orgazem.
Če pa delamo primerjavo z moškimi, pa ima pri moškem, orgazem pomembnejšo vlogo, kot pri ženski.[/quote]

Robi, jaz se ne bi preveč zanašala na čustveno komponento. Prej na otroke.

Pozabljaš pa, da ženska, katera v odnos (tudi seksualni) vključuje še čustveno komponento (in takih je velika večina), ne naleti kar tako na enega je***, je tudi že pri temu vključila čustveno komponento. Drugače ne zna, ne gre. Seveda je pa razlika, ker (čustvena komponenta + dober seks + orgazem) prevaga nad (čustveno komponento + seksom + neorgazmom).
A vseeno, čustveni komponenti se ženska ne bo odrekla (izjeme potrjujejo pravilo, kot vedno), seveda pa spet … to je zelo pomembno za vso to zgornjo štorijo, čustvena komponenta s partnerjem, s katerim ženska nima zadovoljujočega spolnega življenja, počasi hira, zato to komponento vede ali nevede išče zunaj zakona. Neskončno veliko se dogaja na nezavednih ravneh. In potem se zgodi … po tvoje je***, po moje pa pač novi potencialni polno zadovoljujoč partner.[/quote]

Glej … jaz te samo prosim, da ostani tukaj še nekaj časa, pa boš vedela o čem govorim. Ok?[/quote]

Čakta malo, jaz imam občutek, da vidve govorita dokaj isto, le ne razumeta se najbolje.

Nobena ne ostane z možem zaradi otrok. Zaradi otrok bi se razvezala, ne pa živela v lažeh. To je samo izgovor ljudi, ki radi sedijo na dveh stolih. Največkrat ostanejo z možem, ker ima boljšo plačo oziroma je bolj premožen od ljubimca.[/quote]
Pa ker ve, da lahko računa nanj anytime, anyday. Jebač na drugi strani je vse prej kot naiven, njega bo težko izkoriščala na dolgi rok. Tu pa ta vaša preračunljivost stopi na plano 🙂

Glej … jaz te samo prosim, da ostani tukaj še nekaj časa, pa boš vedela o čem govorim. Ok?[/quote]

Čakta malo, jaz imam občutek, da vidve govorita dokaj isto, le ne razumeta se najbolje.[/quote]

Medve se že razumeva.
Jaz jo prosim samo, da ostane še nekaj časa na tem forumu. Zato, da dobi pravi občutek.

Zanimivo pa je, da se takšne ženske še vseeno potem vračajo nazaj k svojemu možu.
Zakaj ne ostanejo z jeb**** ? 🙂
Ker ženska rabi oboje. Ne samo čustva in ne samo orgazem.
Če pa delamo primerjavo z moškimi, pa ima pri moškem, orgazem pomembnejšo vlogo, kot pri ženski.[/quote]

Robi, jaz se ne bi preveč zanašala na čustveno komponento. Prej na otroke.[/quote]
Točno tko. Ženske v zrelih letih se ne vežejo z nekom samo zaradi denarja in na splošno bolj lagodnega življenja, ampak tudi zaradi tega, ker ve da bo tak moški odličen z otroci, vloga fotra mu je kot nalašč pisana na kožo. Nekdo, ki podira zasedene poročene mtke pač nima teh kvalitet…

Čakta malo, jaz imam občutek, da vidve govorita dokaj isto, le ne razumeta se najbolje.[/quote]

Medve se že razumeva.
Jaz jo prosim samo, da ostane še nekaj časa na tem forumu. Zato, da dobi pravi občutek.[/quote]

Seveda se razumeva, čeprav ne hodiva iste poti. Se pa ne strinjava ravno (sploh po nekaj prebranih drugih temah in tvojem sodelovanju tam – tak da verjemi, pravi občutek sem že davno dobila). Saj ne, da nimaš prav, iz svojega lastnega gledišča, samo si pač primerek zelo nekomplicirane ženske, ki je hitro zadovoljna in zadovoljena. Načeloma pa smo ženske zafeclane tako, da glava boli in je zelo težko nekaj napisat, ne da bi zapisano zahtevalo še en kup podpoglavij.

Nimam pojma katero temo imaš v mislih, sem pa na voljo tudi v prihodnje :). In ne. Ne kompliciram in se ne sprenevedam – zakaj bi?

In še vedno čakaš, da boš začel živeti to svoje poslanstvo ? 🙂

Kaj pa vem. Težko bi ženska na dolgi rok shajala z moškim le zaradi otrok. Mislim ,da je v ozadju neka druga korist, kot je navezanost, denar….Da je vseeno še lažje ostajati z možem, ker ima kakšne druge prednosti….Od ljubimca pa ni druge koristi, kot občasen seks. Če bi imel ljubimec še kakšne druge kvalitete, ne bi bil samski in se ne bi ukvarjal s popravljanjem sposojenih žensk, ker bi si lahko dobil svojo, ne pa se ukvarjal z obupanimi poročenimi ženskami.

Ta razlaga mi je malo bolj realna.

Nobena ne ostane z možem zaradi otrok. Zaradi otrok bi se razvezala, ne pa živela v lažeh. To je samo izgovor ljudi, ki radi sedijo na dveh stolih. Največkrat ostanejo z možem, ker ima boljšo plačo oziroma je bolj premožen od ljubimca.[/quote]
Denar seveda igra bistveno vlogo. Pac, vec ali manj ste VSE zenske keshpicke. Sploh ko gre za povezavo z otroci. Kar pa se ne pomeni, da je le denar pomemben.

Pa ker ve, da lahko računa nanj anytime, anyday. Jebač na drugi strani je vse prej kot naiven, njega bo težko izkoriščala na dolgi rok. Tu pa ta vaša preračunljivost stopi na plano :)[/quote]
Kljucno je predvsem eno. “Jebacu” ni do dolgorocnega vezanja z eno. Tako da kar si ona zeli ne igra bistvene vloge. “Jebaca” preprosto ne more dobiti za vlogo, ki jo moz igra.

In še vedno čakaš, da boš začel živeti to svoje poslanstvo ? :)[/quote]
Ne vidimo vsi smisel zivljenja v tem “poslanstvu”. Ti ga pa kar zivi.

Ker to kar ti zivis je ideal h kateremu bi naj vsi stremeli??

Fascinira me tvoje povelicevanje zensk, ki si ga se najbolj eksplicitno izrazil v prejsnji temi. To tvoje videnje sebe kot nekega sluzabnika kraljici. Tukaj pises o sebi kot o delavcu. Mislim… kaj vse ne obstaja. Ni cudno, da potem ne manjka zensk, ki moske tako dozivljajo.

Fascinira me tvoje povelicevanje zensk, ki si ga se najbolj eksplicitno izrazil v prejsnji temi. To tvoje videnje sebe kot nekega sluzabnika kraljici. Tukaj pises o sebi kot o delavcu. Mislim… kaj vse ne obstaja. Ni cudno, da potem ne manjka zensk, ki moske tako dozivljajo.[/quote]

Ad Hominem!
Upam, da imaš sedaj zaradi tega lepši dan. :-)))

Veš kako Dolenjčki rečemo: “Dejlu je pacastu, ampak abčutki so pa fajn…” :-))

Sicer je pa seks timsko delo….vsak mora prispevati svoj delež, svojo domišljijo, svojo vizijo…
in seveda dobiti svoj delež nagrade…drgač firma propade….

O ja, jaz pa poznam kar nekaj takšnih, ki bodo zavoljo otrok, ljubega miru pred žlahto in sosedi dočakale zlato poroko. Pa tudi nekaj takšnih, ki se zaradi nekaj trenutkov blaženosti na to niso kaj dosti ozirale.

Strinjam se s tabo, da ima mož določene prednosti. Samo ni mi jasno zakaj misliš, da pa ima ljubimec samo tistega tiča za ponuditi. Tega ne razumem. Ker je samski? Ti ves čas gledaš iz tvoje perspektive, ker je bila tvoja želja imeti partnerico in z njo ustvariti družino. Pozabljaš pa, da imajo drugi drugačne želje, ali pa mogoče celo zelo podobne, samo da bi le-te uresničevali nekoliko kasneje. Do tedaj pa pač seksajo. S samskimi, ne-samskimi, popravljajo obupane, neobupane …

Pa še to: težko me boste prepričali, da mora ženska preskočiti neko hudo oviro v smislu čustvene komponente zato da da noge narazen. Berlinski zid ali kaj. Ker sodeč po vsesplošni kurbariji so potem vse neke strašne gimnastičarke ali kaj.. Seveda ji mora biti ljubimec všeč. Ampak “všeč” je zadosti. Če pa mislite, da mora baba angažirati celo srce, pa pljuča, pa mehur in še srednje uho, se pa zelo motite.

Mah, pusti tega Robija pri miru. Kaj pa on ve kaj se dogaja zunaj, če je skos v stanovanju zaprt.

Zraven škatle sedi, pa bere moškisvet novičke. To je za njega real life 🙂

Prav je, da so fantje v resnih zvezah tako samozavestni in prepričani, da je kvaliteta njihove menjave žarnic takšna da se z njo ne more primerjati noben orgazem, ki ga lahko nudi ljubimec.

Monovski moški je ne zamenja….on pričakuje, da se bo prižgala, že samo če se malo podrgne
obnjo….

O ja, jaz pa poznam kar nekaj takšnih, ki bodo zavoljo otrok, ljubega miru pred žlahto in sosedi dočakale zlato poroko. Pa tudi nekaj takšnih, ki se zaradi nekaj trenutkov blaženosti na to niso kaj dosti ozirale.

Strinjam se s tabo, da ima mož določene prednosti. Samo ni mi jasno zakaj misliš, da pa ima ljubimec samo tistega tiča za ponuditi. Tega ne razumem. Ker je samski? Ti ves čas gledaš iz tvoje perspektive, ker je bila tvoja želja imeti partnerico in z njo ustvariti družino. Pozabljaš pa, da imajo drugi drugačne želje, ali pa mogoče celo zelo podobne, samo da bi le-te uresničevali nekoliko kasneje. Do tedaj pa pač seksajo. S samskimi, ne-samskimi, popravljajo obupane, neobupane …

Pa še to: težko me boste prepričali, da mora ženska preskočiti neko hudo oviro v smislu čustvene komponente zato da da noge narazen. Berlinski zid ali kaj. Ker sodeč po vsesplošni kurbariji so potem vse neke strašne gimnastičarke ali kaj.. Seveda ji mora biti ljubimec všeč. Ampak “všeč” je zadosti. Če pa mislite, da mora baba angažirati celo srce, pa pljuča, pa mehur in še srednje uho, se pa zelo motite.[/quote]A vse te organe ne rabi, če gre v kurbarijo?
Ja kater organ pa pa?…. 🙂
(ko smo glih pri anatomiji ;)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close