Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Let`s talk about sex!

Let`s talk about sex!

Robi, vprašanje je, ali želi on obdržati njo.

Meni so, če ti po pravici povem, vse ženske iste. zakaj bi želel, da me ena obdrži?[/quote]

Kolikor razumem tvoje pisanje, zaenkrat ni nevarnosti…

:)))))

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa zakaj bi si sploh želel, da me neka ženska prepozna kot dolgoročno perspektivo?

Meni je to čisti pokop moje svobode.

Ženski Marko.

No, saj saj jaz sem že pred časom pisal o sv. Jožefu in nadangelu Gabrielu.

Biblijske resnice pač :-))[/quote]

A to je ženska varianta tistih devic, ki jih oblubijo samomorilskim teroristom? Neke vrste kognitivna disonanca za vernike in nevernike hkrati…

Trpljenje za vsakdan, orgazmi pa v nebesih :))[/quote]

Ne, ne. To menda, da je poslanstvo enih moških seksat in morda tudi otroke delat, drugih pa skrbet zanje, jih vzgajat in familijo preživljat Pa da naj vsak svojo usodo sprejme :-)))

Tak ljubimec samo dokazuje, da vezani nsite taki carji, za kakršne se imate.[/quote]
Da si vezan, še pa res nisi car. Tega noben nikoli ni trdil. Spet ti gre slabo argumentacija.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

‘Ljubimčeve sposobnosti’ odmeri ženska, s katero moški je.[/quote]

Dejstvo je, da jih v nekem obdobju veliko sprejme kompromis glede tega. Še sploh v času, ko začne v maternici delat ding-dong 🙂

So moški tudi vsi isti?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tak ljubimec samo dokazuje, da vezani nsite taki carji, za kakršne se imate.[/quote]
S tem se pa strinjam. Res nismo vsi takšni.

Čeprav to hkrati pomeni, da ne rabiš biti nek posebno sposoben ljubimec, da zadovoljiš takšno obupano žensko.

Vprašaj ženske, kaj to mene sprašuješ.

Vse ženske so obupane. ene zarad slabega zakona, ene ekr so dolgotrajno samske, ene naveličane moža…

A to je ženska varianta tistih devic, ki jih oblubijo samomorilskim teroristom? Neke vrste kognitivna disonanca za vernike in nevernike hkrati…

Trpljenje za vsakdan, orgazmi pa v nebesih :))[/quote]

Ne, ne. To menda, da je poslanstvo enih moških seksat in morda tudi otroke delat, drugih pa skrbet zanje, jih vzgajat in familijo preživljat Pa da naj vsak svojo usodo sprejme :-)))[/quote]

Aha, torej neke vrste Madonna-whore kompleks za moške.
Torej Jesus-spy kompleks :))

Svobodni smo, ko občutimo zadovoljstvo ob uresničevanju želja in potreb.
Če bi bil zadovoljen z neko žensko in ona s tabo, bi ti bivanje z njo predstavljalo svobodo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če bi bil zadovoljen z neko žensko in ona s tabo, bi ti bivanje z njo predstavljalo svobodo.[/quote]

Svobodni smo, ko nehamo dokazovati drugim, kako smo mi kul.

Jaz nsiem kul. Imam 1000 slabih lastnosti. Ti pa se odloči, zakaj pretiravaš pri poveličevanju samega sebe.

Vse ženske so obupane. ene zarad slabega zakona, ene ekr so dolgotrajno samske, ene naveličane moža…[/quote]
To pomeni, da ljubimci nimajo težkega dela.:-)
Mogoče je pa ravno zato tako popularno biti ljubimec, ker je to lažja pot za zadovoljitev. Podobno, kot če človeka najprej sestradaš, da bo ful zadovoljen, ko mu boš ponudil skorjo kruha.

Ne vem, če je lažja, zakaj pol hodi tolk potrebnih nepotešenih tipov okoli?

Če bi bil zadovoljen z neko žensko in ona s tabo, bi ti bivanje z njo predstavljalo svobodo.[/quote]

Svobodni smo, ko nehamo dokazovati drugim, kako smo mi kul.

Jaz nsiem kul. Imam 1000 slabih lastnosti. Ti pa se odloči, zakaj pretiravaš pri poveličevanju samega sebe.[/quote]
V čem vidiš pretiravanje in poveličevanje ?
Samo poskušam argumentirati zakaj sama vloga ljubimca in pogosto menjavanje žensk, ne more biti merilo ali dokaz glede tega, da je zaradi takšnega načina življenja kaj boljši v postelji od nekoga, ki išče in je imel le par resnih vez.

Pa sej verjetno ni. Pa kaj.

Vse ženske so obupane. ene zarad slabega zakona, ene ekr so dolgotrajno samske, ene naveličane moža…[/quote]

Ni res.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne vem, če je lažja, zakaj pol hodi tolk potrebnih nepotešenih tipov okoli?[/quote]
Ker ne znajo navezati stikov, so sramežljivi, introvertirani…

Ne vem, če je lažja, zakaj pol hodi tolk potrebnih nepotešenih tipov okoli?[/quote]
Ker ne znajo navezati stikov, so sramežljivi, introvertirani…[/quote]
Isti kot ti potem.

Torej ne vem kako lahko ni. Ti že ne bi to mogel biti. ker imaš moralne zavore, pa še sramežljiv si najbrž.

Torej brez skrbi, ni nevarnosti da bi dobrodelneži obesili na štarcuno napis “OUT OF BUISSINES”
Ampak resno … morali bi jim priznati status humanitarne organizacije. Nekje v rangu UNICEF-a.
Skrb za sestradane… :-)))

Baccara – The Devil Sent You To Laredo

Ni res.[/quote]
Za njega pojem: zadovoljna, resna zveza, ne obstaja. 🙂
Zato pa je raje samski.

Ker ne znajo navezati stikov, so sramežljivi, introvertirani…[/quote]
Isti kot ti potem.[/quote]
A ti si pravkar z lune padel ali o čem ti to ?:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close