Let`s talk about sex!
Logično, da si vsak ne želi takoj resne veze, vendar nisem o tem pisal.
Mislil sem na poročene, ki so bolj ali manj vse obupane, če morajo varati in seks iskati drugje.
In če si takšen moški (ljubimec) ne more poiskati samske ženske, potem res ni bogvekaj, če ima možnost seksati le z obupanimi. Če se družiš z obupanimi in poslušaš obupane zgodbe, prej ali slej še sam postaneš obupan. Če že prej nisi. 🙂
Ti primeri le potrujejo to, da ženska na dolgi rok ne bo ostajala z moškim le zaradi otrok, ampak so v ozadju še druge koristi, ki sem jih naštel. Eno si navedla že sama in to je, kaj pa bodo drugi rekli. 🙂
Sodeč po splošni kurbariji, je razvidno, da so vse obupane in razočarane. Zato v takšnih primerih res ni potrebno kaj več, kot le gola seksualna zadovoljitev. Za kaj več ali kaj resnega, pa ne bo to več dovolj in ženska zahteva še kaj več, kot pa le tisti kos mesa. 🙂
Logično, da si vsak ne želi takoj resne veze, vendar nisem o tem pisal.
Mislil sem na poročene, ki so bolj ali manj vse obupane, če morajo varati in seks iskati drugje.
In če si takšen moški (ljubimec) ne more poiskati samske ženske, potem res ni bogvekaj, če ima možnost seksati le z obupanimi. Če se družiš z obupanimi in poslušaš obupane zgodbe, prej ali slej še sam postaneš obupan. Če že prej nisi. 🙂
Ti primeri le potrujejo to, da ženska na dolgi rok ne bo ostajala z moškim le zaradi otrok, ampak so v ozadju še druge koristi, ki sem jih naštel. Eno si navedla že sama in to je, kaj pa bodo drugi rekli. 🙂
Sodeč po splošni kurbariji, je razvidno, da so vse obupane in razočarane. Zato v takšnih primerih res ni potrebno kaj več, kot le gola seksualna zadovoljitev. Za kaj več ali kaj resnega, pa ne bo to več dovolj in ženska zahteva še kaj več, kot pa le tisti kos mesa. :)[/quote]
Mal je pa moderno, mal pa iz foušarije, ker ostale tudi…
Fascinira me tvoje povelicevanje zensk, ki si ga se najbolj eksplicitno izrazil v prejsnji temi. To tvoje videnje sebe kot nekega sluzabnika kraljici. Tukaj pises o sebi kot o delavcu. Mislim… kaj vse ne obstaja. Ni cudno, da potem ne manjka zensk, ki moske tako dozivljajo.[/quote]
Ad Hominem!
Upam, da imaš sedaj zaradi tega lepši dan. :-)))[/quote]
Ceprav imava precej razlicne poglede, se mi zdi cool, da cisto direktno poves, da zenske gledas “gor”, itd. Se nisem srecal koga s tako zelo “zenske so oh in sploh” pogledi. V bistvu pa se zavedam, da je za vezo to odlicno izhodisce, ce moski v to iskreno verjame in ga skoraj nujno izrojena veza z vsestranskim razdajanjem potem ne moti.
To je le tvoj občutek, da gledam na ženske kot neke boginje. Saj so lahko tudi babnce žleht, da glava peče. Ne pristajam pa na vsegliharstvo, če ima(m) kakšno slabo izkušnjo z kakšno žensko. Namreč tudi od tiste sem se v življenju veliko naučil in ji lahko rečem samo “Najlepša hvala za izkušnjo”. Nekako od vsake sem na koncu pridobil nekaj v izkušnjah (takšnih ali drugačnih) in zato jih kot posamezno in kot celoto pomnim v pozitivni in ne negativni luči. Pač živlčjenje jemljem kot učni proces.
Sem jih zapuščal in so me tko v tazadnjo, da še zdaj zapeče, če se samo spomnim. :-)))
Tudi vsakemu profesorju, ki mi je stisnil popravca v šoli sem danes v resnici hvaležen.
Kar te ne ubije – te ojača.
Hvaležen dedec vsem svojim bivšim!
To je le tvoj občutek, da gledam na ženske kot neke boginje. Saj so lahko tudi babnce žleht, da glava peče. Ne pristajam pa na vsegliharstvo, če ima(m) kakšno slabo izkušnjo z kakšno žensko. Namreč tudi od tiste sem se v življenju veliko naučil in ji lahko rečem samo “Najlepša hvala za izkušnjo”. Nekako od vsake sem na koncu pridobil nekaj v izkušnjah (takšnih ali drugačnih) in zato jih kot posamezno in kot celoto pomnim v pozitivni in ne negativni luči. Pač živlčjenje jemljem kot učni proces.
Sem jih zapuščal in so me tko v tazadnjo, da še zdaj zapeče, če se samo spomnim. :-)))
Tudi vsakemu profesorju, ki mi je stisnil popravca v šoli sem danes v resnici hvaležen.
Kar te ne ubije – te ojača.
Hvaležen dedec vsem svojim bivšim!
To All The Girls I Loved Before[/quote]
Res ne bom iskal in copy/paste-al ze napisanega.
Ja glej, en ima kvalitete za ljubimca, en pa za gospodinjca. Oboje težko. Pametne ženske vedo, da ne morejo dobiti vsega v eni osebi.[/quote]
No, saj saj jaz sem že pred časom pisal o sv. Jožefu in nadangelu Gabrielu.
Biblijske resnice pač :-))[/quote]
A to je ženska varianta tistih devic, ki jih oblubijo samomorilskim teroristom? Neke vrste kognitivna disonanca za vernike in nevernike hkrati…
Trpljenje za vsakdan, orgazmi pa v nebesih :))
Ah daj no, v čem si pa ti ultrasposoben?
Mogoče si našel neko zelo skromno žensko, to je vse. Ne pomeni pa to, da si ti bog ve kaj, če je zadovoljna s tabo.[/quote]
A za zadovoljiti žensko in v pomivalni stroj zložiti dva krožnika in en pisker, pomeni, da moraš biti ultrasposoben ? 🙂
Me sploh ne čudi, če se potem počutite ogroženi v resni zvezi.
Ni bilo čisto tako, kot bi rad prikazal.
Pisal sem o ljubimcih, ki seksajo s poročenimi. In se spraševal, zakaj si nek ljubimec, če je sposoben, ne najde samske ženske, namesto, da se mora ukvarjati in popravljati obupane poročene ženske.
Ne vem, kje ti vidiš mojo hvalo ?
Govorim o tem, da za to, da zadovoljiš eno žensko in opraviš tistih nekaj otročje lahkih gospodinjskih opravil, ne rabiš biti ultrasposoben.
Hvališ se kvečjemu ti, če želiš povedati, da je sposoben ljubimec tisti, ki je imel veliko žensk. Kar pa ne more biti pogoj za dobrega ljubimca, saj jih je lahko zamenjal veliko zato, ker nobena ni bila z njim zadovoljna.
Ženska, ki je zadovoljna z moškim, ga bo želela obdržati. A ni to logično ? 🙂
Ni bilo čisto tako, kot bi rad prikazal.
Pisal sem o ljubimcih, ki seksajo s poročenimi. In se spraševal, zakaj si nek ljubimec, če je sposoben, ne najde samske ženske, namesto, da se mora ukvarjati in popravljati obupane poročene ženske.
Ne vem, kje ti vidiš mojo hvalo ?
Govorim o tem, da za to, da zadovoljiš eno žensko in opraviš tistih nekaj otročje lahkih gospodinjskih opravil, ne rabiš biti ultrasposoben.
Hvališ se kvečjemu ti, če želiš povedati, da je sposoben ljubimec tisti, ki je imel veliko žensk. Kar pa ne more biti pogoj za dobrega ljubimca, saj jih je lahko zamenjal veliko zato, ker nobena ni bila z njim zadovoljna.
Ženska, ki je zadovoljna z moškim, ga bo želela obdržati. A ni to logično ? :)[/quote]
Ja, to tudi Dater pravi.
Tak ljubimec samo dokazuje, da vezani nsite taki carji, za kakršne se imate.[/quote]
A se ta ljubimec lahko poteguje za kakšno nagrado? In ko doseže (preseže?) nek cenzus, se mu postavi spomenik?
:))))))
Forum je zaprt za komentiranje.