Kurec24cm
Glava sivi, rit nori!!!!Ti a se ti ne zdi da se je kurec nekam potuhnu! Mrbit ga glih kar naštimuje! Še mal, še mal pa bo…. No, no še mal Franček sej bo, se bo, no, no……Ja ***** že spet s mi dol padu!!!!!! Sam kurec še vedno maš premajhnega, da bi nas vse babe na netu zadovoljil!!!!!!! PRPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aha, no pol smo se mogoče že vidli na kakih motozborih. Jaz sicer več ne hodim, ker eni tipi preveč težijo, pa preveč se napijejo, pa sem enkrat skor enmu steklenico na glavi razbila in iz previdnosti, da ne bi še komu res kej nardila, raj ne grem več. Pač ne prenesem, da mi en diha svojo alkoholno sapo za vrat, pa me šlata, brez da bi jaz to hotela, pol še pa izpade da sem js bitch, pa če se še tok branim. No, upam, da ti nisi tak, pa da ne težiš babam, pa da tebe lepo v vrsti pred šotorm čakajo (al pa v).
Evo punce Kurec24cm zopet z vami.Se oproščam za včeraj ampak sem moral it nujno seksat.Štajerka ti si pa toliko zabita ker en post nad mojim imaš oblikovani post iz katerega si zbrisal groznje z tvojim frajerjem.Tako zdaj pa grem galje seksat.Naj se mnenja krešejo da se bo iskrilo heheheheh CMOOOOOOK
pa daj neja neke nakladaj!!!kdo ti te verjame!!!!?????
NOBEN!!!!pa če tudi ti gdo vrjame je enako zabit ko ti!!!!pa če si jaz oblikujem post ker se zmotim je to drugo!!!!saj ti si si ga tudi oblikoval pedofil zagamani!!!pa če že govoriš da mam vulgarne izraze ti jih poveš tak da ne zgledajo grdo sicer pa je to moj problem pa če misliš da boš kiaaro prepričal da ti bo rekla ja seveda ***** maš prav ti res ne govoriš grdo se motiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skuliraj se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kmet zabiti!!!!!!!!!!!!!!
pederrrrrrrr pedofilski!!!!!
rajši mej:
pijem,pušim in nena devojke rušim!!!
ker to da si pijanec vemo!!!!
pa če si odraščal na cesti!!!!! sem se jaz kopala v dnaru takrat ko si ti prosijačo zato se z mano ne moreš primerjat!!!!
CMOOOK vsem drugim!!!!!
pa tebi kiaara!!!!!!
mama moja!!!!!!!
Štajerka**, no zdaj vsaj ve, da nisem tvoja odvetnica, heheh !!! Kot tvoja mama, pa naj povem tudi, da sem tud jaz ponosna nate, saj si boljše hčerke, kot si ti, nebi mogla želeti, ker zame nisi samo moja hčerka ampak tudi moja prijateljica hkrati !!!! No, kurec24, tako, da si neboš več buril domišljije !!!!
CMOK za Štajerko !!!
Stajerka*,ce je kdo prfuknn pa debil,si to edino TI!!!! sam poglej tvoje uboge revne komentarje na vse?!!! ti moras biti cisto v pizdi,zadrogirana do konca! me preseneca,da sploh lahko kaj napises! neverjetno,kaksna stejerka??? zabita ko dihur!!!
kurcu pa le pusti njegovo veselje,ne vem kaj se toliko vrtis okoli tega?! mislim da bi rada,da bi te vsaj on posteno nat*gnil,a ne?!!! kar priznaj! kupi si flaso pa si jo porin kam,da bos vesela in ne pisala butastih postov kle gor!!!
ej ti,kaj se pa usajas? sicer si pa ti ista kot stajerka! baba prfuknna!!! kaj pa ti ves,ce si flaso lahko “lepo” v rit porinem? kaj pa ce ne gre lepo,baba debilna!!! ce mene vprasas,moras biti tako ti,kot stajerka,ene dve smotane butaste najstnice!
glede na moje besede sem res morda dalec on normalnega,vseeno pa vem,kdaj in zakaj obstaja bonton,baba debilna smotana!!! zate bi bila se gorjaca premalo!
aja,se za prevod prosim:peder potegjeni? za prvo besedo vem kaj pomeni,za drugo sem prebutast!
🙂
Forum je zaprt za komentiranje.