Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kurec24cm

Kurec24cm

Glava sivi, rit nori!!!!Ti a se ti ne zdi da se je kurec nekam potuhnu! Mrbit ga glih kar naštimuje! Še mal, še mal pa bo…. No, no še mal Franček sej bo, se bo, no, no……Ja ***** že spet s mi dol padu!!!!!! Sam kurec še vedno maš premajhnega, da bi nas vse babe na netu zadovoljil!!!!!!! PRPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja bravo, kurec24. če boš dobro kasiral, boš pa postal še meni všeč! (Ugani, od kod sem!)

Ojla “*****na kubik” ! Ta prava si, vsaka čast, komentarji so “the best” !!!
Pozdrav tudi Štajerki !!! čao

Kiaara

Ja, pa se je res nekam potuhnil !!! Sicer pa je bil že čas, a ne !!!???

Pošlji oblikovano (12-12-04 23:38)

Kiaara

imate pa res probleme s kurcom24,ha ha ha! pustite ga na miru,kaj se sploh se ukvarjate z njim,saj vidite da nima smisla. samo da vas jezi,pa ste vsi srecni! ne dajte se!!!

Aha, no pol smo se mogoče že vidli na kakih motozborih. Jaz sicer več ne hodim, ker eni tipi preveč težijo, pa preveč se napijejo, pa sem enkrat skor enmu steklenico na glavi razbila in iz previdnosti, da ne bi še komu res kej nardila, raj ne grem več. Pač ne prenesem, da mi en diha svojo alkoholno sapo za vrat, pa me šlata, brez da bi jaz to hotela, pol še pa izpade da sem js bitch, pa če se še tok branim. No, upam, da ti nisi tak, pa da ne težiš babam, pa da tebe lepo v vrsti pred šotorm čakajo (al pa v).

Ne, on te sploh ne bi šlatu, pa trezen al pijan. No, še jst bi te prijel za rit, sploh če si dobra…

Evo punce Kurec24cm zopet z vami.Se oproščam za včeraj ampak sem moral it nujno seksat.Štajerka ti si pa toliko zabita ker en post nad mojim imaš oblikovani post iz katerega si zbrisal groznje z tvojim frajerjem.Tako zdaj pa grem galje seksat.Naj se mnenja krešejo da se bo iskrilo heheheheh CMOOOOOOK

Pijem pusim i devojke rusim!

pa daj neja neke nakladaj!!!kdo ti te verjame!!!!?????
NOBEN!!!!pa če tudi ti gdo vrjame je enako zabit ko ti!!!!pa če si jaz oblikujem post ker se zmotim je to drugo!!!!saj ti si si ga tudi oblikoval pedofil zagamani!!!pa če že govoriš da mam vulgarne izraze ti jih poveš tak da ne zgledajo grdo sicer pa je to moj problem pa če misliš da boš kiaaro prepričal da ti bo rekla ja seveda ***** maš prav ti res ne govoriš grdo se motiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skuliraj se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kmet zabiti!!!!!!!!!!!!!!

pederrrrrrrr pedofilski!!!!!

rajši mej:
pijem,pušim in nena devojke rušim!!!
ker to da si pijanec vemo!!!!
pa če si odraščal na cesti!!!!! sem se jaz kopala v dnaru takrat ko si ti prosijačo zato se z mano ne moreš primerjat!!!!
CMOOOK vsem drugim!!!!!
pa tebi kiaara!!!!!!
mama moja!!!!!!!

Štajerka**

no to pa če te je že zanimalo kaj je meni kiaara!!!!!!

jebi seeeeeeeee!
( ;

ker za enkrat sn jaz na svojo mamo ponosna

Pošlji oblikovano (14-12-04 20:26)

Štajerka**

torej vidiš da sn zatebe premlada glede na to da si starec pedofilski star 48 let!!!!!!!!!!!!!!!!
kmet
pedofilski
gnoj
sram te naj bo da hočeš tolk mlajšo pofukat!!!!!!!!!!!

Štajerka**

“Opasna” Štajerka opet u akciji! :))

….. tebe bi se pa jst kr malo bal, če bi te na cesti srečal :))) Buhnedej, da bi bla skup v postelji, ker verjetno bi se jokal, pa mamo klical na pomoč…. :)))))

LP

Remedy

Štajerka**, no zdaj vsaj ve, da nisem tvoja odvetnica, heheh !!! Kot tvoja mama, pa naj povem tudi, da sem tud jaz ponosna nate, saj si boljše hčerke, kot si ti, nebi mogla želeti, ker zame nisi samo moja hčerka ampak tudi moja prijateljica hkrati !!!! No, kurec24, tako, da si neboš več buril domišljije !!!!

CMOK za Štajerko !!!

Kiaara

( ; ja vrjetno bi res klical mamico pa očka tud!!!pa jima vrjetno nebi uspelo opasne štajerke premagat!!!hi,hi,hi,hi,hi!!!
ajde mejte se!!
CMOKKKKKKKKKKKK

Štajerka**

Za k*****

Se pogovarjata dve pupiki:

Prva: Lulek mojega je dolg pol metra.
Druga: Od mojega pa samo 15 cm pa vseeno boli….

:))

Takšne ženkske kot sta vidve ne moreta prit dalje kot do kuhinjske cote ter vedra in metle.

Hehe, verjamem, da si bil zaposlen cel dan! S tako zverino ni mačji kašelj 🙂

Stajerka*,ce je kdo prfuknn pa debil,si to edino TI!!!! sam poglej tvoje uboge revne komentarje na vse?!!! ti moras biti cisto v pizdi,zadrogirana do konca! me preseneca,da sploh lahko kaj napises! neverjetno,kaksna stejerka??? zabita ko dihur!!!

kurcu pa le pusti njegovo veselje,ne vem kaj se toliko vrtis okoli tega?! mislim da bi rada,da bi te vsaj on posteno nat*gnil,a ne?!!! kar priznaj! kupi si flaso pa si jo porin kam,da bos vesela in ne pisala butastih postov kle gor!!!

Sorry,ampak ne prenašam tipov,ki se hvalijo s tem,da so skočili čez plot!Pa brez zamere.

Ej ti , glede na tvoje besede si daleč od normalnega !!! Flašo pa si lahko ti lepo v rit porineš, peder potegjeni !!!

Kiaara

ej ti,kaj se pa usajas? sicer si pa ti ista kot stajerka! baba prfuknna!!! kaj pa ti ves,ce si flaso lahko “lepo” v rit porinem? kaj pa ce ne gre lepo,baba debilna!!! ce mene vprasas,moras biti tako ti,kot stajerka,ene dve smotane butaste najstnice!
glede na moje besede sem res morda dalec on normalnega,vseeno pa vem,kdaj in zakaj obstaja bonton,baba debilna smotana!!! zate bi bila se gorjaca premalo!

aja,se za prevod prosim:peder potegjeni? za prvo besedo vem kaj pomeni,za drugo sem prebutast!

🙂

Daj Štajerka daj napisi še kakšen post.Zelo rad te berem ker pises na zelo visokem nivoju ,na tvojem skrajnem do etu.Cokoladica jaz nisem rekel da sem skocil cez plot ,ampak da skacem cez plot,Vsak dan redno.

hehehe :-), mate pa ful domišljije!

Kurec, kako visok pa je ta plot? A je okol bajte, al je ob gmajni, al…?

____________________ Fantasy does not deliver.

Orka približno en meter pa pedeset cm.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close