Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kurec24cm

Kurec24cm

Mene pa zanima kateri motor voziš, iz kje si, kaj ti pomeni motociklizem, pa če hodiš tud na motozbore? Pa če piješ alkohol, a kadiš, uživaš kake prepovedane substance tud, pa če se ti zdi, da če maš motor, da babe pol prej dajo 🙂 ? Zanima me sam kake vrste motorist si, čist tk informativno, ker sem jaz tud. Aja, pa to kako dolgo že voziš motor?

xtrm,motor sem vozil ko se se ti rodila nisi.Vse vrste motorjev sem ze imel in vozil trenutno pa vozim enega zelo velikega cruiserja.Na moto zbore pa hodim vse.

Pijem pusim i devojke rusim!

ti ***** smrdlijvi!!!!!!zaj pa te mam pun kufer!ma ODRASTI že pa se nehaj tak hvalit ker se nimaš z čim!!!!če bi te ki vidla butec stari bi te tak skup stolkla da se ne bi več pobral!!!nehaj se hvalit pa druge žalit ker smo vsi tu več vredni ko ti!!!boga zares boga tvoja družina ki te mora poslušat jaz samo berem oni pa te morejo celi dan poslušat upam da njim ne gnjaviš tak!!!!PA NEKAJ SAMO če te doma niso naučili da se ne hvali ti to jaz povem!!!da se skuliraš pa priješ k pameti BUDALA KMEČKA!!!

***pa lubčke vsem ki ga znate zašinfat!!!

Pošlji oblikovano (11-12-04 17:17)

Štajerka**

bravo orka se strinjam z tabo!!!!sam edino da mu jaz ne vrjamem da ma tak dolgega sicer pa nekak mora vzbudit pozornost na sebe!!!!če ga starega grdega deda noče noben pogledat!!!!

daj spizdi ***** smrdljivi pa nam daj mir!!!!!!!!!!!!!

kaki smrdljivi gnoj si!!!
daj ***** 24cm pogrezni se v zemljo zemlja rabi gnoj!!!!

hi,hi,hi mejet se!!!!!!!

Štajerka**

Vsak ima svoje veselje…. 🙂

zvezdica strinjam se z tabo!!!!!če nija kaj drugega za delat ko se hvelit!!!ker če bi res tak punce rušo potem niti ne bi mel časa bi tu gori!!!
hih,hi,hi,hi,…
sam tak pač je!!!!
ajde!!!!
. .

*

Štajerka**

Tvoj otepač je pa res vreden strahospoštovanja.
Kaj pa narediš, če ti kje v javnosti stopi, ali ga okrog noge s ketno zavezuješ, al kaj? So te kje na kakem žuru že za stojalo za dežnike zamenjal? Ne vem, jaz sem se zadnjič nekje na en čuden steber naslonila, pa je precej sedež iz njega skočil. Sem se tak fajn spočila…

Jao štajerka tebe bi pa res rad spoznal da te posteno poseksam ker očitno ze dolgo nisi videla luleka da si tak sitna heheheh.

MegaKurec:

em…. sicer res nisem nevem kak ekspert v detektivskih poslih, ampak ko si ti napisal tale tvoj komentar je bila sobota, ura pa 20:35 ………….. Nevem kako je kaj takega sploh možno (sploh pri tvojih merah), ampak se mi zdi, da dans ni nobena podlegla tvojemu šarmu… ….ali so se pa časi tko spremenili, da grejo 50-letniki ven šele po polnoči. Kdo ve………

LP

Remedy

Pošlji oblikovano (11-12-04 23:55)

Kurec v tvojo vednost, Štajerka** je predobra zate ! Takih preseratorov, kot si ti še pogleda ne !!! Pa ni sitna, le takih pretiranih gobcev ne mara !!!
Veš kako ti bom povedala ” Nebi te ona ni štapičem dirnula !!! “

Kiaara

Kaj si ti njen odvetnik?

Pošlji oblikovano (12-12-04 09:19)

Kurec; s tvojim hvalisanjem o 24-ih cm, sem dobila občutek, da je tvojega k….. le 4 cm, na 20 cm povešenih jajčk.

lp

ja čuj ***** jaz če hočem lahk vsak dan vidim zalo lepšega in večjega debelejšega kurca!!!pa nimam te želje kaj šele da bi tvojega ma vrjetno bi lahk kr zaj kozlala!!!pa kaj tebe briga kaj je meni kiaara rajši se za tvojo BOGO ženo pa otroke brigaj pa seveda za tvojo tanko povešeno cevko!!!mene pa kr namiru pusti mogoče jih lahk maš dost sam mene nisi vredn!!!niti da bi me pogledal!!!

lupčka vsem!!!!!!!!!

Štajerka**

vsaka ti čast!!!
ej!!!
jaz tud tak mislim zaj se pa preveč hvali!!!ja valda skor sn pozabla da se hvalijo tisti ki nič nimajo!!!
( ;
ja se zgodi eni pač majo vlkega 2cm pa pravijo da majo 24,…
no sicer pa je tak stari grdiiiiiiiii ded pa ga tak nobena noče!!!
SMILI SE MI!!!
bogi pedofilski zagamani gnoj!!!

mejte se!!!!

Štajerka**

Ne kurec, nisem Štajerkina** odvetnica, vem pa, da se z takšnimi debili kot si ti ne ukvarja !!!

Kiaara

aja ***** saj nebi rekla da bi mi napisal da bi me rad posexal če bi bil mlajši sam da pa si star tolk let fuj kmalu boš mel abrahama!!!točno pa tvoja staraaaaaaaaaaaaaa povešena cevka tuji!!!!!!!!!

mejte se

Štajerka**

hehheeheheh punce oćitno teh 24cm zelo zelo buri duhove.Stajerka tebi pa v vednost da taksne kot si ti samo poscijem po glavi.

veš saj si ti reko da bi me rad pofukal!!!
pa daj kaj te ni sram stareccccccccccc!
kira te še hoče met!!!!????
NOBENA!!!!
jaz s na tvoje reči sploh ne oziram ker se mi smiliš!!!
pa jebi se kmet zagamani vun spojebani pedofil!!!!
preveč si starrrrrrrr!!!!!
da bi te gdo hoto met!!!
pa daj nehaj prosijačit da bi ti punce dale!!!
bonton,….

Štajerka**

Čuj, zdaj bom pa morala jaz tud bit malo vulgarna s tabo, glede na tvoje izjave !!! Prvo si raje gobec operi, pa ga tam enemu raje dobro potegni, peder zagamani !!! Pa se naj pol oni tebi v lape poščije !!! IDIOT

Kiaara

pa še nekaj!!!!!
***** pofukani!!!!!!!!!
daj rajši se za svojo ženo brigaj!!!pa pusti druge gi se jim zdiš ogabn pedofil na miru!!!
če vidiš da te tu vsak žali kaj še te hodiš sem sram te naj bo!!!
jaz na tvojem mestu nebi niti več vun šla kaj šele na računalnik pa se hvalila z nečim česar nimam!!!¨
kaj si prizadet????
navadna pedofilska stara šara si!!!!!!!!!!!!!!!!!!

***lupčke vsem drugim

pa ti kr druge fukaj mene neboooooš!!!!

Pošlji oblikovano (12-12-04 15:29)

Štajerka**

No če je bil kdo vulgaren je bila to prva Stajerka nato pa si ji sledila ti.preberi vse moje poste pa ne bos do zdaj nasla nic vulgarnega.Sicer pa z taksnima zabitima clovekoma kot sta vidve sploh nima smisla debatirat.Tebi pa stajerki lahko sledi iz moje strani samo od metle stil v vajin nekoc reprodukcijski organ in se to bi naredil samo z delavskimi rokavicami. Cmooook Kurec24cm vaju ima rad heheheh Stajerka ti si pa svojga fanta vtakni v rit.Jaz sem zrastel na ulici in kot tak znam poskrbet v svoj bran pred raznorazni mi fanti.

Pošlji oblikovano (12-12-04 15:28)

***** kaj ti maš privide ni nobenega fanta napisanega!!!
ti si pa res pripelan da še tega ne vidiš!!!
pri belem dnevu se ne sanja!!
heheh da si tak fukjen si pa nisem mislila!!!
pa ne da se nama brat tvojih sporočil ker si preveč tečn pa bi lahk cel čas zraven kozlale!!!!!

Štajerka**

no kurec zmešani kaj se je zgodilo! 🙂 ti je muca jezik popapala???ja no idi že v norišnico o nekih fantih govoriš ko jih ni napisanih!!!
halooo ne!!!
prvo pridi k sebi pol pa se meni pa hvali!!!

vsem drugim pa:
zmešan je ni kaj a vidi kdo ki kake fante????

Pošlji oblikovano (12-12-04 16:04)

Štajerka**

Dragi kurec! Kot vidim zelo rad nateguješ in dražiš te punce in fante! Zakaj? Kaj bi s tem rad dokazal? Mogoče si s tem dviguješ samozavest? Te to rajca? Glede na to da imaš 48 let in si rastel na ulici, imaš doma ženo in dva otroka, povrhu še motor, me resno zanima kaj za božjo voljo bi ti sploh rad? Če imaš res tako polno življenje, kot sam praviš od kje ti toliko časa, da imaš še čas take pizdarije pisat po netu? Če bi popadenal ženo, oba otroka in mogoče malo pošravfal motor, zraven šel v lokal na en pir, mislim, da nebi imel časa jebat folk tuki v glavo in dokazovati kakšen nizek ego imaš! Pa se ti ne zdi, da si malo prestar za take norije, ki jih počneš? Mogoče imaš res 24 centimetrskega, ampak mislim, da ti veliko, veliko prehitro pride in vse te *****, ki jih položiš tulijo in se penijo od smeha, ker si tako dolgočasen! Pa ne mi pisat, da sem fukotožna, k mam tipa, ki ima 24 milimetrskega pa me tolk dobr obdela, da se teb še sanjat ne more! Ti kar puši, pij pa djevojke ruši in z neta popuši!!!!!!! Vam drage dame pa, ne nasedajte takim bahačem kot je KUREC, ker tisti pes, ki laja ne grize! CMOK nazaj kurecu!

vsaka ti čast!!!za ta komentar!!!
jaz mu NE vrjamem da ma tak vlkega pa tud če ga ma vrjetno ne ve da to ni vse!!!!!
lahk maš 5milimetrskega pa lahk,….
no saj ni važno!!!
skratka je prava budala polek vsega pa tak star!!!
kak se še sploh lahk hvali z svojo malo povešeno cevko!!!!????
kdo mu te vrjame!!!
NOBEN
ja kaj češ resnica boli a ne kurec!!!!

Štajerka**

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close