Kurec24cm
Dajte no, pustite človeku veselje! Saj tukaj gor je vsak lahko kar si zaželi. Ti pod nickom kurec24cm pa kar uživaj v svojih fantazijah – te še nikomur niso škodile. Mene bolj moti, ko Ljubljančani padete v feeling in živ bog z drugih koncev Slovenije ne razume, kaj pišete. Bomo mi Štajerci začeli u nulo po domače pisat , pa boste videli, kako sranje je to za prebrat.
No ko že skačeš čez plot, pa pri teh letih, da se ti morda ne zgodi, kar se je zgodilo v našem kraju. Seks med službenim časom, v avtu, v gozdu, šef in njegova tajnica, seveda oba poročena, ko je njemu prihajalo, mu je tudi odhajalo in odšel je v krtovo deželo. Tajnica pa je vsa zbegana blodila po gozdu in nekako prišla iz njega, da je priklicala na pomoč, ki je bila “žal” že prepozna.
Saj tistim sitnim babncam tukaj gori ki so neposeksane in že pozabile kako zgleda lulek hehehe in ki imajo toliko za povedat preko mojega kureca dam tudi za pušit če dobro plačate.No ja to isto velja tudi za tiste favšne moške ,ampak je tarifa dupla.
Kurec24cm ma vas rad
Forum je zaprt za komentiranje.