kje najti partnerja 30+
Ljubiteljsko. :)))[/quote]
A tako, kot so včasih konje izbirali na podlagi zob…:)[/quote]
Glej… priznam… ustna higijena se mi zdi izrednega pomena. 🙂
Jah, kaj pa so tiste prave letnice glede na to, da se tudi moški staramo?
Mi se staramo, idealna starost ženske pa ostaja kosntanta, torej npr. pri 30 so ti všeč 20-letnice, pri 40 so ti všeč 20-letnice, pri 50 tudi – če imaš denar in si to lahko privoščiš…. 🙂
Men so tudi všeč za pogledat 20 letniki. Tko ljubki so s svojimi mozoljčki in puhastimi bradicami in mehkimi nerodnimi ustnicami. Še sreča, da bi si jih lahko privoščila, ker dobro izgledam 😉 Največ obsesivnih pogledov po cesti dobim prav od njih.
Ampak roko na srce, dolgočasijo me. Ne maram eksplozivne energije, meni je bolj všeč kontrolirana moč. Meni so bolj všeč 40 letniki, samo kaj ko imajo skoraj vsi fiksno idejo, da morajo imeti najmanj 15 let mlajšo.
Eh, izgleda, da se bom konec koncev morala zadovoljiti s 15 let mlajšim. Smrk 😉
Men so tudi všeč za pogledat 20 letniki. Tko ljubki so s svojimi mozoljčki in puhastimi bradicami in mehkimi nerodnimi ustnicami. Še sreča, da bi si jih lahko privoščila, ker dobro izgledam 😉 Največ obsesivnih pogledov po cesti dobim prav od njih.
Ampak roko na srce, dolgočasijo me. Ne maram eksplozivne energije, meni je bolj všeč kontrolirana moč. Meni so bolj všeč 40 letniki, samo kaj ko imajo skoraj vsi fiksno idejo, da morajo imeti najmanj 15 let mlajšo.
Eh, izgleda, da se bom konec koncev morala zadovoljiti s 15 let mlajšim. Smrk ;)[/quote]
Potem pa 50 letniki. 🙂
Eh, izgleda, da se bom konec koncev morala zadovoljiti s 15 let mlajšim. Smrk ;)[/quote]
Potem pa 50 letniki. :)[/quote]
Ti, saj 50 letniki sploh niso slabi. Sem imela opraviti z enim hudim, ampak je bil malo preveč oblasten in posesiven. Pa pokroviteljski. Po drugi strani pa me je kregal kot majhnega otroka, če sem se mu približala, “ko je imel delo”. Najbolje se počutim ob vrstnikih. Tisto o 15 let mlajših je bolj kot ne šala 😉
Čaki mal zdej. V enem postu trdiš, da smo 30+ letnice “out of date”, tukaj pa praviš, da smo na višku seksualne moči šele po 30. Odloči se zdaj.
Pa glej, da boš dobro premislil, kaj boš naklofal. V nasprotnem bomo morda še posumile, da nas imaš za iztrošene samo zato, ker nam v resnici nisi kos ;)[/quote]
Ne vem, zakaj bi prva izjava izključevala drugo.
Kar se tiče iskanja stalnega partnerja, če ste samske, ste rahlo out of date, kar se tiče same potrebnosti pa ste nedvomno na vrhuncu.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/jailbait_stay_same_age.jpg[/img]