Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje najti partnerja 30+

kje najti partnerja 30+

Saj ti si menda tudi že bila kakšnemu učiteljica? Ti me lahko malo vzela v roke, ker si bolj stroga, če meniš, da sem potreben poduka? Lahko bi me recimo naučila štrikanja? Ali katere veščine najbolj obvladaš? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Lahko tudi drugo Sabrino. Letnik 1968.

http://www.google.si/imgres?q=sabrina+salerno&hl=sl&sa=X&biw=1894&bih=1086&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=uQBK5SqYLM30sM:&imgrefurl=http://www.plinter.it/Sex/soft/soft2.htm&docid=c_o5zjEBlxbtIM&imgurl=http://www.plinter.it/Sex/soft/Sabrina%252520Salerno%2525201.jpg&w=431&h=600&ei=Ak3rTuTYHIvs-gaCscnACQ&zoom=1&iact=hc&vpx=351&vpy=630&dur=317&hovh=265&hovw=190&tx=96&ty=145&sig=115392249683463682283&page=1&tbnh=204&tbnw=137&start=0&ndsp=62&ved=1t:429,r:1,s:0%5B/quote%5D

Po moje bi bila njena hčerka bolj zanimiva? :))

Saj ti si menda tudi že bila kakšnemu učiteljica? Ti me lahko malo vzela v roke, ker si bolj stroga, če meniš, da sem potreben poduka? Lahko bi me recimo naučila štrikanja? Ali katere veščine najbolj obvladaš? :D[/quote]

Hihi, pobec me ima za mamco v gugalniku, ovito v plet in s pletilkami v rokah!! Bravo, točno takšna sem!!! Sedi, 5!! :)))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmmm, a na take izgovore si ti navajen? :)[/quote][/quote]
Ja..Tudi to se dogaja…:)

Saj ti si menda tudi že bila kakšnemu učiteljica? Ti me lahko malo vzela v roke, ker si bolj stroga, če meniš, da sem potreben poduka? Lahko bi me recimo naučila štrikanja? Ali katere veščine najbolj obvladaš? :D[/quote]
Bibitka se mi zdi bolj stroga…Ona bi te kar po uradno-službeni dolžnosti privzgojila manire…:)

Bibitka se mi zdi bolj stroga…Ona bi te kar po uradno-službeni dolžnosti privzgojila manire…:)[/quote]

Ne vem, to bi lahko ocenila, če bi obe oblekle ono črno gumijasto oprijeti obleko.

[img]http://farm3.static.flickr.com/2784/4368113432_7940729649.jpg[/img]

Na podlagi česa pa sklepaš, da sem jaz bolj stroga od japkice? 🙂

Po službeni dolžnosti bi matjazeka lahko poštevanko izprašala in ga potem za uhlje, če ne bi znal. 🙂

Joj matjazek, kaj vse tebi hodi po glavi. Sploh pa ne razumem, kako bi lahko ocenil “stopnjo strogosti” glede na “gumijasto oprijeto obleko”.:)

p.s.
Jaz nisem blond.:)

Joj matjazek, kaj vse tebi hodi po glavi. Sploh pa ne razumem, kako bi lahko ocenil “stopnjo strogosti” glede na “gumijasto oprijeto obleko”.:)

p.s.
Jaz nisem blond.:)[/quote]

Bibita, moč vizualizacije in pozitivnega razmišljanja, zato sem te obarval v blond in v tako prikladno obleko, ko si v svojem elementu – spravljaš v red moške, :))

Po službeni dolžnosti bi matjazeka lahko poštevanko izprašala in ga potem za uhlje, če ne bi znal. :)[/quote]
Na podlagi tvoje službe. Brez strogosti in doslednosti, ni pravega učinka. 🙂

Pa japkica mi deluje bolj umirjeno…:)

Kdo bi tebe razumel? 🙂

Po službeni dolžnosti bi matjazeka lahko poštevanko izprašala in ga potem za uhlje, če ne bi znal. :)[/quote]

Pa japkica mi deluje bolj umirjeno…:)[/quote]

Pa kako ti veš, kakšna je moja služba? :))))

Videz pa velikokrat vara. 🙂

Jah japkica je malo starija… siva, v gugalniku… :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Meni bi lahko ene tople nogavice naštrikala, vedno me hladi v noge zvečer. Koliko računaš?

Meni bi lahko ene tople nogavice naštrikala, vedno me hladi v noge zvečer. Koliko računaš?[/quote]

To je slaba pekrvavitev. Bo treba malo več migat lenuhec. :)))

ps; na črno ne delam 😉

Meni bi lahko ene tople nogavice naštrikala, vedno me hladi v noge zvečer. Koliko računaš?[/quote]

Še imaš čas, piši Božičku al pa dedku Mrazu, naj ti jih prinese. Tiste iz merima volne so takoooooooo tople :))))

p.s.
ne verjamem, da bi ti japkica lahko tako hitro naštrikala, še posebej, če se ji že roke tresejo.:))))

Bom ji kak likerček prinesel, bo pikala s preciznostjo kirurga. 😀

Baje zna bit to dobrodošlo. :)))))))

Baje zna bit to dobrodošlo. :)))))))[/quote]

P če si brez zob še boljše, a ne? 😀

Baje zna bit to dobrodošlo. :)))))))[/quote]

P če si brez zob še boljše, a ne? :D[/quote]

:))))))))))
A ne… to pa ne. Jaz vsakega poznam po zobih, kot konje!! Zobje pa morajo bit na mestu!! Tu pa ni pardona.

Pa kako ti veš, kakšna je moja služba? :))))

Videz pa velikokrat vara. :)[/quote]
Saj si napisala, da bi ti nekoga pre(vzgojila) po službeni dolžnosti. 🙂
Zato predvidevam, da si učiteljjica. Česa pa, pa nimam pojma….:)))

P če si brez zob še boljše, a ne? :D[/quote]

:))))))))))
A ne… to pa ne. Jaz vsakega poznam po zobih, kot konje!! Zobje pa morajo bit na mestu!! Tu pa ni pardona.[/quote]
Ti pa po službeni dolžnosti gledaš zobe ? :)))

Saj tisti, ki se lahko vzamejo ven, so v ustih prav tako na mestu…:)

Jah japkica je malo starija… siva, v gugalniku… :)))[/quote]
Ne deluješ mi ravno tako zeloooooo mirna.:)
Hormoni še vedno igrajo igrice…:)

A to sem napisala? Se vidi, da preveč mešam službo med moje dolžnosti. Pa naj mi še kdo kdaj očita, da mi ni služba na 1. mestu :)))

Nisem učiteljica …. sem si pa to kot otrok želela postati. Vedno sem imela vse pod komando.:) Saj veš otroci so se mi takrat še pustili, danes bi pa verjetno bolj tenko piskala. Tako, da sem kar vesela, da nisem kakšna tršica. :)))

Ljubiteljsko. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close