kje najti partnerja 30+
oprosti: spet pingo
O to pa lepo, torej sva druga drugi pomagali :).
Moram pa reči, da je zelo težko dobiti ljudi za takšne dejavnosti :(. Za it na pijačo ni problema, takih je dovolj, ampak takih ne rabim, takih že imam veliko okrog sebe :). Za take bolj zame zanimive aktivnosti je pa problem dobiti družbo.
Ronka, ne boš verjela, vendar si mi bila prav ti delni navdih za moj nasvet. Enkrat si tule pisala, kako hodiš na raftinge in podobne športne dogodke, da bi spoznala sebi kompatibilne ljudi. Tudi meni si dala s tem spodbudo, da bi se lotila česa podobnega. Da bi šla na kak dogodek, kjer skoraj nikogar ne poznam. Do sedaj sem se temu izogibala, ker me je bilo strah, kaj bom tam počela, če se ne bom imela s kom pogovarjati. Tako sem se menila s prijatelji in smo šli pohajkovat v “zaključeni družbi”, tam pa je težje verjetno spoznati koga novega.[/quote]
… ampak simpatičen 🙂
Ti, ti, ti ti…
http://www.youtube.com/watch?v=Fsc-oT9PsSQ
ps.
Prosim matematika je ze prehuda.
Smetiva temo.
Bom spet po prstih dobila. 🙂
In na temo;
Na Prešernovem trgu. Zdaj, ko je polno lučk, se dogaja… in ne moreš verjeti, koliko samskih se sprehaja, posluša, gleda… Hmmm, predvsem moških. Torej kapitalci pojdite…
ps; vsaj sinoči je bilo tako.
Ronka, ne boš verjela, vendar si mi bila prav ti delni navdih za moj nasvet. Enkrat si tule pisala, kako hodiš na raftinge in podobne športne dogodke, da bi spoznala sebi kompatibilne ljudi. Tudi meni si dala s tem spodbudo, da bi se lotila česa podobnega. Da bi šla na kak dogodek, kjer skoraj nikogar ne poznam. Do sedaj sem se temu izogibala, ker me je bilo strah, kaj bom tam počela, če se ne bom imela s kom pogovarjati. Tako sem se menila s prijatelji in smo šli pohajkovat v “zaključeni družbi”, tam pa je težje verjetno spoznati koga novega.[/quote][/quote]
Upam, da bo letos veliko snega, kot je bilo dve leti nazaj. Super zadeva je tek na smučeh. V okoliških hribih mojega kraja, je narejeno dosti tekaških stez, po katerih se lahko spreletavaš po mili volji. Lahko si kar sama, ali pa v družbi. To je taka aktivnost, da ne rabiš biti en ful super športnik, če pa si, pa tudi ni problem. Pač prilagodiš tempo svojim sposobnostim in v vsakem primeru se počutiš odlično. Ko končaš pa greš še na eno vročo medico v kakšno kočo. V takih trenutkih jaz kar pozabim, da sem sama. In kadar sem tako neobremenjena, se še najhitreuje zgodi, da se zapletem v kak fajn pogovor. Morda pa se kdaj tudi medve takole srečava 🙂
Ni katalog. Del življenja je. Kataloge listaš doma, bodisi v papirni ali elektronski obliki.
Nisem.
To glede večine vem. Je pa res, da je temo odprla ženska in ker se tu ogromno žensk sprašuje kje najti samske moške… je bil ta komentar bolj namenjen ženskam. Se pardoniram.
ps; kapitalci – ljubljančani ( capital … in English… ) 😉
pps; pa da nisi ti v LZS, ko si tako razbral kapitalce?! 😉
pps; vem, spakendranščino pišem, ampak takšna sem 🙂
To se pa strinjam, da je fajn. Tako, da tudi jaz upam na takšno zimo kot je bila lani. Samo na našem koncu ni somišljenikov :). Srečam le začudene planince :). Drugače pa ni boljšega kot potepanje s smučmi po zasneženi naravi. Stran od hrupa, na svežem zraku.
[/quote]
Upam, da bo letos veliko snega, kot je bilo dve leti nazaj. Super zadeva je tek na smučeh. V okoliških hribih mojega kraja, je narejeno dosti tekaških stez, po katerih se lahko spreletavaš po mili volji. Lahko si kar sama, ali pa v družbi. To je taka aktivnost, da ne rabiš biti en ful super športnik, če pa si, pa tudi ni problem. Pač prilagodiš tempo svojim sposobnostim in v vsakem primeru se počutiš odlično. Ko končaš pa greš še na eno vročo medico v kakšno kočo. V takih trenutkih jaz kar pozabim, da sem sama. In kadar sem tako neobremenjena, se še najhitreuje zgodi, da se zapletem v kak fajn pogovor. Morda pa se kdaj tudi medve takole srečava :)[/quote]
Upam, da bo letos veliko snega, kot je bilo dve leti nazaj. Super zadeva je tek na smučeh. V okoliških hribih mojega kraja, je narejeno dosti tekaških stez, po katerih se lahko spreletavaš po mili volji. Lahko si kar sama, ali pa v družbi. To je taka aktivnost, da ne rabiš biti en ful super športnik, če pa si, pa tudi ni problem. Pač prilagodiš tempo svojim sposobnostim in v vsakem primeru se počutiš odlično. Ko končaš pa greš še na eno vročo medico v kakšno kočo. V takih trenutkih jaz kar pozabim, da sem sama. In kadar sem tako neobremenjena, se še najhitreuje zgodi, da se zapletem v kak fajn pogovor. Morda pa se kdaj tudi medve takole srečava :)[/quote][/quote]
Bravo punce!
Mogoče se pa kje kdaj srečamo na snegu – in takoj bo družba! Ali vama pa še kakšnega samskega kolega pripeljem.
[/quote]
Bravo punce!
Mogoče se pa kje kdaj srečamo na snegu – in takoj bo družba! Ali vama pa še kakšnega samskega kolega pripeljem.[/quote]
No, odlično. Letos, če vidite kako samo se podit po zasneženih poljanah, potem je to ali Tigresss, ali pa Ronka. Če vidite dve, sta to Tigresss in Ronka, ki sta se srečali. Če vidite štiri, potem so to Tigresss, Ronka, Rok-1 in njegov samski kolega 🙂 Upam, da potem ne boste sklenili, da je družba zaključena 😉
He, he, to bi bilo pa dobro :). Po mojem bo treba nabrat kondicijo, da bom lahko sledila. Saj jaz bom sledila kar vsem, kaj veš, mogoče pa je tisti, ki mu bo sledila Tigress, Rok ali njegov samski kolega :).
Bravo punce!
Mogoče se pa kje kdaj srečamo na snegu – in takoj bo družba! Ali vama pa še kakšnega samskega kolega pripeljem.[/quote]
No, odlično. Letos, če vidite kako samo se podit po zasneženih poljanah, potem je to ali Tigresss, ali pa Ronka. Če vidite dve, sta to Tigresss in Ronka, ki sta se srečali. Če vidite štiri, potem so to Tigresss, Ronka, Rok-1 in njegov samski kolega 🙂 Upam, da potem ne boste sklenili, da je družba zaključena ;)[/quote]
No, odlično. Letos, če vidite kako samo se podit po zasneženih poljanah, potem je to ali Tigresss, ali pa Ronka. Če vidite dve, sta to Tigresss in Ronka, ki sta se srečali. Če vidite štiri, potem so to Tigresss, Ronka, Rok-1 in njegov samski kolega 🙂 Upam, da potem ne boste sklenili, da je družba zaključena ;)[/quote][/quote]
Pusti kondicijo, Ronka. Za jezik vrtet, je ne rabiš :)))
mariborčan, daj malce počekiraj statistike glede povprčene starosti, ki jo dočakajo Slovenke in Slovenci. Koliko dalj časa živjo Slovenke, 8 let?
Torej, če ženske živimo toliko let več, razmišljaj naprej. Zakaj ženske živimo dalj? Jaz bi rekla, da smo bistveno manj iztrošene. Drugače povedano, 70 letnik in 78 letnica ravno skupaj pašeta.
Ti se kar tolaži. Moški, starejši od 35, se lepega dne zbudi in je star. Tisti tipi, za katere misliš, da so tam nekje 45 ali 50, so v resnici kvečjemu 40.
Plus ti si tolk zagrenjen, da se ti bodo ustni kotički povesili in boš dobil tak zoprn izraz na obrazu – življenju ne moreš ubežati. Tako kot ti z leti nariše gube, ti izriše tudi vse tvoje grehe, težave, nesreče. In seveda veselje, srečo. Tega zadnjega je pri tebi premalo, da bi zavrlo neizogibni proces.
Forum je zaprt za komentiranje.