Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo na forumu vam je zanimiv?

Kdo na forumu vam je zanimiv?

Ne, ker ne hodim na srečanja nikakršnega foruma.

Glede na to, da sem športnik od malega in vsak dan v fitnesu, pa te za mojo postavo ne rabi skrbet. Sebe upaš v špegl pogledat?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

O tem pišem. Hvala za potrditev.

In take , d ane rečem kaj…pol tupijo drugim o nivoju…rofl..

Res imaš nivo…Čičoline..

Misonka, ti si pa res na visokem nivoju, zelo umetelno prefinjeno izražanje si razvila med zamaščenimi ogabnimi dedci, hehe.

oo fitnes..hudiču si rep spipal:) Veš…tudi sama ga obiskujem..tko da moje ogledalce zaenkrat štima:))

Problem pri tebi je bolj ta,če kot moški narediš še kaj pametnega v življenju kot najedanje z proteini:)

Najprej mora zafehtat al ne? Vsaj pokazat se more, vsaj željo mora imet. Če ne je posilstvo, al ne? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O tem pišem. Hvala za potrditev.

In take , d ane rečem kaj…pol tupijo drugim o nivoju…rofl..

Res imaš nivo…Čičoline..[/quote]

spider, tudi če si ženskar, nisi prostaški, to mi je pri tebi všeč. Tudi žalit znaš s stilom, hočem povedat, da tudi v jezi ne padeš na nizkotno raven.

haha danes ste me nasmejali..malo heca mora biti,pa tudi če je slab:))

V življenju naredim dovolj pametnega, da sam skrbim zase. Drugo te ne rabi zanimat.

Glej, meni ženske kot si ti, niso izziv, ker so/ ster prelahke, samo da je pubec mlajši pa da zgleda boljše od vašega deca, pa skočite…Dolgčas…Je bolj zanimivo s eigrat z mlajšimi, ker so zahtevne.

Najprej mora zafehtat al ne? Vsaj pokazat se more, vsaj željo mora imet. Če ne je posilstvo, al ne? :))[/quote]
Povej ti meni raje kako ti je uspel pridt od fakfehtanja do posilstva ??? To samo ti zmoreš pa noben drug.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne rabiš se meni opravičevat.Ne potrebujem teh tvoji opcij..ti si fino eno najdi da ne boš tečen,jaz imam zase dovolj::))) To te res ne rabi skrbeti:))

Morda se samo prej vprašaj,zakaj je še nimaš in se popraviš tudi v glavi in ne samo telesno:)))

Ne rabim ene. Ob ena in isti je dolgčas.

Joj, Misonkka, boljše da ne pišeš več o sebi, ker se v vsakem novem postu dodatno ruši mit o tvojem nadnivoju. Obična varalica..

Še enkrat. Srečen tvoj mož, res.

Tudi tebi želim lep večer:))

Najprej mora zafehtat al ne? Vsaj pokazat se more, vsaj željo mora imet. Če ne je posilstvo, al ne? :))[/quote]
Povej ti meni raje kako ti je uspel pridt od fakfehtanja do posilstva ??? To samo ti zmoreš pa noben drug.[/quote]
Čist enostavno je. 🙂 Kdor ne fehta seksa, si ga pač ne želi. Če tak človek potem kljub temu seksa, pomeni, da je lahko samo še posiljen. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti zgleda še razumeš ne kaj pomeni beseda – fehtati. Tle ti pa jst ne morem pomagat več.

Povej ti meni raje kako ti je uspel pridt od fakfehtanja do posilstva ??? To samo ti zmoreš pa noben drug.[/quote]
Čist enostavno je. 🙂 Kdor ne fehta seksa, si ga pač ne želi. Če tak človek potem kljub temu seksa, pomeni, da je lahko samo še posiljen. ;)[/quote]
Lahko si ga želi, pa ne upa fehtat, ker je preveč sramežljiv. 🙂

kaj, če bi spremenili naslov teme ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Neeee, saj ne piše za kaj je kdo komu zanimiv, mogoče za posilit……cccc

Čist enostavno je. 🙂 Kdor ne fehta seksa, si ga pač ne želi. Če tak človek potem kljub temu seksa, pomeni, da je lahko samo še posiljen. ;)[/quote]
Lahko si ga želi, pa ne upa fehtat, ker je preveč sramežljiv. :)[/quote]
Res je, vendar ta ni fehtar in ta tudi seksal ne bo. :))

Meni res ne. Hvala, ker se trudiš.
Kaj pa berač? Je on fehtar? Včasih samo sedi tam nekje pred trgovino in ljudje mu dajejo denar, včasih pa še fehta zraven in mu ga prav tako dajejo. 😉

Kaj ti si vse do danes fehtal ženske za seks ? Veš tega ti ni potrebno počet. Naj ti razložim na kratko. Ponavadi se to zgodi na postelji, kjer se odvija predigra ( poljubljanje ), istočasno mečeš iz nje kose oblačil, nato se pa preprosto uležeš na njo in že imaš priložnost ga namočit.

Aja to je zate posilstvo, ker ti ženska ni izrecno dovolila, da jo lahko poseksaš.

O, svašta, do kam ste vi prišli… :O

Fehtati, definicija in uporaba
Fehtati – iz slovarja popačenk in zmerljivk

Ja, je. To, da so si ga zapomnili (in mu dajo denar, čeprav jim ne reče besede), še ne pomeni, da od njih ne pričakujem denarja. On to ve, oni pa tudi.

Predigra=poljubljanje? Samo to? …o tem, da se “preprosto uležeš nanjo” mi pa samo ena beseda pade na misel: OJOJ.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Meni pade na pamet popredmetenje. 🙂

Moderen način razmišljanja, kjer osebo uporabiš kot objekt za zadovoljitev svojih potreb in zavržeš, kot te potreba mine.
Delovanje na nivoju našega racionalnega uma(ega).

Kakšen moderen način neki? Nespoštljiv odnos do žensk (in njihovega telesa) pa res ni nekaj, kar se je uveljavilo v moderni dobi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zame je to že “fehtanje”, če mečeš kose oblačil z nje. A zate pa ni? A ji ne pokažeš s tem, da si želiš spolnosti z njo?

Heh,… kolk prepucavanja okol fukfehtarjev. Kdo ni fukfehtar je itak impotenten, zdrav moški more biti fukfehtar, zna bit pa s tem fehtanjem problem, če je ponudb preveč, možakar lahko zmatran rata. Dvomim pa, da je kater model tukaj zmatran od preveč ponudb, če ima čas, da sem uletava.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close