Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj se “zresnijo”

Kdaj se “zresnijo”

Exactly! Konec je casov, ko je vecina ljudi celo zivljenje prezivela v rodni vasi/mestu, v eni hisi, v eni sluzbi in z enim partnerjem. Hoteli ali ne, svet se spreminja. Ni ne prvic ne zadnjic.[/quote]
emmm … že cca 150 let se ljudje mnogo manj selijo/mo kot so se rodovi pred tem.
jebat ga — na luni ni ne zraka ne zlata, da bi imelo smisl se seliti tja.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zgrešil si pomen varanja.
Varanje ni to, da si želiš okusiti slast, ampak da prikrivaš to okušanje. 🙂

Svet se res spreminja, človekove osnovne potrebe pa ne. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bo kdo rekel – zdaj pa še “kvazi-znanstven” izgovor za varanje … iskreni bodimo in si ne lažimo… kar precej resnice je v tej teoriji .[/quote]

Ne strinjam se, da je varanje odraz človekovega razuma, prej nerazuma s pomankljivo zmožnostjo upora lastnim nagonom in posledica slabih odločitev. Čemu biti z žensko s katero ne more nagon priti do izraza….saj res, tiste ženske so verjetno bolj nedostopne oz nedosegljive, potem pa po sili razmer nabašeš eno, ki ti fura gospodinjstvo (špila mamico) in se občasno sprazniš drugje. Kaj to pove o takšnem tipu? Meni predvsem to, da je nesposoben najti oz osvojiti primerno žensko sebi, ki bi nekako zmogla pokrivati njegove potrebe/nagone (poleg gospodinjskih opravil seveda).[/quote]

Ja zmedena… to tebi pove zato KER si tak skozi mladost NAUČENA in tako to dojemaš… preko filmov, staršev, družbe, branja, itd.

ti si v glavo vcepila sebi(oz so ti drugi) da je tak tip nesposoben…

Zakaj pa nebi bil tip ravno za to SPOSOBEN, ker je dobo gospodinjo pa še več žensk sproba? A je to napisano v zakonih da je nesposoben ???

nagon ne more priti do izraza ker nagon želi RAZLIČNE spolne partnerje pri moškemu…

veš kako gre tisto.

Ženska si želi da bi ji EN moški uresničil VSE želje, moški pa si želi da bi mu VSE ženske uresničile ENO samo željo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Imaš pogosto občutek, da nisi sposoben in si na tak način potrjuješ svojo “sposobnost”?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zgrešil si pomen varanja.
Varanje ni to, da si želiš okusiti slast, ampak da prikrivaš to okušanje. :)[/quote]

Prikrivajo to okušanje moški in ženske zato ker so ljudje pre neumni da bi razumeli da to ni nič takega… ker se jim seveda neda delat drame raje to prikrijejo.

To kar neveš ne boli so rekli.

Spet ena tvojih izjav v seriji ”Total FAIL” glede na to da nisem punce nikoli prevaral, ker sem mel uradno le eno PUNCO pa še to le za par mesecev…

Morda imate takšne občutke tisti ki ste v dolgoletnih zvezah in vas je strah da nebi mogli nove ženske dobit če bi vam ta odšla in zato tako zganjate proti varanju…. poglejte vstran od PCja da se vam ne kurba okrog vaša draga brezmadežna kraljica ki je imela samo 1 spolnega partnerja KAO!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če težiš k temu, potem si v istem rangu, kot tiste ženske, ki so te želele spremeniti.
Vsak vidi samo svoje želje in imamo konflikt.

Eno je nagon, drugo je želja. Nagon teži k temu, da se zadovolji. Naš ego pa določa način in s tem kreira želje po zadovoljitvi.
Če nagon ne more priti do izraza, je to potem zato, ker ga blokirajo naša prepričanja, ki nam govorijo, da noben način ni pravi. In ker človek misli, da noben ni pravi, kreira željo po čim več različnih in upa, da enkrat bo prišel do pravega. Seveda pa nikoli ne pride do pravega, ker vedno izhaja iz tega, da noben ni pravi. Pač začaran krog…

Žal večina ljudi resnice in dejstev ne mara …
Iskrenih izjav brez dlake na jeziku , je tu gor na forumih mnogo premalo …
Sam pa rad povem brez olepšav, dlakocepstva in lažnega moraliziranja.
Prav uživam, ko vidim burne odzive in dušebrižništvo …

Brez zamere, ampak a ti komu v celoti “pokrivaš njegove potrebe/nagone” ali govoriš na pamet iz oaze ločenih in samskih žensk …

Ne strinjam se, da je varanje odraz človekovega razuma, prej nerazuma s pomankljivo zmožnostjo upora lastnim nagonom in posledica slabih odločitev. Čemu biti z žensko s katero ne more nagon priti do izraza….saj res, tiste ženske so verjetno bolj nedostopne oz nedosegljive, potem pa po sili razmer nabašeš eno, ki ti fura gospodinjstvo (špila mamico) in se občasno sprazniš drugje. Kaj to pove o takšnem tipu? Meni predvsem to, da je nesposoben najti oz osvojiti primerno žensko sebi, ki bi nekako zmogla pokrivati njegove potrebe/nagone (poleg gospodinjskih opravil seveda).[/quote]

Ja zmedena… to tebi pove zato KER si tak skozi mladost NAUČENA in tako to dojemaš… preko filmov, staršev, družbe, branja, itd.

ti si v glavo vcepila sebi(oz so ti drugi) da je tak tip nesposoben…

Zakaj pa nebi bil tip ravno za to SPOSOBEN, ker je dobo gospodinjo pa še več žensk sproba? A je to napisano v zakonih da je nesposoben ???

nagon ne more priti do izraza ker nagon želi RAZLIČNE spolne partnerje pri moškemu…

veš kako gre tisto.

Ženska si želi da bi ji EN moški uresničil VSE želje, moški pa si želi da bi mu VSE ženske uresničile ENO samo željo.[/quote]

Čemu in zakaj bi si to v glavo vcepila? Presoja o nesposobnosti je nastala kot lasten skupek opazovanj, ni moj zgornji post konstrukt na pamet.

Vse ženske, da bi ti uresničile eno željo..bi rekla ja – to velja posebej za tiste s katero se niti s palico ne bi dotaknil itd. Prave ženske ne razmišljamo o tem, da bi mi nam en moški uresničil vse želje, to je spet neka parola, ki ste si jo tipi izmislili za množično tolaženje, ker vas nobena, ki je v vezi ne šljivi, vas pa mika in mika,….

Nesposoben je v tem kontekstu, da ne zmore brzdati svojih nagonov oz si med puncami najti takšne, ki bo zmogla pokriti vse tisto, kar mu ne bo potrebno iskati drugje. Sicer pa, če je že to taka nuja in zavedanje potrebe po več partnerkah, ne vem zakaj se potem več parov ne odloča za odprte veze….biti iskren do partnerja in predlagati odprto vezo je verjetno misija nemogoča, sebe bi podtikali drugi, če bi pa bila druga polovica za to pa bil bil ogenj v strehi.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Vprašanje se postavi, da se dobi kaka nova informacija. Zato vprašanje nikoli ne more bit fail. Lahko le pridobiš z njim.
Spet so ti naboji na tla padli, preden si začel streljat naokrog. 🙂

Saj to je res.
A nevednost nas lahko tudi tepe.

S tvojega stališča neumni…Vendar pa ljudje ustvarijo resno vezo z namenom, da bo ta trajala in bo iskrena. Z okušanjem in skakanjem čez plot, sam odnos izgubi smisel.
Drugo je, če odnos gradiš na temelju odprte veze.

Brez zamere, ampak a ti komu v celoti “pokrivaš njegove potrebe/nagone” ali govoriš na pamet iz oaze ločenih in samskih žensk …[/quote]
Jaz pokrivam. Te kaj konkretno zanima? 🙂

Problem je samo v tem da ženska ma preveliko želj, jaz pa 1 samo ane 😛

in potem dam 1 mojo željo za 1 njeno in potem meni ne ostane nobena želja več njej pa še cel seznam in potem me ona hoče spremenit (oz hoče spremenit MOŠKEGA da nebom v prvi osebi ednine pisal ker boš spet mislo da je tak blo)

Kaj pa če midva malo RAZŠIRIVA tole tvojo sicer dobro in realno teorijo in sicer imaš zgoraj v odebeljenem dodatke.

in tako pridemo do varanja na podlagi RAZUMA in EVOLUCIJE.

Torej lahko mirne duše zaključimo da nas je EVOLUCIJA in napredek pripeljala do varanja, kajti nekoč to ni bilo mišljeno kot varanje (veš takrat ko je v Rimskem času in grškem itd, moški imel pač priležnice in služkinje da je POPESTRIL svojo spolnost ali pa knez ki si je vzel na prvo noč nevesto itd…) ampak ker smo to okarektirizirali kot varanje smo vbistvu pljunili v lastno skledo…

ironija pa taka.

Marko, moški me sploh ne zanimajo … ( aja, nisem pomislil, da si mogoče ženska … klinc pa lažna imena …)
Lahko, da je bilo moje vprašanje nerodno zastavljeno, ampak spraševal sem “zmedeno_samico” , ki hudo nasprotuje stopanju izven ravno začrtane potke posute z belim peskom tja v dišečo mokro travo ….

Ni problem v tem, da ima ona preveliko želj. Problem je v tem, če ti nisi iskren do nje in ji tega ne poveš na začetku, da lahko vidi, kam stvar vodi. Lahko pa je tudi problem, če ji poveš, pa ona vseeno gre v odnos s teboj v upanju, da ji boš izpolnil še kakšno. To pa je njen problem.

Nisem se rodila zato, da bi kateremu tipu oz človeku pokrivala potrebe, nič me k temu ne žene, niti ne priganja. Kakšna baza ločenk, samskih žensk, kaj mene briga za druge kokoši, kaj bi vse naredile in česa ne zavoljo nekega cepca, ki večino dneva razmišlja o tem, kako bi katero novo naskočil, ker se je tiste doma že zdavnaj naveličal gledati, prenašati, mazati lubrikant itd :-)))))))))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

In zakaj bi nekdo šel spreminjat takšno blaženo življenje, kot so ga imeli takrat, če je bilo to res tako fino? To je sedaj ironija. 🙂
Edina evolucija, ki vpliva na to, koliko kdo vara, se dogaja med vzgojo otroka od rojstva in potem naprej, dokler ne odraste. In tista je malo zgrešena. Običajno pa človek pride k pameti z leti. No, ne vsak.

Zdaj ne vem, če je ta popestritev bila javna ali pa tajna. :)))
Če je bila javna in družbeno sprejeta, potem to ni varanje.
Varanje je, če ženska ne ve,
da ga vtikaš drugje.
(Pa še rima se)

Ženska ima samo eno željo. Ta pravega moškega. 🙂
Ona je bolj skromna, ker rabi le eno osebo, ti pa tisoč…:)

vprašanje bi se moralo glasiti: Kdaj ženska misli, da je moški “resen”.
Odgovor: ko jo ovulacija in/ali “biološka” ura je*be*ta toliko, da se pusti osemeniti prvemu, ki je voljan vanjo na polno špricniti.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Matkič, a ti sploh veš, kaj je varanje? Varanje ni to, da ti partnerki poveš, da boš nategnil še katero poleg nje in se ona s tem strinja. Varanje je, če ji tega NE poveš, pa to vseeno narediš. Sem mislil, da take osnovne stvari pa že poznaš. :)) To ti pravim zato, ker zgoraj pišeš, da so egipčani delali to, pa so to potem kar poimenovali varanje. Tisto nikoli ni bilo poimenovano varanje. Tam so ženske točno vedele, da niso edine.

Če bi mi kdo dal nalogo, da pred tvojim besnim odgovorom še sam napišem moje predvidevanje, kaj neki boš napisala – verjemi, da bi uganil in bi bil tekst skoraj identičen … sprosti se in uživaj … nehaj gojiti toliko zamer do nas moških.

Kaj pa za ženske ki nočejo otrok? Kot da je cela fama partnerstva nadaljevanje rodu …

Zagovornik anarhističnega sistema ?

Kaj pa za ženske ki nočejo otrok? Kot da je cela fama partnerstva nadaljevanje rodu …[/quote]
Ob takih odnosih, kot jih ima večina, sploh ni čudno, da si katera tega ne želi, ne upa. Je treba imet neke pogoje za to. Otrok je velika odgovornost.

Kaj pa za ženske ki nočejo otrok? Kot da je cela fama partnerstva nadaljevanje rodu …[/quote]

Te so pa možakarce – vozijo traktor, pijejo alkohol, prdijo in rigajo … skratka družba za za šank ☺

s stališča descev točno to … s stališča metro_bluzičev, na netu visečih, za šankom obešenih … pa … emmm … nakladanje kakšna prasica, da je katera (ker je menda dala “vsakemu” razen njemu)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close