Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj se “zresnijo”

Kdaj se “zresnijo”

Moderni koncepti so, da 3-4 sostanovalci živijo skupaj, ker ima vsak posamično premalo plačo za svoje stanovanje. In furajo vsak svoje samsko življenje. Moderni koncept je, da tisti, ki mu kaj takega ne diši, ne diši pa mu tudi imeti ženske, ostane pri starših. Okolica bo sicer vihala nos nad njim, ampak kdo pa so oni, da mu lahko sodijo?

Moderen koncept je, da več ni enega in edinega koncepta, kaj je normalno in k čemu naj bi vsak stremel.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Robi, pa iz katerega stoletja si ti? Svet je poln poročenih kurbirjev, ki še vedno živijo v urejenih družinah z otroki in vsem, kar ti promoviraš..Na videz, idealka..[/quote]
Ja, ker so to postali. Mislim kurbirji. Ne pa že na samem začetku zagovarjali takšen način življenja in to miselnost delili z žensko.
Težko si predstavljam, da bi ženska privolila v resno vezo in otroke, če bi ji povedal, da bom poseksal vsako, ki se mi bo ponudila. 🙂

In kaj zdaj dokazuješ? Da koncept, ki ga tako strastno zagovarjaš, temelji na hinavščini? Ja, natanko to..

Torej, kurbaj se, kolk hočeš, samo pazi, da ženska ne izve in na zunaj naj bo zakon lep in bleščeč. Robi, ti zagovarjaš formo, ne vsebino.

Robi, pa iz katerega stoletja si ti? Svet je poln poročenih kurbirjev, ki še vedno živijo v urejenih družinah z otroki in vsem, kar ti promoviraš..Na videz, idealka..[/quote]
Ja, ker so to postali. Mislim kurbirji. Ne pa že na samem začetku zagovarjali takšen način življenja in to miselnost delili z žensko.
Težko si predstavljam, da bi ženska privolila v resno vezo in otroke, če bi ji povedal, da bom poseksal vsako, ki se mi bo ponudila. :)[/quote]

kaj pa če so že na začetku zagovarjali tak način življenja pa samo niso hotli povedat da jih nebi vsi popljuvali….

Jaz vedno bolj vidim da mene tepe dosti zadev zato ker se mi ni za lagat…. ampak povem naj človek odjebe da se naj jebejo ker nekaj nebom delal itd…

ljudje pa nasedajo priliznjencem (kot ženske) ki se prilizujejo za hrbtom pa so 10x hujši od mene ker povem pošteno naravnost človeku da je NESPOSOBEN al pa gnoj, al pa baraba….

ko pa bomo če se pošalim na SODNI dan poklicali iz vrst vse zahrbtneže in bodo maske padle pa bomo iz občinstva nemalokrat slišali ”On, eh to ne more bit res, on je vedno bil tako vljuden”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Težko si predstavljam, da bi ženska privolila v resno vezo in otroke, če bi ji povedal, da bom poseksal vsako, ki se mi bo ponudila. :)[/quote]

Robi…, saj je lepo, da si tak idealist. Vendar je kolektivno obnašanje vedno boljše merilo dejanskega stanja kot pa nekaj vzornih primerkov.

Poleg tega je v enem izmed sosednjih forumov polno prispevkov: Ljubimec/(ka)…Mislil(a) sem, da se to meni ne more zgoditi, sedaj pa… Ali pa: skupaj sva še samo zaradi otrok. Tistega “otroka” bi marsikje lahko zamenjali z materialno varnostjo, eksistenco, in ne bi zgrešili nič. Ampak lepše se sliši tako.

Kaj pa so moderni koncepti ?[/quote]

Če bi vedo odgovor na tole vprašanje bi bil miljarder 😉 zaradi svetovanja…

glede na statistiko ločitev itd itd itd. lahko pač trdim kaj so zastareli koncepti…[/quote]

Moderni koncepti so: dva, ki gresta v zvezo, najameta stanovanje, si kupita vsak svoj avto in plačujeta svoj bencin, prispevata vsak polovico za stroške bivanja in hrano in si na pol delita stroške za skupno zabavo in hobije. Obleke, kozmetiko in tehnične predmete, ki jih potrebujeta, si kupi vsak sam. Čiščenje stanovanja, kuhanje in pranje opravljata v tedenski izmeni. Otrok nimata takoj. Če se za potomstvo odločita, prispevata za stroške naraščaja vsak polovico, prav tako se vzgoja otrok, varstvo in ukvarjanje z njimi deli na pol – do konca njihovega rednega šolanja.
Kdo bi bil še skupaj? Samo tisti, ki so res za skupaj in vsega tega ne potrebujejo.

In kaj zdaj dokazuješ? Da koncept, ki ga tako strastno zagovarjaš, temelji na hinavščini? Ja, natanko to..

Torej, kurbaj se, kolk hočeš, samo pazi, da ženska ne izve in na zunaj naj bo zakon lep in bleščeč. Robi, ti zagovarjaš formo, ne vsebino.[/quote]

Kot moderator, mu drugega niti ne preostane. Ne moreš pričakovati, da bo moderator uradno zagovarjal, da je vse v k… 🙂

Če bi vedo odgovor na tole vprašanje bi bil miljarder 😉 zaradi svetovanja…

glede na statistiko ločitev itd itd itd. lahko pač trdim kaj so zastareli koncepti…[/quote]

Moderni koncepti so: dva, ki gresta v zvezo, najameta stanovanje, si kupita vsak svoj avto in plačujeta svoj bencin, prispevata vsak polovico za stroške bivanja in hrano in si na pol delita stroške za skupno zabavo in hobije. Obleke, kozmetiko in tehnične predmete, ki jih potrebujeta, si kupi vsak sam. Čiščenje stanovanja, kuhanje in pranje opravljata v tedenski izmeni. Otrok nimata takoj. Če se za potomstvo odločita, prispevata za stroške naraščaja vsak polovico, prav tako se vzgoja otrok, varstvo in ukvarjanje z njimi deli na pol – do konca njihovega rednega šolanja.
Kdo bi bil še skupaj? Samo tisti, ki so res za skupaj in vsega tega ne potrebujejo.[/quote]

Lepo napisano. Škoda, ker ne morem potalati zvezdic. 🙂

Res je, ampak si pozabil dodati, da imajo v naravi to le tisti moški, ki so bili v primarni družini razvajeni do te mere, da niso sposobni gledati tudi na potrebe drugih, temveč le na svoje. Ne boš se kar tako izmazal s to teorijo. 😉
Jaz sem bil nekoč precej razvajen in sem tudi imel željo podirati vse naokrog, imel sem željo, da bi me ženske oboževale. Ker se nisem sprejemal. Danes lahko vse to stori le ena ženska in sploh nima nobenih težav s tem. Celo uživa v tem, prav tako tudi jaz, ko zadovoljujem njene potrebe. Tako malo je potrebno, ko človek naredi delo na sebi.[/quote]

jah seveda včasih so se žgali vsepovsod če ne veš tudi SUŽNJI (ki niso bili razvajeni kot praviš ti da je predpogoj) so seksali z večimi ker jim je blo to v UŽITEK…[/quote]
Napačno gledaš na razvajenost kot pojem. Ta ne zajema samo nekega fizičnega dela oziroma opravil, ampak tudi čustveno področje, da začutimo sočloveka in njegovo počutje ob nas, naših dejanjih in besedah. Sočutje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če povzamemo, še romantik Robi med vrsticami nehote priznava, da tradicionalni družbeni dogovori o delitvah vlog temeljijo na neiskrenosti. Ni problem, da je tip kurbir, problem je, če kurbirstvo priznava. Najprej se Robi zaplete, da kurbirjem pač ne uspe imeti trdnih družin, nato pa v naslednjem sestavku lepo pove, da to brez težav uspe prikritim kurbirjem. Direktnim seveda pač ne. Kurbarija mora biti skrita, sej niti ni važno, kolk si zvest, važno je, da odkrito ne priznaš, da se kurbariš okrog. To so pač neke družbene nianse, ki jih je treba upoštevati, če hočeš imeti resno zvezo. Vsebina ni važna, ker konec koncev ni dokazljiva, važna je forma, vsebina je relativna, itak lahko vsak trdi, da ima kvalitetno vezo, resnico o tej trditvi pa pozna le sam.

ni povsem res, da na neiskrenosti. Ok, verjetno se tudi taki najdejo. Večina težav v odnosih pa nastane, ker ljudje se zaljubijo in na začetku je vse enostavno. ko zaljubljenost začne pojenjat, se začne kazat pravi obraz partnerjev, šele takrat pridejo na dan vsi dvomi, ki nam jih najpogosteje vzbudi ravno partner in zato. Te je pa lahko težko prenašat, posebej, če se ne zavedamo, da smo sami odgovorni zanje in zato krivimo partnerja. Na tak način nastane veliki tihih zamer, ki se nabirajo in nabirajo, dokler se ljudje popolnoma ne odtujijo. Eni začnejo vmes varat, drugi se razidejo int. Odnos je lahko trdo delo, to ni nakaj kar pride samo od sebe, tako kot to zgleda v najlepših filmih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider, dobro si to spesnil, pa čeprav popolnoma zgrešil poanto mojega pisanja. 🙂
S tem si le sebi spet dokazal, kako vse veze temeljijo na laganju, prikrivanju, hinavščini…..

Če bi jaz zagovarjal hinavščino, bi zagovarjal varanje.
Če si kurbir in zagovarjaš odprto vezo, potem to ženski že na začetku povej, ne pa jo puščaš v lažeh ter jo potem, ko imaš družino, prevaraš. To je bila moja poanta.
Zato sem napisal, da dvomim, da se bi katera ženska s tem strinjala. Mislim s takšno iskrenostjo in kurbirstvom.

Ja, to je to. Ti si vsaj razumel, kaj sem hotel povedati.
Ali so potihem zagovarjali ali pa si pozneje premislili, ko so se žene naveličali.

V bistvu sem hotel povedati to, da si boš težko ustvaril resno vezo in družino, če si takšen svobodomiselnež in iskren. Saj tisti z modernejšimi miselnimi koncepti trdite, da ne varate. Zato ne bi smel biti problem to ženski priznati.

Zaenkrat še ni. Se pa vztrajno gibljemo v tisti smeri proti k. 🙂
In gibljemo se zaradi modernega načina razmišljanja. To je pa menda jasno. 🙂

Seveda, tebi obiskov niti ne bi računala, obravnavala bi te kot study case za potrditev nove oblike duševne bolezni; poimenovala bi jo kar “sadni” :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Seveda, tebi obiskov niti ne bi računala, obravnavala bi te kot study case za potrditev nove oblike duševne bolezni; poimenovala bi jo kar “sadni” :)))[/quote]Prevzgoja bi pa temeljila na izbijanju anomalij iz telesa in duše z neko šibo odrezano iz kakega sadnega drevesa…… :)))))))
Vse to bi lahko dobil na recept ;), jaz bi bil pa izvajalec fizičnih del. 😉
Bi oba vlekla denar iz zdravstvene blagajne……. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seveda, tebi obiskov niti ne bi računala, obravnavala bi te kot study case za potrditev nove oblike duševne bolezni; poimenovala bi jo kar “sadni” :)))[/quote]Prevzgoja bi pa temeljila na izbijanju anomalij iz telesa in duše z neko šibo odrezano iz kakega sadnega drevesa…… :)))))))
Bi oba vlekla denar iz zdravstvene blagajne……. :D[/quote]

On_ , sva zmenjena, le Sadnega še morava ugrabiti :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jaz brezplačno odstopim srednjeveško natezalnico, ki jo imam v kleti :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Prevzgoja bi pa temeljila na izbijanju anomalij iz telesa in duše z neko šibo odrezano iz kakega sadnega drevesa…… :)))))))
Bi oba vlekla denar iz zdravstvene blagajne……. :D[/quote]On_ , sva zmenjena, le Sadnega še morava ugrabiti :)))[/quote]Ne, ne, prepričajva ga, da bo sam prosil za to….. hi,hi,hi..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prevzgoja bi pa temeljila na izbijanju anomalij iz telesa in duše z neko šibo odrezano iz kakega sadnega drevesa…… :)))))))

Jaz brezplačno odstopim srednjeveško natezalnico, ki jo imam v kleti :)))[/quote]

Super, upam le da še deluje, da ni preveč zarjavela, no za paciente bo že nekak uporabna, če drugo ne vsaj v smislu zastraševanja pacientov 🙂

Najprej sem bil navdušen nad vso resnico in podobnimi primeri, ki jih poznam tudi sam , ki so omenjeni v komentarjih s strani gupi, antilope in klepetulje, ampak kljub vsemu zmaga Matkic s tem citatom:

Bo kdo rekel – zdaj pa še “kvazi-znanstven” izgovor za varanje … iskreni bodimo in si ne lažimo… kar precej resnice je v tej teoriji .

Jaz brezplačno odstopim srednjeveško natezalnico, ki jo imam v kleti :)))[/quote]

Super, upam le da še deluje, da ni preveč zarjavela, no za paciente bo že nekak uporabna, če drugo ne vsaj v smislu zastraševanja pacientov :)[/quote]

zmedena: ostani sama to kar si … z DoSadnim bi znala narediti res tudi za forume neprežvekljivo potomstvo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Je bla na frišen podmazana za antilopo, ampak sva se potem nekak zmenle :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Bo kdo rekel – zdaj pa še “kvazi-znanstven” izgovor za varanje … iskreni bodimo in si ne lažimo… kar precej resnice je v tej teoriji .[/quote]

Hvala hvala 😛

Saj zato pa je tudi bil večinsko ignoriran od dežurnih policajev foruma, ker je seveda prelogičen da bi mu tehtno lahko ugovarjali

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bo kdo rekel – zdaj pa še “kvazi-znanstven” izgovor za varanje … iskreni bodimo in si ne lažimo… kar precej resnice je v tej teoriji .[/quote]

Hvala hvala 😛

Saj zato pa je tudi bil večinsko ignoriran od dežurnih policajev foruma, ker je seveda prelogičen da bi mu tehtno lahko ugovarjali[/quote]
Ni bilo kaj ugovarjat. Saj je res kar piše. Ampak v odnos se da it tudi z iskrenimi nameni. V tvojem opisu pa ni šlo za to, zato se je pa zgodil črn scenarij. 🙂

Ne strinjam se, da je varanje odraz človekovega razuma, prej nerazuma s pomankljivo zmožnostjo upora lastnim nagonom in posledica slabih odločitev. Čemu biti z žensko s katero ne more nagon priti do izraza….saj res, tiste ženske so verjetno bolj nedostopne oz nedosegljive, potem pa po sili razmer nabašeš eno, ki ti fura gospodinjstvo (špila mamico) in se občasno sprazniš drugje. Kaj to pove o takšnem tipu? Meni predvsem to, da je nesposoben najti oz osvojiti primerno žensko sebi, ki bi nekako zmogla pokrivati njegove potrebe/nagone (poleg gospodinjskih opravil seveda).

Exactly! Konec je casov, ko je vecina ljudi celo zivljenje prezivela v rodni vasi/mestu, v eni hisi, v eni sluzbi in z enim partnerjem. Hoteli ali ne, svet se spreminja. Ni ne prvic ne zadnjic.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close