Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj se “zresnijo”

Kdaj se “zresnijo”

a to samo vsako, ki jo srečaš … ali greš kar po telefonskem imeniku

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za “materialne” potrebščine za preživetje obstajajo predporočne pogodbe in pdoobni mehanizmi. Za “emocionalne” potrebšćine pa če nisi pripravljen iti “all in”, nimaš najmanjše šanse, da uspe…[/quote]

FYI, predporočne pogodbe nimajo veljave. Tudi drugi mehanizmi niso vedno učinkoviti. Tudi “emocionalni all in” ne prinaša nujno rezultatov. Imaš pa menda šanso 🙂 🙂 :P.[/quote]

Predporočne pogodbe nimajo veljave v Sloveniji. Lahko se poročiš kje drugje …
Drugi mehanizmi so toliko učinkoviti, kolikor je obema v zvezi pomembno, da so stvari dorečene, da sta oba preskrbljena v primeru, da gre kaj narobe….

Za “materialne” potrebščine za preživetje obstajajo predporočne pogodbe in pdoobni mehanizmi. Za “emocionalne” potrebšćine pa če nisi pripravljen iti “all in”, nimaš najmanjše šanse, da uspe…[/quote]

Kolko sem na zadnje slišal, v Sloveniji NI MOGOČE skleniti poročne ali predporočne pogodbe…[/quote]

Z neko neverjetno mašino, ki se imenuje avto lahko v največ dveh urah prideš v kakšno drugo deželico, ki se ne imenuje Slovenija, in kjer, glej ga zlomka, se lahko prav tako poročiš 🙂

To sta dva ekstrema. Slepo zaupanje na enis trani in igranje CIE na drugi. Obstaja milijon vmesnih poti. Jaz npr. vprašam…[/quote]Jst tut.
Sm fprašal: me varaš? Je rekla: ne.
No dobr pol sva opravila s tem.

In sedaj mirno spim…… 😉 :)))))))))))[/quote]

Sorry, ampak če ti beseda osebe, s katero živiš nič ne pomeni … si res slabo izbral 🙂

Človekova osnovna potreba je voda in hrana, ter pogojno seks. Vse ostalo je izmišljeno, pa če si ti priznaš ali ne.[/quote]

Kakšen pesimizem in zoženje človeškega smisla na gole fiziološke potrebe.
Če bi zgolj to gnalo ljudi, nekatere že, ampak zdaleč ne vse, potem ne bi bilo kulture in ne civilizacijskega napredka.

Mogoče bi se pa tu našlo še kaj drugega zraven spati na toplem, jesti, ptii in seksati?
http://sl.wikipedia.org/wiki/Slika:Maslow%27s_Hierarchy_of_Needs.svg
http://hr.wikipedia.org/wiki/Maslowljeva_teorija_hijerarhija_potreba%5B/quote%5D

Kje je zdaj Fotrov sine, da naradlje razdela Spiderjevo trditev v filozofijo o tem, kako bi lahko živeli vsi srečno v revščini… pardon, v socializmu 🙂

jejhata jejhata … vse je par tipk stran … folk pa bluzi

Tudi o predporočni pogodbi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a to samo vsako, ki jo srečaš … ali greš kar po telefonskem imeniku[/quote]

V telefonskem imeniku vse poznam … ni treba vprašat 🙂

a to samo vsako, ki jo srečaš … ali greš kar po telefonskem imeniku[/quote]

V telefonskem imeniku vse poznam … ni treba vprašat :)[/quote]
pa tu katera prizna, da se onegavi in flodra s tvojim … ali kar vse

V telefonskem imeniku vse poznam … ni treba vprašat :)[/quote]
pa tu katera prizna, da se onegavi in flodra s tvojim … ali kar vse[/quote]

Nm-3W – Si mu zdaj nevoščljiv al kaj?

pa tu katera prizna, da se onegavi in flodra s tvojim … ali kar vse[/quote]

Nm-3W – Si mu zdaj nevoščljiv al kaj?[/quote]
nope — nimam fetiša vtikati v pavkar všpricano 😛 (itak je žensk več kot moških)

pa tu katera prizna, da se onegavi in flodra s tvojim … ali kar vse[/quote]Nm-3W – Si mu zdaj nevoščljiv al kaj?[/quote]Si vidi NM, Pandora ima tako dobrega moža, da ga še drugim privošči!
Kdo je pa tvoji kriv, da je nesposobna in ni znala izbrat…….cccccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nm-3W – Si mu zdaj nevoščljiv al kaj?[/quote]Si vidi NM, Pandora ima tako dobrega moža, da ga še drugim privošči!
Kdo je pa tvoji kriv, da je nesposobna in ni znala izbrat…….cccccccccc[/quote]
kje pa si ti mojo našel, da si jo v temo potegnil??
predvsem pa ne sodi drugih po sebi in svojih

Si vidi NM, Pandora ima tako dobrega moža, da ga še drugim privošči!
Kdo je pa tvoji kriv, da je nesposobna in ni znala izbrat…….cccccccccc[/quote]
predvsem pa ne sodi drugih po sebi in svojih[/quote]

Je sveti gral? Nedotakljiva? Zanimivo …

predvsem pa ne sodi drugih po sebi in svojih[/quote]

Je sveti gral? Nedotakljiva? Zanimivo …[/quote]
nit ne … le nekako se mi zdi normalno, da se na forumu uporablja kar vsak sam objavi — in jaz ne vpletam nikogar morebitnega! od “svojih” v forume — še morebitnih “hišnih ljubimcev” ne ..
torej gre za čisto podtikanje blesavca, ki hoče drugim slabše, kot se ima sam

Je sveti gral? Nedotakljiva? Zanimivo …[/quote]nit ne … le nekako se mi zdi normalno, da se na forumu uporablja kar vsak sam objavi — in jaz ne vpletam nikogar morebitnega! od “svojih” v forume — še morebitnih “hišnih ljubimcev” ne ..
torej gre za čisto podtikanje blesavca, ki hoče drugim slabše, kot se ima sam[/quote]Ma glh ti se se našel sedaj tu pridigo držat! Svetnik….
Tolk kot si ti drugim žene, sestre, mame in celo njih same s počenimi… ne vem kaj, vlačil po teh straneh, mislim, da ni nihče drug…..
Potem pa s takimi usti kruh ješ……. :/

Kaj si spet hud, k smo ti potičko podrli?….. :))))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a si foušljiv, ker tebi nisem fotrnice omenjal

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close