Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??
Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 01:13
matias, 01.09.2022 ob 00:49
Zakaj pa je Kokoš največkrat omenjeni, verjetno se vprašanje nanaša na priljubljenost? 😀 Kakšen Kokoš, Cezar, to bi že zdavnaj bila zbanana in poslana “med svoje” sorodnike, ki so dobri kosmati plezalci in jim dišijo banane, če bi bil forum moderiran in bi se gledalo na kvaliteto komunikacije. 😉
“MATIAS”,
Pa ne moreš vrjeti ker debil si ti.
Oh joj, pa to je nemogoče, da je nekdo tako prizadet v betico.
Ja res ena “Anita s štajerske'(modri vrag) je odprla temo. Kako prozorno.
Nato si ta Anita Modri Vrag odgovori s tremi uporabniki, ki mu grejo na živce.
Nato pa naštepa cel kup odgovorov kjer sva omenjena jaz in ZATROSE.
Vmes še celo JONČEVO doda, ki je v treh letih 5 sporočil na forum napisala a jo MODRI VRAG še odprej sovraži, ker je njegove osebne podatke objavila.
Če bo zdaj sledilo še tisoč sporočil, ki bojo umenila mene in ZATROSE boš ti debilko vesel in srečen v svoji omejeni betici.
Sam res “MATIAS” pa ne moreš biti tako glup!!! Nihče ne more biti tako glup. Pa to je že na meji zaostalosti.
No evo to se dogaja kar sem napisal. Zdaj se je še MOTENKA pridružila in nabija sporočila pod raznimi vzdevki in bebček MATIAS si misli, da so to vse različne osebe in oragazmira vsakič ko sem jaz omenjen.
Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 11:41
No evo to se dogaja kar sem napisal. Zdaj se je še MOTENKA pridružila in nabija sporočila pod raznimi vzdevki in bebček MATIAS si misli, da so to vse različne osebe in oragazmira vsakič ko sem jaz omenjen.
Najej se pošteno a še vedno zate sprejemljivo low kalorično, da ti bodo možgani lahko spoštljivo do forumašev delovali.
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:32
hahahaha.. rdeča pajacka ti ga pa pihaš.. dokaži da sem jaz ena južna julij in popay v enem telesu. ti boš meni kaj govorila da dokazujem a sama obtožuješ s takimi bolnimi. kar sama dokazuj, da smo mi ena oseba. pa veliko sreče pri temu želim, če že pameti nimaš.. samo jebiga da ti tule tudi sreča ne bo pomagala, ker nekaj takega ne obstaja.. kjes vidu telo z 4 dušami v njemu? kaj misliš kako bi se mi štirje not sparčali? Jaz z poajem ali julije? Južna z popajem ali julijem ? Popaj in julij? Jaz in južna?
Popay julij južna-se opravičujem da sem si vas sposodila brez vašega dovoljenja v tejle komediji ?
In tukaj imaš še eno sosednjo temo, v kateri debata teče o tebi – so ti drugi ogledalo nastavili, ja – niti enega sporočila v tej temi ni mojega – preveri IP, da ne bo spet laži.
..https://forum.zurnal24.si/forum/tema/je-res-da-je-zartrose-ocalarka-z-rjavimi-ocmi-22874066/
tile trije so smotani, 31.08.2022 ob 19:01
Popay
rok-1
Kokoši
opaaa…, to pa je čast, kot prvi v tej temi po smotanosti bi pa vseeno kulturno seveda vprašal..
Zakaj sem jst smotan, hehe…, saj kaj takšnega nisem slišal za sebe še iz časov, ko sem delal kot mulc z enim mojstrom na hiši… Veš tisto, ko mojster v fohu reče….., tako nared…., mulcu se pa ne da, ker je z mislimi čisto drugje, heh.. Pol pa slišiš tisto od rutinerja…, qurba si smotan, ko neki mečkaš, hehe…, to mi je zdej prav prijeten nostalgičen spomin, ehh….
Je pa zanimivo nekaj….., avtor teme odpre novo temo, čez dve minuti, pa nekdo že v nizkem startu napiše po vrstnem redu od zgoraj na dol kdo je smotan, bogami prstni refleksi na zavidljivi ravni, to je treba priznati.., hiter kot blisk..
Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 11:36
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:19
Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 10:53
“ZATROSE”,
ja pravilno si napisala za “MATIASA”, to je zelo sluzast tip. Predvidevam, da je ženskam zelo seksualno neprivlačen in da je bil v mladosti izredno socialno nespreten in si je zato izdelal svojo osebnost, šarm in humor da bi imel lažji dostop do žensk. Ker veliko njegovega pametovanja je skopiranega z interneta, veliko piše neke puhlice in klišejske stvari, ki so zelo splošne in smo jih že vsi slišali nekje. Nobene orginalnosti ni v njem. Vse kar je on kot človek je od nekje prevzel in skopiral.
Ženske on rad brani in zagovaraja, a ko rata zafustriran ima šovinistične pripombe usmerjene izključno proti ženskemu spolu. Vidi se, da skriva neko sovraštvo do žensk.
Ja in logično se mi zdi, da glede vse prej napisano kar sem ugotovil o njemu je ta človek nagnjen k temu, da je spolni nadlegovalec.
Menda se je dolga leta nazaj dobil z neko Vanko, ki je bila dovolj naivna, da se je sestala z njim. Nekje ob Dravi sta se dobila in tip jo je spolno nadlegoval. Na forumu je napisala, da ga je hotela v Dravo poriniti.
on se je v neki temi hvalil da mu je veliko monkelj dalo.. ne vem kere so tok blesave, razen škartorobe, da palijo na to sluzavost pod pasom. to z vanko sem mislim da glih v tej temi prebrala, ne poznam pa od prej, ker mene še ni bilo na monu.
“ZATROSE”,
ja edino ta ženska je dovolj fuknjena, da bi se spečala s takim. Vse ostale ženske, ki ga hvalijo pa so “MATIAS” sam. Rad samega sebe hvali pod ženskim vzdevki ?
Patetično.
Menda si je neko revno punco, ki še dobro slovensko ni znala pripeljal iz tujine za ženo. A nazadnje je omejenec slaboumni pisal pod ženskimi vzdevki, da njegova 5 jezikov govori, je izredno izobražena in da je poznana po evropi. ? Pa saj ne moreš, da vrjameš. Ta tip je zaostal.
A zdaj pa to revico vara? No saj vrjetno je vesela, da ne rabi tega smrduha trpeti kako po njej skače.
Kako pa se ve, da jo vara?
Kaj pa je bilo to z “TULIPANKO”?
aha, pol si mislil na rdečo pajacko, da je tadruge.. saj ima tipičen možačast stil pisanja..
ne vem kaj je bilo med njima, se pa spomnim, da jo je kar od enkrat začel sluzasto pod pasom napadat..
da vara ženo sem pa tule zvedela in glede na to da je zapisal, da mu je marikatera monklja dala..
Zartrose priznaj pošteno forumašem, 01.09.2022 ob 11:47
In tukaj imaš še eno sosednjo temo, v kateri debata teče o tebi – so ti drugi ogledalo nastavili, ja – niti enega sporočila v tej temi ni mojega – preveri IP, da ne bo spet laži.
..https://forum.zurnal24.si/forum/tema/je-res-da-je-zartrose-ocalarka-z-rjavimi-ocmi-22874066/
pa seveda če jo je tud škartoroba odprla, ti pa sodeluješ z njo v napadih name.. kok vam je bedn lajf hahah.. kaj bi vi brez mene!?
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:50
aha, pol si mislil na rdečo pajacko, da je tadruge.. saj ima tipičen možačast stil pisanja..
ne vem kaj je bilo med njima, se pa spomnim, da jo je kar od enkrat začel sluzasto pod pasom napadat..
da vara ženo sem pa tule zvedela in glede na to da je zapisal, da mu je marikatera monklja dala..
POslušaj ti… še vedno čaka,, da objaviš moj IP –
s tem, ko ga ne objaviš, samo potrjuješ, da si se “ukakala”, ker dobro veš, kaj počneš, kako zalezuješ neprijavljene osebe po forumu ( pač gledaš tudi, kfdo veliko napiše , poveže z IPjem in ja), ker veš, da je tako zasledovanje kaznivo dejanje, ker s tem potrdiš, da zalezuješ sodelujoče na forumu, s pomočjo ali brez. Sem ti pa že ene parkrat napisala, da namerno ne men jam IPja compa in da imam dostopnega. : ravno zaradi takih situacij, kot jih ti počneš. Ker zalezujete neprijavljene forumaše.
Nehaj “srat” po meni. Dovolj.
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:52
pa seveda če jo je tud škartoroba odprla, ti pa sodeluješ z njo v napadih name.. kok vam je bedn lajf hahah.. kaj bi vi brez mene!?
Tudi slučajno ne. Nisi tako pomembna oseba foruma, da bi si bilo vredno prste po tipkovnici žgat zate… dajmo IP, spit it out – čakamo.
Zartrose priznaj pošteno forumašem, 01.09.2022 ob 11:55
POslušaj ti… še vedno čaka,, da objaviš moj IP –
s tem, ko ga ne objaviš, samo potrjuješ, da si se “ukakala”, ker dobro veš, kaj počneš, kako zalezuješ neprijavljene osebe po forumu ( pač gledaš tudi, kfdo veliko napiše , poveže z IPjem in ja), ker veš, da je tako zasledovanje kaznivo dejanje, ker s tem potrdiš, da zalezuješ sodelujoče na forumu, s pomočjo ali brez. Sem ti pa že ene parkrat napisala, da namerno ne men jam IPja compa in da imam dostopnega. : ravno zaradi takih situacij, kot jih ti počneš. Ker zalezujete neprijavljene forumaše.
Nehaj “srat” po meni. Dovolj.
nehaj ti srat po meni! leta 2020 si me obtoževala da sem nek bankir itd itn.. še se nisi opravičila. nimaš ti meni kaj ukazovat naj objavljam soj ip-ti si tista, ki ima za dokazovat da smo omenjeni res ena te ista oseba, ker nas ti tega obtožuješ.
ti dokazuj jaz nimam kaj, saj TI mene napadaš, jaz ti zgolj tvojo gnojnico vračam. Ne napadaj me, ne laži o meni, ne omenjaj me nikjer-pa tudi z moje strani ne bo ničesar, ker ne bo gnojnice za vračat lastniku. Torej nauči se lekcije. ?
Popay npr, 01.09.2022 ob 11:48
opaaa…, to pa je čast, kot prvi v tej temi po smotanosti bi pa vseeno kulturno seveda vprašal..
Zakaj sem jst smotan, hehe…, saj kaj takšnega nisem slišal za sebe še iz časov, ko sem delal kot mulc z enim mojstrom na hiši… Veš tisto, ko mojster v fohu reče….., tako nared…., mulcu se pa ne da, ker je z mislimi čisto drugje, heh.. Pol pa slišiš tisto od rutinerja…, qurba si smotan, ko neki mečkaš, hehe…, to mi je zdej prav prijeten nostalgičen spomin, ehh….
Je pa zanimivo nekaj….., avtor teme odpre novo temo, čez dve minuti, pa nekdo že v nizkem startu napiše po vrstnem redu od zgoraj na dol kdo je smotan, bogami prstni refleksi na zavidljivi ravni, to je treba priznati.., hiter kot blisk..
“POPAY”,
ja napisani smo mi trije, ki smo razpizdili MODREGA VRAGA(viharnega, modro-polarnega). ?
Zgolj to. Pa še pisal si mu, da bi se rad pomeril z njim.
Poleg tega pa, če kdo normalno debatira z menoj kot si ti ali YRAM, ga on takoj dobi na piko. Enkrat sva si normalno pisala z rok_1 pa je popizdil. Sej enkrat je napisal, da mene najbolj sovraži na temu forumu.
“ZATROSE”, aha z udarci pod pasom ne misliš, da ji je delil nizke udarce ampak da ji je hotel pod kiklo zlezti. No sej tak je on mali sluzasti picajzelj. Stavim, da špegla ženskam ponoči skozi okna.
Zartrose priznaj pošteno forumašem, 01.09.2022 ob 12:00
Tudi slučajno ne. Nisi tako pomembna oseba foruma, da bi si bilo vredno prste po tipkovnici žgat zate… dajmo IP, spit it out – čakamo.
ja pizda? kaj pa jih potem vedno znova žgeš??
Ajde upoštevaj se in ne žgi prstov po tipkovnici zaradi mene-nikjer me ne citiraj, nikjer me ne omenjaj, nikjer ne piši lažio meni- e potem tudi ne z moje strani nič o tebi-sem vam že rekla, pa nočete upoštevat. Dokler pa boste o meni lagali, dobite svoj drek nazaj.
Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 12:05
“POPAY”,
ja napisani smo mi trije, ki smo razpizdili MODREGA VRAGA(viharnega, modro-polarnega). ?
Zgolj to. Pa še pisal si mu, da bi se rad pomeril z njim.
Poleg tega pa, če kdo normalno debatira z menoj kot si ti ali YRAM, ga on takoj dobi na piko. Enkrat sva si normalno pisala z rok_1 pa je popizdil. Sej enkrat je napisal, da mene najbolj sovraži na temu forumu.
“ZATROSE”, aha z udarci pod pasom ne misliš, da ji je delil nizke udarce ampak da ji je hotel pod kiklo zlezti. No sej tak je on mali sluzasti picajzelj. Stavim, da špegla ženskam ponoči skozi okna.
ne, kar pod pasom jo je neki žalil.. predvidevam da mu je rekla ne, ko ji je hotel pod kiklo zlest.
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 12:03
nehaj ti srat po meni! leta 2020 si me obtoževala da sem nek bankir itd itn.. še se nisi opravičila. nimaš ti meni kaj ukazovat naj objavljam soj ip-ti si tista, ki ima za dokazovat da smo omenjeni res ena te ista oseba, ker nas ti tega obtožuješ.
ti dokazuj jaz nimam kaj, saj TI mene napadaš, jaz ti zgolj tvojo gnojnico vračam. Ne napadaj me, ne laži o meni, ne omenjaj me nikjer-pa tudi z moje strani ne bo ničesar, ker ne bo gnojnice za vračat lastniku. Torej nauči se lekcije. ?
No hvala, imam dokaz da me zasleduješ.
Nihče te ni obtoževal da si ti bankir, tole te je tudi dodatno izdalo. U wish…
Pojdi si ponovno prebrat pravilno sporočila. Meša se ti že v glavi od vsega in preveč nakladanja tukaj na tem forumu.
Moji prsti se bodo žgali na vsako tvojo žaljivo in lažnivo pripombo na moj post. Ker nimaš nobene pravice srat tako po udeležencih foruma, kot počenjaš. Pa tovja “pizda bseda mašilna gor ali dol ( citat na še eno tvoje zadnje pravkar oddano sporočilo). Back off. Spokaj se dol z mojih postov.
Ne obračaj in ne izkoriščaj resnice drugih v svojo korist za navajanje potem svojih laži tukaj na javnem forumu. Zato da štepaš klike. Ponovno in zadnjič te opozarjam: prenehaj lagati in se spravljati na vse moje prispevke na tem javnem forumu.
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 12:05
in nimam pojma kak je tvoj ip, nimamvpogleda.. se pa žal tvojega zateženega pisanja ne da ne vidt ker buta ven že ko mon odpreš..ti škartoroba in softička ste najbolj anojing na temule forumu. Bi bila vesela da ne vidim nič pa žal ne morem nastavit da forum zakrije zapise ?♀️
Dej ne nakladaj za ščitenje svoje bum bum sedaj- ne pomaga ti noben emotikon v postih.
IP, dajmo – spit it out.
Dosti bolj verjetno, 01.09.2022 ob 01:28
Veliko bolj verjetno je, da si sam odprl temo. Si dejansko toliko moten, da misliš, kako si ljudem všeč.
Drugače te pa nima sploh smisla brat in ti odgovarjat. Zasvojen si z monom in bolan v glavo tako hudo, da ti nobena psihiatrija ne bi mogla pomagat
Kokodajsevo zanikanje in izkrivljanje realnosti v svoje dobro je obrambni mehanizem, kako se lažje spopasti z dejstvom, da preseda večini ljudem in je MON-junky, ki nima življenja, drugače ne bi dneve in noči posedal za monitorjem. 😉
Kokoš, Allah & Jesus loves you, but everyone else thinks you’re an asshole. 😀
zadnjič sem ponudil stavo jurja€, da ti pa ena južna niste iste osebe…, pa ni bilo nobenga papka, da bi sprejel stavo…
Isto, ponujam stavo za isti keš, da jst in cezar nisva isti osebi…
pa človek božji, komu se bi dalo in kdo ima toliko časa ,da bi zdej pisal kot Popay, čez 10 minut pa kot Cezar, ali pod drugim nikom, adijo pamet… Mene bi bilo pred samim sabo SRAM. Kdo to dela, ni kot človek omembe vreden… , ne glede na politično in spolno usmerjenost.
Jst sem jst, dolga leta samo s svojim stilom pisanja in razmišljanjem.
Zdej s to registracijo pa res ne razumem fore…, mogoče bi ratalo z novim mailom, saj avtomatsko ne morem naprej, ker sem mail uporabil že v prejšnji sceni sč.., pa ko ga jebe.., tisti, ki dolgo pišemo tukaj točno vemo po stilu pisanja kdo je original. Lahko pa sumimo, kdo piše, ko nas blati ampak v naprej pa ne moremo reče, da je ta pa ta…, pa navsezadnje komu se bi dalo izgubljati čas z dokazovanjem tega…, naj ima tele svoje vesele.. Ampak ko črto potegneš, si misliš, kako more bit človek tako upaljen da to sploh napiše.., saj tist, ki bi šel pisat pod nikom stalnih neregistriranih sodelujočih na tem forumu.. ne more bit čist v glavo niti v teoriji. zato se z njimi ne splača niti zapletat v konflikte..
Če redno pišeš tukaj se moreš zavedat, da si boš nakopal sovražnike slej kot prej, to je dejstvo ,je treba bit tudi samokritičen..
Men je bilo smešno, ko je bilo več pohval kot kritik za mene v prejšnjih letih, pol pa, ko sem začel o politiki pisat pa kao presenečenje, to ni tist Popay od prej….
Jst sem pač človek užitka, zabave in pravice, pa čeprav na svojo škodo.., vedno pa realen, tud v virtuali…
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 08:50
yram, 01.09.2022 ob 08:44
Me prav zanima kdo je pametnjakovic (rodila ga pametna majka tako pametnog) da si je namislil, da so zaratrose, julij in ena juzna iste osebe. :)))
ma to una rdeča pajacka, ki se hvali da ima pokončne joške, ki jih ima sicer umetne.. škartoroba pa ji pritrjuje, ker je obče znano da mi je fouž ker sem vse kar ona oče bit pa to ne more..
Ej ti – kako moreš trdit, da načrtno ne zalezuješ folka po forumu, če pa take pišeš? A te ni sram?
A se ti zavedaš, da ne boš nikogar pregnala na tak način, samo še več ti jih bo napisalo resnico, ki ti pritiče?
Zaradi tvojega najedanja, vtikanja v druge, komandiranja -predvsem pa zavisti tistim, ki vedo več, so več doživeli v življenju in imajo bogatejše izkušnje od tebe, znajo pa se tudi kulturno in primerno obnašati na javnem forumu. tega se čimprej nauči – retorike sodelovanja in pisanja, neškodoželjnosti , neširjenja neresnic na javnem forumu.
Pravzaprav tvoja edina želja in tendenca tukaj je postati neka alfa foruma, vsem všečna, kr pti predstavlja komunikacijsko zrelo konkurenco, pozikušaš zjebat, čimprej. Le zakakaj te v reali ne marajo, zakaj se torej sodelujočim na forumu tukaj maščuješ s svojim grdim obrekovanjem, zapisovanjem laži o forumaših, ki jih niti ne poznaš v živo, jim v živo ne gledap v oči, za tisto, kar v reali morda ne dobiš? Kaj imaš ti od tega? Posebno satisfakcijo. Aha, obstaja izraz za taka stanja.
Popay npr, 01.09.2022 ob 12:33
zadnjič sem ponudil stavo jurja€, da ti pa ena južna niste iste osebe…, pa ni bilo nobenga papka, da bi sprejel stavo…
Isto, ponujam stavo za isti keš, da jst in cezar nisva isti osebi…
pa človek božji, komu se bi dalo in kdo ima toliko časa ,da bi zdej pisal kot Popay, čez 10 minut pa kot Cezar, ali pod drugim nikom, adijo pamet… Mene bi bilo pred samim sabo SRAM. Kdo to dela, ni kot človek omembe vreden… , ne glede na politično in spolno usmerjenost.
Jst sem jst, dolga leta samo s svojim stilom pisanja in razmišljanjem.
Zdej s to registracijo pa res ne razumem fore…, mogoče bi ratalo z novim mailom, saj avtomatsko ne morem naprej, ker sem mail uporabil že v prejšnji sceni sč.., pa ko ga jebe.., tisti, ki dolgo pišemo tukaj točno vemo po stilu pisanja kdo je original. Lahko pa sumimo, kdo piše, ko nas blati ampak v naprej pa ne moremo reče, da je ta pa ta…, pa navsezadnje komu se bi dalo izgubljati čas z dokazovanjem tega…, naj ima tele svoje vesele.. Ampak ko črto potegneš, si misliš, kako more bit človek tako upaljen da to sploh napiše.., saj tist, ki bi šel pisat pod nikom stalnih neregistriranih sodelujočih na tem forumu.. ne more bit čist v glavo niti v teoriji. zato se z njimi ne splača niti zapletat v konflikte..
Če redno pišeš tukaj se moreš zavedat, da si boš nakopal sovražnike slej kot prej, to je dejstvo ,je treba bit tudi samokritičen..
Men je bilo smešno, ko je bilo več pohval kot kritik za mene v prejšnjih letih, pol pa, ko sem začel o politiki pisat pa kao presenečenje, to ni tist Popay od prej….
Jst sem pač človek užitka, zabave in pravice, pa čeprav na svojo škodo.., vedno pa realen, tud v virtuali…
Zartrose priznaj pošteno forumašem, 01.09.2022 ob 12:13
No hvala, imam dokaz da me zasleduješ.
Nihče te ni obtoževal da si ti bankir, tole te je tudi dodatno izdalo. U wish…
Pojdi si ponovno prebrat pravilno sporočila. Meša se ti že v glavi od vsega in preveč nakladanja tukaj na tem forumu.
Moji prsti se bodo žgali na vsako tvojo žaljivo in lažnivo pripombo na moj post. Ker nimaš nobene pravice srat tako po udeležencih foruma, kot počenjaš. Pa tovja “pizda bseda mašilna gor ali dol ( citat na še eno tvoje zadnje pravkar oddano sporočilo). Back off. Spokaj se dol z mojih postov.
Ne obračaj in ne izkoriščaj resnice drugih v svojo korist za navajanje potem svojih laži tukaj na javnem forumu. Zato da štepaš klike. Ponovno in zadnjič te opozarjam: prenehaj lagati in se spravljati na vse moje prispevke na tem javnem forumu.
Ti si me obtozevala.
Vse ostalo je pa opis tebe, z mano nima nic skupnega. Si pa ti drugace od kulturnega obnasanja, saj kar veliko zalis in pizdakas po monu.. a ker si anonimna mislis da ne bo nihce to povezal haha.. nas je par ki te pac pogruntamo ker tako zatezenega mozacastega pisanja se zal ne da zgresit ?
Ti popaj, 01.09.2022 ob 12:38
Ti popaj si tudi eden tistih nadležnih idiotov. Čedalje slabši si.
Men pa tko dve Štajerki po 1001 multinicki, nabijata druga prot drugi onegavljata se z istim modelom, ena je “kao” bivša, druga nova (z dodatkom-otrokom), obe vesta za onegavljanje, model pa troši obe.
Sam povem, tečna Lojzka, Ti to resno, Noseča pa ne vem s kom, Teta Justi,
itn. trčni kot driske
matias, 01.09.2022 ob 12:21
Kokodajsevo zanikanje in izkrivljanje realnosti v svoje dobro je obrambni mehanizem, kako se lažje spopasti z dejstvom, da preseda večini ljudem in je MON-junky, ki nima življenja, drugače ne bi dneve in noči posedal za monitorjem. 😉
Kokoš, Allah & Jesus loves you, but everyone else thinks you’re an asshole. 😀
“MATIAS”,
spet nekaj v angleščini skopirano iz interneta. Vse je skopirano pri tebi.
In zdaj potrjuješ beseda MODREGA VRAGA in pišeš, da je MODRI VRAG “everyone else”.
No a nisem točno to napisal, da boš idiot najbolj zaostal na temu forumu, kot si nasedel?
IN ZDAJ SI DEBILKO POTRDIL MOJE BESEDE.
Prvo je MODRI VRAG nabil en kup sporočil pod različnimi vzdevki. Nato pa jih je še motenka, ki napada ZATROSE nabila en kup pod raznimi vzdevki.
In ti debil misliš, da je to res 100 RAZLIČNIH OSEB???
Ma ti si omejenec kakršnega še svet ni videl.
Forum je zaprt za komentiranje.