Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??
zase se brigajta, 01.09.2022 ob 11:03
yram, 01.09.2022 ob 09:06
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 09:01
yram, 01.09.2022 ob 08:54
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 08:50
yram, 01.09.2022 ob 08:44
Me prav zanima kdo je pametnjakovic (rodila ga pametna majka tako pametnog) da si je namislil, da so zaratrose, julij in ena juzna iste osebe. :)))
ma to una rdeča pajacka, ki se hvali da ima pokončne joške, ki jih ima sicer umetne.. škartoroba pa ji pritrjuje, ker je obče znano da mi je fouž ker sem vse kar ona oče bit pa to ne more..
Ne vem katera je to, vem pa da je pametna prepametna, presisala i einsteina i teslu haha
joj ma una ki ima tako težke komentarje, že nike si daje take da jo ne moreš sfalit.. visoka blond z operiranimi joški, una ki me je leta 20 napadala, da sem BANKIR, ki jo je ogoljufal .. hahahaha.. hahahahah.. hahahahaha…
A ves, da ne vem katera je.
zase se brigajta, nizkorasli temnokoži temnolaski.
ojoj
kakšne laži, 01.09.2022 ob 10:49
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 10:27
ja, modrega vraga prepoznam ko anonimno piše, me je tudi dostkrat napadal tako
Ja v bistvu je modri vrag vohun Sove na tem forumu. Popay,kokoši in ti pa delata za Cia.
Softička in škartroba pa mimogrede delata za Interpol.
Šala mala.
komu je katera priležnica od zgoraj navedenih?
Una stalkerka izven profila niti malo zart, ki vse ve in povezuje iz postov, in ki misli, da bo tukaj red delala, tudi med neprijavljen imi uporabniki?
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 09:18
prej svetlolasa zdaj rdečolasa, 01.09.2022 ob 09:10
Mogoče pa te napada pod narekovaji ena črnolasa,ali pa rjavolasa in to s pravimi joškami…
Ne razumem ,zakaj ti tako Nežna vrtnica podivjaš?
Če bi malo bolj normalno komunicirala kot si znala nekoč ,potem bi bilo super. Resno ne vem ,kaj se je steboj zgodilo.
Ne pa da ti napadeš in žališ vsepovprek.
jaz nič ne divjam, tule srebram kavico in vas prcam nazaj ter učim lekcije ?♀️? Kot sem ž
e večkrat rekla-napadače vas prcam nazaj, niste vredni moje lepe komunikacije.. ko se naučite lepo vest pa se bomo spet tako pogovarjali ?
ne ne je kar ta rdeča pajacka sama pisala, da si jih je dala umetno popravit.. in to ni ena črnolaska rjavolaska, to je spet druga oseba.
ex. EnaJužna…
Ja in, tvoj umazani prsti in jezik? Očitno si ji fouš, ker nimaš, da bi si svoje “pasje uhlje popravula.
če pa bi bila poštena in moralna v komunikaciji ti vsaj do sebe, ker do drugih že nisi in , bi še napisala, zakaj si jih je tista oseba, ki jo ti tako škodoželjo napadaš popravila joške – je nepisala zakaj.. preberi, pejdi si še enkrat prebrat. Zastonj si jih je lahko popravila. Na napotnico – ker je bil upravičeni zdravstveni razlog. Ajmo, vozi – preberi si.
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:13
?
sem dost visoka za ženski svet v povprečju so manjše od mene, sicer ne kot si ti, ki se hvališ da imaš 180 to je za žensko preveč tako da mi je 170 odlično.. sem svetle polti in temno rjavih las. Ti pa svoje mišje barvaš v blond ker ti mišji niso všeč meni moji temni pa so.
komu si ti priležnica, da di izadja IPje neprijavljenih?
Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 10:53
“ZATROSE”,
ja pravilno si napisala za “MATIASA”, to je zelo sluzast tip. Predvidevam, da je ženskam zelo seksualno neprivlačen in da je bil v mladosti izredno socialno nespreten in si je zato izdelal svojo osebnost, šarm in humor da bi imel lažji dostop do žensk. Ker veliko njegovega pametovanja je skopiranega z interneta, veliko piše neke puhlice in klišejske stvari, ki so zelo splošne in smo jih že vsi slišali nekje. Nobene orginalnosti ni v njem. Vse kar je on kot človek je od nekje prevzel in skopiral.
Ženske on rad brani in zagovaraja, a ko rata zafustriran ima šovinistične pripombe usmerjene izključno proti ženskemu spolu. Vidi se, da skriva neko sovraštvo do žensk.
Ja in logično se mi zdi, da glede vse prej napisano kar sem ugotovil o njemu je ta človek nagnjen k temu, da je spolni nadlegovalec.
Menda se je dolga leta nazaj dobil z neko Vanko, ki je bila dovolj naivna, da se je sestala z njim. Nekje ob Dravi sta se dobila in tip jo je spolno nadlegoval. Na forumu je napisala, da ga je hotela v Dravo poriniti.
on se je v neki temi hvalil da mu je veliko monkelj dalo.. ne vem kere so tok blesave, razen škartorobe, da palijo na to sluzavost pod pasom. to z vanko sem mislim da glih v tej temi prebrala, ne poznam pa od prej, ker mene še ni bilo na monu.
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:19
on se je v neki temi hvalil da mu je veliko monkelj dalo.. ne vem kere so tok blesave, razen škartorobe, da palijo na to sluzavost pod pasom. to z vanko sem mislim da glih v tej temi prebrala, ne poznam pa od prej, ker mene še ni bilo na monu.
Bogi tisti, ki se spopada s tvojo “sluzavostjo in hudobo” tudi v realnem svetu, ne samo v virtuali, na tem forumu.
Zartorose priznaj pošteno forumašem, 01.09.2022 ob 11:19
komu si ti priležnica, da di izadja IPje neprijavljenih?
o fuj, daj ne podtikaj meni svojega priležništva! FUJ! jaz sem poštena ženska ne kurvača!
in kot sem ti že večkrat rekla-nimam vpogleda v ipije ampak se vas prepozna-ti imaš tako težek stil pisanja, dostikrat prostaški, čeprav potem meni težiš, ko napišem tiča a sama uporabljaš take kot nek pijanec izpod šanka.
Eto, yram, tole je rdeča pajacka.
poglej se v ogledalo Zartrose, 01.09.2022 ob 11:21
Bogi tisti, ki se spopada s tvojo “sluzavostjo in hudobo” tudi v realnem svetu, ne samo v virtuali, na tem forumu.
a spet z ogledalom? to si mi leta 2020 napisala pa semti že takrat povedala da pogled v ogledalo pokaže luštno žensko pogled v oči pa neškodoželjno dušo. daj nehi pisat take budaleščine pa ne boš dobivala svojega gnoja nazaj. Ti si dejansko po celem monu, pa mislim da sem glih včeraj prebrala da s svojimi joški ne moreš skozi vrata 30 cm širine-obrni se malo vstran potlači z rokami pa bo šlo! Ni zakaj!
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:22
o fuj, daj ne podtikaj meni svojega priležništva! FUJ! jaz sem poštena ženska ne kurvača!
in kot sem ti že večkrat rekla-nimam vpogleda v ipije ampak se vas prepozna-ti imaš tako težek stil pisanja, dostikrat prostaški, čeprav potem meni težiš, ko napišem tiča a sama uporabljaš take kot nek pijanec izpod šanka.
Eto, yram, tole je rdeča pajacka.
O a res? Dokaži – prilepi IP. Ker drugače lažeš.
Prostaški, vulgaren si samo ti , samo ti pišeš – kar pojdi se brat nazja – določeni forumaši se samo branijo pred tvojijmi napadi- kar pa ti seješ po forumu, dobiš v taki meri upraviečno in s takimi besedami nazaj -v vsej tvoji nesramni zajedljivosti do tebi nič krivih ali dolžnih drugih uporabnikov.
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:24
a spet z ogledalom? to si mi leta 2020 napisala pa semti že takrat povedala da pogled v ogledalo pokaže luštno žensko pogled v oči pa neškodoželjno dušo. daj nehi pisat take budaleščine pa ne boš dobivala svojega gnoja nazaj. Ti si dejansko po celem monu, pa mislim da sem glih včeraj prebrala da s svojimi joški ne moreš skozi vrata 30 cm širine-obrni se malo vstran potlači z rokami pa bo šlo! Ni zakaj!
EnaJužna – daj, umiri se.
Zartrose priznaj pošteno forumašem, 01.09.2022 ob 11:25
O a res? Dokaži – prilepi IP. Ker drugače lažeš.
Prostaški, vulgaren si samo ti , samo ti pišeš – kar pojdi se brat nazja – določeni forumaši se samo branijo pred tvojijmi napadi- kar pa ti seješ po forumu, dobiš v taki meri upraviečno in s takimi besedami nazaj -v vsej tvoji nesramni zajedljivosti do tebi nič krivih ali dolžnih drugih uporabnikov.
Prilepi številko IPja. No dajmo, čakamo.
a ne ne-ti dokaži saj ti mene nečesa obtožuješ! da si neinetigentna se pa itak vidi, sem rekla, da se lahko vsi dobimo (popay bi bil verjetno za, julij verjetno tudi, južne pa ne poznam dovolj da bi kaj rekla) pa nam potem dokazuj da smo vsi lastniki enega telesa! Da vidimo to smešnico ali brutesko odvisno s kerga konca kdo gleda ?
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:28
a ne ne-ti dokaži saj ti mene nečesa obtožuješ! da si neinetigentna se pa itak vidi, sem rekla, da se lahko vsi dobimo (popay bi bil verjetno za, julij verjetno tudi, južne pa ne poznam dovolj da bi kaj rekla) pa nam potem dokazuj da smo vsi lastniki enega telesa! Da vidimo to smešnico ali brutesko odvisno s kerga konca kdo gleda ?
dajmo IP…. čakamo. Dokaži in se izmaži iz svojih laži.
hahahaha.. rdeča pajacka ti ga pa pihaš.. dokaži da sem jaz ena južna julij in popay v enem telesu. ti boš meni kaj govorila da dokazujem a sama obtožuješ s takimi bolnimi. kar sama dokazuj, da smo mi ena oseba. pa veliko sreče pri temu želim, če že pameti nimaš.. samo jebiga da ti tule tudi sreča ne bo pomagala, ker nekaj takega ne obstaja.. kjes vidu telo z 4 dušami v njemu? kaj misliš kako bi se mi štirje not sparčali? Jaz z poajem ali julije? Južna z popajem ali julijem ? Popaj in julij? Jaz in južna?
Popay julij južna-se opravičujem da sem si vas sposodila brez vašega dovoljenja v tejle komediji ?
Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 11:32
hahahaha.. rdeča pajacka ti ga pa pihaš.. dokaži da sem jaz ena južna julij in popay v enem telesu. ti boš meni kaj govorila da dokazujem a sama obtožuješ s takimi bolnimi. kar sama dokazuj, da smo mi ena oseba. pa veliko sreče pri temu želim, če že pameti nimaš.. samo jebiga da ti tule tudi sreča ne bo pomagala, ker nekaj takega ne obstaja.. kjes vidu telo z 4 dušami v njemu? kaj misliš kako bi se mi štirje not sparčali? Jaz z poajem ali julije? Južna z popajem ali julijem ? Popaj in julij? Jaz in južna?
Popay julij južna-se opravičujem da sem si vas sposodila brez vašega dovoljenja v tejle komediji ?
Ajmo, dajmo… dokaži – čakamo IP… ne izmikaj se sedaj, ker si busted in obračaš besede sedaj sebi v prid in druge nicke not zdaj tlačiš.
Ne boš ti lagal/a in osiral/a sodelujočih po nekem javnem forumu. Dajmo, IP. Dokončaj svoje delo.
“ZATROSE”,
ja edino ta ženska je dovolj fuknjena, da bi se spečala s takim. Vse ostale ženske, ki ga hvalijo pa so “MATIAS” sam. Rad samega sebe hvali pod ženskim vzdevki ?
Patetično.
Menda si je neko revno punco, ki še dobro slovensko ni znala pripeljal iz tujine za ženo. A nazadnje je omejenec slaboumni pisal pod ženskimi vzdevki, da njegova 5 jezikov govori, je izredno izobražena in da je poznana po evropi. ? Pa saj ne moreš, da vrjameš. Ta tip je zaostal.
A zdaj pa to revico vara? No saj vrjetno je vesela, da ne rabi tega smrduha trpeti kako po njej skače.
Kako pa se ve, da jo vara?
Kaj pa je bilo to z “TULIPANKO”?
Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 11:36
“ZATROSE”,
ja edino ta ženska je dovolj fuknjena, da bi se spečala s takim. Vse ostale ženske, ki ga hvalijo pa so “MATIAS” sam. Rad samega sebe hvali pod ženskim vzdevki ?
Patetično.
Menda si je neko revno punco, ki še dobro slovensko ni znala pripeljal iz tujine za ženo. A nazadnje je omejenec slaboumni pisal pod ženskimi vzdevki, da njegova 5 jezikov govori, je izredno izobražena in da je poznana po evropi. ? Pa saj ne moreš, da vrjameš. Ta tip je zaostal.
A zdaj pa to revico vara? No saj vrjetno je vesela, da ne rabi tega smrduha trpeti kako po njej skače.
Kako pa se ve, da jo vara?
Kaj pa je bilo to z “TULIPANKO”?
daj pojdi ti raje kalorične vrednosti na škatle riža in ostalega fuitra brat, bo več koristi zate.
Forum je zaprt za komentiranje.