Karte za Monzo
Zdravo !
Včeraj žal nisem uspela priti na internet, ampak sem danes tu, da se resno pogovorimo.
Jutri bo v Delu še zadnji oglas, da prodajam karte za Monzo. Nekaj kandidatov se je ža javilo do sedaj, vendar jih nihče dejansko še ni želel kupiti. Za-to predlagam naslednje: če do ponedeljka, 6.9.04 kart ne bom prodala, jih ponujam Vam andrej2, andrej in zdravko za 300 EUR. V torek dopoldan je še zadnji dan ko sem v Ljubljani, potem se službeno odsotna. Upam, da se strinjate z mojim predlogom in da se boste uspeli dogovoriti kdo bo kupil karte.
Zdravko !
Kart še nisem prodala, sploh pa ne Andreju tako na hitro – oseba, ki se je oglasila z vzdevkom ” TJAŠA ” nisem jst in kot si sam opazil tako neracionalno dejanje ne bi naredila. Sicer sva se pa dogovorila, da me v zvezi s kartami lahko vedno pokličeš na moj mobitel. To velja za vse, ki se zanimajo za karte ne samo zate.
Opazka:
Mimogrede ko sem zjutraj prebrala vaše včerajšnje četanje mi je ” devica taprava ” malo sumljiva. Najprej hoče kupit karte po ponujeni ceni, potem v enem dnevu dobi karte za 100 EUR in še kup kolegov da bi šli z njo. Potem Andrej openi, da ima firmo in se mu že nabaciva, da bi šla z njem oz. ona bi kar k njemu na Dolenjsko prišla…..čudno, vse skupaj zelo čudno.
Tjasa