Karte za Monzo
Tjaša žtivjo!
Počutim se skrokano. Nekaj mi nagaja internet,zato ne vem,če bom zvečer kaj gor. Tale devica pa nekaj blefira. Tjaša jutri se morava odločiti. ali dogovoriti. Za vikend me ne bo doma grem na morje, tako da se zjutraj kaj dopiševa oz okrog 10-12. Se mi pa zdi da mi mal nagajajo razni Andreji zato premisli dobro. Moja ponudba še velja.
tjaša! lep sončen dober dan ti želim (bolje pozno kot nikoli) sem bil kar mal osamjen včeraj ob 23:36 ko sem ti pisal,danes pa sem razočaran ker nisem med resnimi kandidati,ali pa nisi prebrala sporočila ki sem ga pisal pozno zvečer,na formulo si pa res želim,pa na pizzo n pivo tudi,zresni se in mi že končno prodaj te karte,sem se že mal naveliču pregovarjat o kartah in bi se raje pogovarjal z vami o čem drugem ker ste kar facce. pa kej se javte čaw.
Če bi imela ti res toliko kolegov, ne vem če bi bila še devica ali so pa mal čudni. Ne štekam.
Tjaša javi se saj vidiš da sem samo jaz normalen.Ti že ne vejo kaj pišejo.
Povej mi raje če še vztrajaš, kajti jaz še časa mi pa zmankuje. Prosim, če mi še poveš iz kje si, da nisi slučajno iz prekmurja, kajti če si od tam si skoraj dlje koz Monza, cena kart se mi tako pa precej dvigne.
L.P.