Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Karte za Monzo

Karte za Monzo

Prodam dve karti za F1 v Monzi. karti vsebujeta ogled dirk od 10.9.04 do 12.9.04 oz. od priprav, treninga do zaključne dirke in vsebuje ložo najbolj preglednega dela. Cena posamezne karte je 300 €, dve karti skupaj pa 500 €.

Kje pa si karte kupila ?

Karti sem zadela

Čavči! Ali mi lahko prodaš karti za 300 eur

Ena karta v redni prodaji je 300 €. Jst prodajam obe skupaj za 450 €.

Sem resen kupec. Pridem dam 300 EUR greva na pizzo in to je to. Moj naslov imaš, če pristaneš piši. Prosim, če mi točno poveš katera tribuna je to. L.P.

Pridem, ti prodam za 300 EUR in me sabo vzameš:) Ne, ne…malo heca mora biti. Bom razmislila o tvoji ponudbi vendar dvomim, da jo bom sprejela, ker je kar nekaj povpraševanja.
Za informacijo je pa glavna tribuna. Če te še bolj točno zanima sedež pa moram pogledat na karti ( iz glave ne vem ).

LP,
Tjasa

Če greš pa ti z mano dam pa boljšo ponudbo. Za katero tribuno gre mi pa le sporoči. Jaz pa se ne hecam, bo pač kolega ostal doma.
L.P.

NA CENO KART SE NE SPOZNAM GLIH PROFESIONALNO,VENDAR MISLIM DA JE TALE ZDRAVKO FUUL POLHEN DENARJA ALI PA JE TOTALNI NAVIJAČ VERJETNO FERRRRARIJA,KARTE ME ZANIMAJO VENDAR SO OBČUTNO PREDRAGE ČE NE VSEBUJEJO SPREHODA ČEZ BOKSE. LP

TJAŠA ! LEP POZDRAV ! KARTE ZA MONZO ME ZANIMAJO IN SICER ZA KATERI SEKTOR OZIROMA TRIBUNO VELJAJO.RAD BI TUDI DA MI ČIM PREJ ODPIŠEŠ KER V NASPROTNEM PRIMERU JIH BOM KUPIL DRUGJE.ČASA PA ŽAL NI VEČ VELIKO,ZARADI REZERVACIJ ITD.PROSIM ČE MI NAVEDEŠ TUDI ZADNJO CENO.V PRIČAKOVAJU ODGOVORA TUDI LEP POZDRAV! ANDREJ 2

ZOPET JAZ PROSIM ČE MI LAHKO POSREDUJEŠ TEL ŠT DA SE SLIŠIVA

Andrej !

Končna cena je 450 EUR.
Telefon 041 783 659 je od fanta Tonija in on točno ve za katere sedeže in tribuno sta karti.

TJAŠA! ALI LAHKO PREVERIŠ TEL ŠT OD TVOJEGA FANTA,KER TIP NA UNI STRANI PRAVI DA NI TVOJ FANT,SKRATKA NIČ NE VE O KARTAH.

Andrej !

To je 100% njegova številka, ker sva se ravno pogovarjala. Sicer ti dam pa še mojo 040 749 148.

Živjo! Pa kater Andrej se je zdej povabu zraven. Jest bi pa prav rad številko od njega, da ga vprašam če mi jih on kup. Ta je pa res poven gnarja, da takole pada vmes. Še sreča, da ni to Monte Carlo, ker ma sigurno tut gliser, da bi se tja zapelov. Andrej si pa res faca, da me takole zajebavaš. Tjaša ta ni resen. Moja ponudba še zmeraj velja boš vidla , da imam prav. Andrej upam, da se vidiva v Monzi kakor koli že. tam boš dal pa za pijačo, če sploh veš kje je Monza pa če sploh veš kaj se tam dogaja.
Andrej pa napiš ti svojo številko.

Tjaša lep pozdrav!

Vidim, da si mu dala svojo št. ali te lahko pokličem tudi jaz?

Zdravko !

Ne razburjaj se preveč, dokler karte niso dejansko prodane imaš še vedno možnost.

Danes zvečer ti bom napisala točne podatke iz karte ( tribuna,sedež ).

LP,
Tjasa

V zvezi s kartami me lahko vedno pokličeš:)

ZDRAVKO NE SERI Z GLISERJEM,ČE NIMAŠ KANUJA 3METRE SPLOH NISI FRAJER,JE PA RES DA V MONZI DAM ZA PIJAČO PA TUD ČE BOŠ TI S TJAŠO,AMPAK MISLIM DA SE PUNCE NA PIZZE NE PALIJO VEČ

O.K. V torek se slišiva, ker je takrat v bistvu zadnji dan ,da se dogovorva, če boš imela še karte.

P.S. Saj se nisem razburil. mogoče se je tako prebralo.

L.P.

Andrej, verjetno imaš prav. Si bom zmislu kaj boljšega.
Žijo

Andrej, Zdravko !

Če sta dobra tipa častim pizzo Vama tud jst v Monzi:)

Dober tip si če imaš dober avto, gliser pa debelo denarnico. Če bi vse to imel nebi glihal za karte.
L.P.

Zdravko !

Kaj če mi tip z dobrim avtom, dobro jadrnico in polno keša če imam pa vse to sama:) Dober tip očitno pomeni nekaj drugega:)

Tukaj si me pa presenetila. Ampak pol mi pa sploh lahko daš karte za 300 EUR.
L.P.

New Report

Close