Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Karte za Monzo

Karte za Monzo

Gospoda!
Vidva delata kupčijo (račun brez krčmarja) z kartami z mojo punco, karte imam pa še vedno jaz tako da zadnja beseda bo moja :). Sicer pa se čudim vajini ponudbi (je malo podcenjevalna), da bi rada za 300 Eur karto pa še mojo punco zraven. Hamm tu pa smo sedaj na točki kjer se lahko pogajanja kar končajo, ker moja punca nima cene definitivno pa je 300 EUR premizka ponudba že samo za dve karti.
Malo za razmislk, če bi naju dirke F1 tako zanimala mislim da bi šla sama brez da bi prodajala karte? Ja cena pa se še ni spusti pod 450 EUR.

Na, pa se vedno najde en k vso veselje pokvari:)

TONI!
Verjamem, da tvoja punca nima cene, ker jo tudi moja žena in otroci nimajo.
To je le debata,da se nekaj dogaja, ampak ponudba za karte je pa resna.
Lepo vaju pozdravljam!

KAJ VSE SEM ZAMUDU K ME JE KLICAL BERNI E. PRAVI DA SO KARTE 300€ MOGOČE RES POCEN AMPAK BO VPRAŠAL SLAVICO ČE IMA ŠE KAKŠEN SEDEŽ FREJ TAM V ZADNJI VRSTI,A BO ŠU POTEM KDO ZMANO TUD ČE GA FORMULA NE ZANIMA. VPRAŠANJE ZA TJAŠO: KAJ PA JE ZATE DOBER TIP? ME PA PRVENSTVENO ZANIMAJO KARTE IN BI JIH ŠE DANES KUPIL ČE ME SEVEDA ŠE NI PREHITEL ZDRAVKO,DRGAČ PA ZDRAVKO MAL IZZIVA ,UPAM DA TVOJ FANT NE BO KEJ ZAMIRU V TEM SMISLU ZDRAVKO-BULKO. SE JE PA LUŠTN MAL PO NETU HECAT HAHAHAHHAHAH LP

KJE PA SE LAHKO DOBIMO ,DA KONČNO OPRAVIMO TO HUDO KUPČIJO ? ČAWČI LP

OH SEJ RES DOBER TEK VAM ŽELIM VSEM ,KER STE OČITNO VSI ZMAGLILI ZA MIZO,JEST MORAM PA HUJŠAT DA BOM LAHKO ŠEL V MONZO. LP

Če si klical Bernija itak ne boš mogel v Monzo, ker si itak vse za telfon pokuru, zato lepo povej Tjaši, da odstopaš.
L.p.

Zdravo !

Kot obljubljeno ti pošiljam podatke o kartah-original prepis:
Formula 1 tm, Gran Premio Vodafone D’Italia 2004 Autodrom Nazionale Monza 10-11-12 Settembre.
Abbonamento 4-Tribuna Laterale Sinistra Fila M prosto 22 VEN 10-11-12 Settembre 2004.
Prezzo 300 euro.

To so original podatki prepisani direktno iz karte. Upam, da kaj razumeš oz. da veš kje je to.

LP,
Tjasa

Andrej !

Za mene pomeni dober tip…da je inteligenten, ker to me bo oz. naju bo pripeljalo do debele denarnice, dobre jahte in sanjskega avta:)
Sicer pa Andrej, zakaj moraš pa hujšat za Monzo?

Tjasa

da se ne boste prepirali kdo bo kupil karte in kdo bo šel s kom na pizzo in pijačo imam salamonsko rešitev in seveda ponudbo: karte kupim jaz za 200€ vse vas se pravi tjašo,tonija,zdravkota,andreja2 pa peljem na pizzo pivo.vsi skupaj pa si zapomnite bolje vrabec v roki kot golob na strehi. ponudba velja do 2.9.04 15h pa lepo se imejte

moja ponudba je zelo resna

Hvala. Grem pogledat na moza.com kje je to, da vidim če je to to, pa se javim.
L.P.

Velja, zmenjeno …. za eno karto 200€ pa pizza in pivo ( mimogrede jst bom veliko ) in imam skobca v roki:)

Tjasa

Ogled boksov je mogoč samo za to pa veste kakšni so pogoji da vas ta spustijo.

tjaša skromnost je lepa čednost,za ta velko je zmenjeno,kar se tiče skobca,se pa temu zdej tako rače a kaj?

žal ne

tjaša! 200€ za dve ,karti seveda ter veliko pizzo za tjašo ter pivo itd…………

Si pa res butec! A imaš samo izpit za gliser, pa 4 leta verouka.

Tjaša ta pa zna z dekleti. Verjetno ima še kakšno plesno šolo.

ti pa si en velik frajer a,a,a,a,a,a,a,a,jest ti že ne bi prodal kart

Tebe bi pa res rad spoznal, a si tudi ti frajer.

ja koko si pa vedu?

ja seveda samo zdele si baterije filam

zdravko ! če nisi opazu sem te povabu na pivo ,hvaležnost pa taka,kva si bo pa tjaša mislila o tebi,pri nas na visokogorski kmetiji smo se olike učil tud pri verouku in v plesni šoli

Pišeš v ritmu tanga. Ej zakaj se že tukaj gre. Tjaša sorčy zdi se mi,da sem s tema dvema Andrejema čist zabluzu. Ti verjetno že spiš Jaz pa se pregovarja z njim. Saj vidiš, da je brihten.
Lahko noč

Andrej tudi ti si zaspan, ajde spat.

New Report

Close