Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Karte za Monzo

Karte za Monzo

Jest sem pa čist mislu , da si z mesta.

tjaša! Kaj si po horoskopu k s tok trmasta pogajalka

si pa mim udaru,pr naš bajt mamo raufnk na pante pa veš zakaj?

Tjaša, a so karte prodane ali je ponudba še odprta. Cena 200 E za karto je ful ugodna

ne

to spa res dobr povedu,midva se prepirava Tjaša se nama pa smeje,ampak bistvo smo pa čist falil,a,so karte še al ne

Tale je pa ekstra brihtna. Ti si pa taprava devica

zato da luna ne nasede

se vnaprej oproščam TALE DEVICA JE PA POLHNA KEŠA KO ……..

To pa nisem vedu. A si vidu k imava hudo konkurenco. A zvrtava njeno številko? To bi pa bilo zanimivo. Ajd Andrej lahko noč.

EJ, GA FANTA KAM PA GREŠ SEJ SPAU SI ŽE VČERI

MISLIM DA SE TJAŠI NASMIHA SREČA IN BO KARTEKUPILA DEVICA ZA 600€,SAM TO JE BREZ PIZZE,TOREJ BREZ VEZE

A teb se zdi 200 E za tako prestižno dirko dost? A si sploh že bil kdaj na kakšni dirki al hodiš sam na gasilske veselice polkat?

Ti tale jih pa zasluž na 200 uro al je pa že dolg časa na suh.

JOJ TJAŠA OPROSTI AMPAK ŠELE ZDELE MI JE PRPELAL ,DABI MIDVA LAHKO ROJSTN DAN SKUP PRAZNOVALA TAKOLE:TI MENI PRODAŠ KARTE ZA ROJSTNI DAN KI GA IMAM 11.09,JAZ PA ZA TVOJ ROJSTNI DAN KUPIM KARTWE OD TEBE KI GA IMAŠ KDAJ ,ČE NI SKRIVNOST,OČITNO SI DEVICA

JAZ SEM ŽE BIL NA FORMULI VEČKRAT TI PA OČITNO NE VEŠ Z KOLK SIT SE POMNOŽI DA DOBIŠ €. PRIBLIŽNO TAKOLE 200€ X 240 SIT ,TO JE PRIBLIŽNO TOLIKO KOT 6 METROV SUHIH SEŽAGANIH DRV

O jezus a si tut ti devičnik? Jaz se ne grem več. Raje si kupi vozovnico za Amsterdam -Rdečo ulico bo bolj pametno, pa še to devico, ki se je nekaj pametovala vzem sabo pa bosta oba zmagala tako,da vaju ne bo več zanimala F 1.

TI PA SI BUČMAN TA DEVICA JE TJAŠA

Ej Andrej, da ne boš jutr mu tipkovnce na čel če si zaspal.

TALE JE PA GLAVCA

A mislš ,da jo Toni gleda. Po moje si preveč drov naskal pa se ti mal megli.
Pa dej mal hitrej piš, ker te ne morem za vsak kratek odgovor čakat 5 min.
Če sekaš drva tko počas te bo pozimi zeblo.

MAŠ PRAV,ČRKA B SE MI NAJBOLJ POZNA

TONI JE ŽE FEJS TIP SAM TI SI ZAMEŠOU HOROSKOP Z NEVEM ČIM

Sploh ne vem kaj delaš na računalniku devička, lahko bi si našla kaj bolj konkretnega.

MAM PA KABL MAL ZAMAŠEN PA GRE BL POČAS,BI BLO TRBA MAL PREPUCAT

New Report

Close