Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako se “znebiti” osvajalca/osvajalke na delovnem mestu?

Kako se “znebiti” osvajalca/osvajalke na delovnem mestu?

Zato je pa treba vsakega osvajalca preizkušati nekaj časa, da se vidi koliko je vztrajen in ali te smatra za lahek plen. :)))

Ima pa “Osvajalec na dolgi rok” še kako prav glede naslednjega – mnoge se spustijo v afero zaradi užaljenosti, jeze ali maščevanja partnerju. Ali pa celo mislijo, da bodo s seksom obvladovale tega moškega ali situacijo v firmi.

No tu pa čas dela proti ženskam…:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

No tu pa čas dela proti ženskam…:-)[/quote]

Tudi prav…če se mu ne da malo počakat, pa naj gre. Izsiljevanje s časom mene ne gane. :)) Vsaka ženska ima pravico ugotoviti, ali se tip samo šali, ali pa misli resno. Čas tudi kasneje neusmiljeno teče, ko ugotoviš, da ni pravi. ;))) No, naslednja poteza je tvoja….mogoče bova imela “remi”. :))

Well mišljeno je bilo kot tempus fugit, biološka ura, pa te stvari. Saj veš, ko ima ženska preveč lun za seboj… potem se pa začne dogajat;-)) No sicer je pri moških isto, saj veš babji gregor postane bolj babji gredol, mogoče malo kasneje, pa vseeno.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Dobro, to je res, če želiš imeti moškega samo za oplojevalca in panično “gledaš na biološko uro”. :)) Jaz pa na moške ne gledam s temi očmi, zato drugače razmišljam. Meni je pomemben dolgoročen odnos.

Od kdaj pa ti šprehaš latinščino? :))

Od kar sem na mon, saj veš: veni, vidi, fugi;-))

A en moj post višje te je pa zmedel?

Dobro, to je res, če želiš imeti moškega samo za oplojevalca in panično “gledaš na biološko uro”. :)) Jaz pa na moške ne gledam s temi očmi, zato drugače razmišljam. Meni je pomemben dolgoročen odnos.[/quote]
Spregledal, sori. Ti bom verjel na besedo, ker izkušenj z iskanjem oplojevalca pač nimam. :-))Aaaaaampak. Če gledam po sebi, bi se mi zdelo imet /ustvarjat družino okrog 30 leta. Zdaj ko sem star in moder ko smrkci, tudi meni postaja dolgoročen odnos vedno bolj pomemben. Pričakujem da, ko mi tudi uplahne …. khm no- potreba po seksu čez nekaj let, da bo odnos zmeraj bolj … kaj vem, drugačen kot sedaj ali pred desetimi leti.
Prioritete se spreminjajo. Sposobnosti tudi.

Dobro, to je res, če želiš imeti moškega samo za oplojevalca in panično “gledaš na biološko uro”. :)) Jaz pa na moške ne gledam s temi očmi, zato drugače razmišljam. Meni je pomemben dolgoročen odnos.[/quote]
Spregledal, sori. Ti bom verjel na besedo, ker izkušenj z iskanjem oplojevalca pač nimam. :-))Aaaaaampak. Če gledam po sebi, bi se mi zdelo imet /ustvarjat družino okrog 30 leta. Zdaj ko sem star in moder ko smrkci, tudi meni postaja dolgoročen odnos vedno bolj pomemben. Pričakujem da, ko mi tudi uplahne …. khm no- potreba po seksu čez nekaj let, da bo odnos zmeraj bolj … kaj vem, drugačen kot sedaj ali pred desetimi leti.
Prioritete se spreminjajo. Sposobnosti tudi.[/quote]

Ja, ko se bosta dva upokojenca držala za roke in opazovala sončni zahod. ;-))

Zato pa pravim, hudič je če te grabi panika in loviš zadnje minutke. Takrat se dogajajo napake. In takrat si lahko tarča.

Vem, en moj dolgoletni prijatelj se je znašel v vlogi oplojevalca ženske, ki jo je komaj poznal. No, njej je uspelo in je zanosila. Žal je bil premalo izkušen in je ni pravočasno spregledal. No, sicer tudi njegovo ravnanje ni nedolžno, samo ni fer, da nekomu vsiliš otroka, če na to ni pripravljen.

Vem, en moj dolgoletni prijatelj se je znašel v vlogi oplojevalca ženske, ki jo je komaj poznal. No, njej je uspelo in je zanosila. Žal je bil premalo izkušen in je ni pravočasno spregledal. No, sicer tudi njegovo ravnanje ni nedolžno, samo ni fer, da nekomu vsiliš otroka, če na to ni pripravljen.[/quote]
Šah;-)))

Vem, en moj dolgoletni prijatelj se je znašel v vlogi oplojevalca ženske, ki jo je komaj poznal. No, njej je uspelo in je zanosila. Žal je bil premalo izkušen in je ni pravočasno spregledal. No, sicer tudi njegovo ravnanje ni nedolžno, samo ni fer, da nekomu vsiliš otroka, če na to ni pripravljen.[/quote]
Vprašanje- recimo da ste priča takemu dogajanja, a poveste dotičnemu prijatelju kaj se dogaja?

Šah;-)))[/quote]

Ne, ona je njega kar matirala.

Ti pa kar počakaj, še nisi zmagal. :-)))

Kako pa prepoznaš takšno žensko ?

Vprašanje- recimo da ste priča takemu dogajanja, a poveste dotičnemu prijatelju kaj se dogaja?[/quote]

Ne, možno je, da nekomu tako storiš krivico. Moralo bi biti več kot očitno, da je z njim samo zaradi tega, da ji naredi otroka. Jaz kolega nisem mogla opozoriti, ker se mu je vse to zgodilo zelo na hitro. :)))

Ja hitreje kot je mislil:-)))

Šah;-)))[/quote]

Ne, ona je njega kar matirala.

Ti pa kar počakaj, še nisi zmagal. :-)))[/quote]
Sori, imam isti moto kot JNA v 90ih – važno je sodelovati, ne zmagati:-))

Kako pa prepoznaš takšno žensko ?[/quote]

A veš, da ne vem. Mogoče po vsiljivosti. Saj veš, pri nogometu imaš 90 minut za zadetek, ona pa želi zadeti gol že v prvi minuti. :))

Vprašanje- recimo da ste priča takemu dogajanja, a poveste dotičnemu prijatelju kaj se dogaja?[/quote]

Ne, možno je, da nekomu tako storiš krivico. Moralo bi biti več kot očitno, da je z njim samo zaradi tega, da ji naredi otroka. Jaz kolega nisem mogla opozoriti, ker se mu je vse to zgodilo zelo na hitro. :)))[/quote]

Je bilo tako hitro, da ni imel časa gor nataknit? Če nečesa ne želiš, nisi pripravljen, potem ne tvegaš brezveze. Tako, da govoriti kako se je njemu nekaj zgodilo, jbg sodeloval je zraven. In pri vsakem riskantnem početju je pač treba mislit tudi na posledice, sploh če jih nočeš. In da se kaj takega zgodi zreli, odgovorni osebi. Težko verjamem.

Nihče ni rekel, da je ravnal odgovorno. So pa tudi ženske, ki trdijo, da jemljejo kontracepcijske tablete, pa jih v resnici ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close