Kako se “znebiti” osvajalca/osvajalke na delovnem mestu?
Ma, kaj naj ti rečem?
Ženske ste že po defoltu usposobljene za to, da znate iz nas naredit največje bebce na svetu.…. če se vam le zahoče… 😉
Bolj kot je zagret, večji tepček bo izpadel in lažje ga boš ovila okoli prsta….. :))))[/quote]
f.u.knjenec zahojeni, vreden trganja jajc in cefranja tiča … svojo zaplankanost izražaj v 1. osebi ednine — če si gnoj ti, si to TI – (OK, pa Sadni, Markić. Spider) … ne pa vsi desci
Ma, kaj naj ti rečem?
Ženske ste že po defoltu usposobljene za to, da znate iz nas naredit največje bebce na svetu….. če se vam le zahoče… 😉
Bolj kot je zagret, večji tepček bo izpadel in lažje ga boš ovila okoli prsta….. :))))[/quote]
Antilopa, On_ se ne bi zneblil takšne nadloge. Verjemi mi na besedo.
Ma, kaj naj ti rečem?
Ženske ste že po defoltu usposobljene za to, da znate iz nas naredit največje bebce na svetu….. če se vam le zahoče… 😉
Antilopa, On_ se ne bi zneblil takšne nadloge. Verjemi mi na besedo.[/quote] 😀 😀 😀
Zakaj pa naj bi bila to nadloga, razen, če ne obvladaš? 😉
NM takrat ko ti misliš, da jo s svojim “osvajalskim receptom” imaš v šahu, si navaden kmet v njeni šahovski igri….. pikec žal mi je, da še vedno ne veš tega…. 😉
Ma, kaj naj ti rečem?
Antilopa, On_ se ne bi zneblil takšne nadloge. Verjemi mi na besedo.[/quote]
dej ti raje depozit v 99.999,99€ … vrednost tvojih besed je itak blizu lave ☺
Ignoriranje je najboljši način. Ampak to ne pomeni, da se ne pogovarjaš več o službenih zadevah:). Samo vedno korektno, kratko, jedrnato in hlaaaadno:).
Enkrat sem nekomu “zabrusila”, da je to mobing, kar se gre. Spet drugemu sem začela nabijati slabo vest, ko sem omenjala njegovo punco, njuno razmerje in če je seznanjena z njegovim odnosom do drugih žensk. Način je vedno več, odvisno s kom in v kakšni obliki imaš opravka.
Saj pri tej “službeni zaljubljenosti” ne gre za seks, še manj za kakšno ljubezen, gre preprosto za dokazovanje moči/premoči. Nič drugega.
In dokler igraš “ponižno ovčko” ne prideš nikamor oz te volk zagotovo “požre”…..[/quote]
Čaki, govora je bilo, kako se znebiti…Torej gre za osebo, ki izvaja moteča dejanja:). In gre za osebo, ki je le ona zaljubljena, zagledana…enostranski prenos. Ti pa pišeš o nežni, brezmadežni zaljubljenosti na delovnem mestu:))).
f.u.k. na mizi,stolu, tleh na šihtu je super … sploh, če naslenji dan ostali “cimri” pogruntajo, da se je kaj dogajalo ☺
par dni se obnašajo kot, da jih ni ☺
Saj pri tej “službeni zaljubljenosti” ne gre za seks, še manj za kakšno ljubezen, gre preprosto za dokazovanje moči/premoči. Nič drugega.
In dokler igraš “ponižno ovčko” ne prideš nikamor oz te volk zagotovo “požre”…..[/quote]
Čaki, govora je bilo, kako se znebiti…Torej gre za osebo, ki izvaja moteča dejanja:). In gre za osebo, ki je le ona zaljubljena, zagledana…enostranski prenos. Ti pa pišeš o nežni, brezmadežni zaljubljenosti na delovnem mestu:))).[/quote]Ne vem…. če bi bilo tako bi naša nežna Atilopca ziher podlegla sploh, če bi ji recitiral kake verze, ki bi jih nalašč zanjo napisal…..
Tako pa imam občutek, da bi jo rad on le zato, da ji dokaže kdo je tu glavni, sumim, da bi celo izbral tak položaj pri samem dejanju, da bi se potem lahko branil, da bi ona lahko odšla, če bi želela, da jo je itak odrival od sebe….
Si moreš zamislit perverznost?
Čaki, govora je bilo, kako se znebiti…Torej gre za osebo, ki izvaja moteča dejanja:). In gre za osebo, ki je le ona zaljubljena, zagledana…enostranski prenos. Ti pa pišeš o nežni, brezmadežni zaljubljenosti na delovnem mestu:))).[/quote]Ne vem…. če bi bilo tako bi naša nežna Atilopca ziher podlegla sploh, če bi ji recitiral kake verze, ki bi jih nalašč zanjo napisal…..
Tako pa imam občutek, da bi jo rad on le zato, da ji dokaže kdo je tu glavni, sumim, da bi celo izbral tak položaj pri samem dejanju, da bi se potem lahko branil, da bi ona lahko odšla, če bi želela, da jo je itak odrival od sebe….
Si moreš zamislit perverznost?[/quote]
Njen post nisem vzela kot da se vse to njej dogaja:).
Ne vem…. če bi bilo tako bi naša nežna Atilopca ziher podlegla sploh, če bi ji recitiral kake verze, ki bi jih nalašč zanjo napisal…..
Si moreš zamislit perverznost?[/quote]
Njen post nisem vzela kot da se vse to njej dogaja:).[/quote]Pa veš ne more glih zase pisat, mal je še sramežljiva zato pa sprašuje….. 😉
Očitno je še mlada…. :))
joj res ne veste da take babure same iščejo v svoji službici nadrejene in šefe , da jim potegnejo v sobah, službah,pisarnah, hodnikih, wc-jih….,da so zascitene pred brco cez vrata-službice. Službice pa ne mislijo kar tako pustit,halooo zakaj že? raje nacrtno napeljujejo do takega početja, ki je dandanes stalnica takega spletkarstvega pojava. Saj sodelavke in sodelavci prepoznajo take afne, ki imajo samo slamo v glavi, ne pa možgane v glavi. In ja če že pride do tega imajo večji vpliv njeni nadrejeni in šefi kot pa ona, ko bo letela na cesto. Ej sem slišal, da so v različnih farmacevskih službah predvsem vecina žensk, sodelavk, da odobravajo njihove službe tako početje. Zalostno in resnično, kam gre nasa drzava. 🙁 v ton. Vse za službo, in za famijio.
joj res ne veste da take babure same iščejo v svoji službici nadrejene in šefe , da jim potegnejo v sobah, službah,pisarnah, hodnikih, wc-jih….,da so zascitene pred brco cez vrata-službice. Službice pa ne mislijo kar tako pustit,halooo zakaj že? raje nacrtno napeljujejo do takega početja, ki je dandanes stalnica takega spletkarstvega pojava. Saj sodelavke in sodelavci prepoznajo take afne, ki imajo samo slamo v glavi, ne pa možgane v glavi. In ja če že pride do tega imajo večji vpliv njeni nadrejeni in šefi kot pa ona, ko bo letela na cesto. Ej sem slišal, da so v različnih farmacevskih službah predvsem vecina žensk, sodelavk, da odobravajo njihove službe tako početje. Zalostno in resnično, kam gre nasa drzava. 🙁 v ton. Vse za službo, in za famijio.
Antilopa, povej en konkreten primer, kaj zate pomeni “osvajanje” na delovnem mestu?
Namigovanja? Povabilo na kavico? Pohvala frizure? :)))
Kaj pa če imaš ti malo percepcijo razštelano? :)) Ker eni moški so malo bolj tako “zajebantsko razpoloženi” in radi zafrkavajo.
Mogoče pa si želiš, da bi te bolj “osvajali” in s tega celo delaš forumsko problematiko, ko vsakemu, ki te prijazno pozdravi, iz tega razbereš takoj, da bi pa rad imel nekaj s tabo? ;)) Namreč na tak način funkcionira veliko moških. 😀
antilopa zganja teorijo … v praksi je pa še nobena pi.čka tipa matjazko, DoSadni, Spider …. ne prime za rit ☺[/quote]
Takole po občutku (nisem je videl in je ne poznam), močno sumim, da je bejba vredna greha.
Jebi ga, dedci znamo biti precej užaljeno zaradi košarice. Ne, ne ne govorim o gobah!
antilopa zganja teorijo … v praksi je pa še nobena pi.čka tipa matjazko, DoSadni, Spider …. ne prime za rit ☺[/quote]
Takole po občutku (nisem je videl in je ne poznam), močno sumim, da je bejba vredna greha.
Jebi ga, dedci znamo biti precej užaljeno zaradi košarice. Ne, ne ne govorim o gobah![/quote]
Vredna greha ali ne – mislim, da si ti zadnji, ki bi lahko podal oceno. Je pa tako, da jaz ne “grešim”, ker se ne zapletam z oddanimi. Vse ostalo ni greh.
Jebi ga, dedci znamo biti precej užaljeno zaradi košarice. Ne, ne ne govorim o gobah![/quote]
Vredna greha ali ne – mislim, da si ti zadnji, ki bi lahko podal oceno. Je pa tako, da jaz ne “grešim”, ker se ne zapletam z oddanimi. Vse ostalo ni greh.[/quote]
Antilopa, daj pokaži nam ti te svoje noge, da vidimo, če si greha vredna! 😀
Kako konkretno pa te zapeljujejo? Podaj en indic, ki nakazuje točno to?
Zdaj če je moški poročen, bi se moral na daleč izogibat ženske družbe? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.