kako gledate na 43 letne
Seveda, antilopa, ti moraš imeti v vsaki temi prav … [/quote]
Saj je samo rekla, da je še ni spoznala. Če je ni spoznala, ima očitno prav. 🙂 Tebi se pa svet podira zaradi tega, ker je še ni spoznala. A se naj zdaj še njej podere, ker ti pa si jo spoznala in želiš imet prav? :)[/quote]
Satira zastonj :)))))))))
Marsikateri sposoben mlad danes ne dobi službe zaradi vas. Pa bo z vašo garantirano plačo ostalo dovolj denarja za kozmetiko, obiskovanje salonov, depilacijo, botoks, kirurga in ostale neumnosti. Ta mlade (tudi izobražene) pa se bodo zaradi fizičnega dela itak prej postarale, pa še denarja za rihtanje ne bo.[/quote]
Tisto o pameti zgoraj si preberi, kar piše Boom, in zapiši za uho (če uhljev slučajno nimaš samo zato, da bo kam kožo zategovat, ko pridejo tvoja leta). Zagrenjena si, kot bi bila stara 120 let, od tega zadnjih 40 nepokretna.
Seveda, antilopa, ti moraš imeti v vsaki temi prav … Jaz jih pa pač poznam kar precej, ki bedastočijo: mlade so danes same debele, zanemarjene, pa ne znajo se oblačit, se na znajo rihtat, ne znajo tega in onega mi smo boljše, veliko moških nas ima raje kot ta mlade in bla bla … Kot da so zaradi ene par primerov same take.
Nič ne de … 40 plus-letnice, za tolažbo: če nič drugega, ste v vaših mlajših časih vsaj z lahkoto prišle do dostojne službe, imele več možnosti kot izobražene in sposobne mladenke danes. Marsikateri sposoben mlad danes ne dobi službe zaradi vas. Pa bo z vašo garantirano plačo ostalo dovolj denarja za kozmetiko, obiskovanje salonov, depilacijo, botoks, kirurga in ostale neumnosti. Ta mlade (tudi izobražene) pa se bodo zaradi fizičnega dela itak prej postarale, pa še denarja za rihtanje ne bo.[/quote]
Začela si narobe – antilopa, ti moraš imeti vedno prav. Da marsikateri mlad ne dobi službe zaradi 40-letne osebe? Lepo te prosim, ti misliš, da smo mi z lahkoto dobili službe? Jaz ne obiskujem lepotnih salonov, ne uporabljam botoksa, ampak se dostojanstveno “staram”, čeprav še nimam 40 let. :)) In vedi, da se bo marsikateri mlajši moški raje obrnil za kakšno starejšo kot za tabo, če boš tako zagrenjena. Verjemi, vse je v energiji, ki jo oddajaš. Tudi lepota ne pomaga, če je energija negativna.
Roko na srce – dobiti službo pred 15, 20 leti je bilo nekaj predvsem drugega, kot danes. Zagrenjenost gor ali dol, to je dejstvo. Samo poglej, koliko polpismenih pisarnaric se šlepa v bankah, pravnih pisarnah poštah po več let brez izobrazbe.[/quote]
Deloma je to res, ampak ne vem, zakaj to ugotovitev prenašaš potem na vse 40-letnice? Zaposlitev mladim preprečuje sistem kot tak, službe se dajejo na podlagi poznanstev. Poleg tega službe odžirajo tudi osebe, ki že izpolnjujejo pogoje za upokojitev. In, 40-letnice imajo še veliko delovnih let pred sabo, jezna bi morala biti na tiste, ki ne želijo iti v pokoj. Ta generacija je pa res lažje prišla do službe. In takoj so imeli službo za nedoločen čas. Mi mladi oziroma manj mladi pa smo praviloma začenjali s službami za določen čas.
To, da imajo nekatere ženske pri 40-ih letih probleme s samopodobo, pa ni nič novega. Enak problem bodo imele pri 50-ih. Tudi mnogi moški v 50-ih letih si kupijo motor in poiščejo mlado ljubico, ker se ne želijo postarati. To ni samo problem pri ženskah. Da pa je neka 40-letnica nesramna do mlajše ženske, pa ni razlog v njeni starosti, temveč v njeni osebnosti.
Hmm, vidm en kup brezveznga prepucavanja tukej. Zdej gremo pa do avtorice in njenega vprašanja. To je tako, moški pogled, namreč. Raje vidim dve po 21,5 let kot eno 43 letno. Itak, da bom zdej doživel kritike…. ampak jebi ga zato smo pa tukaj, da debatiramo, na žalost o sex- u več govorimo kot sexamo.
Če tvoje oči gledajo žensko samo kot “seks mašino” potem… ne vem, glede na to, da praviš, da bolj malo seksaš bi lahko bila tvoja 43 letnica odlično ohranjena. Mogoče bi bila malo rabljena samo od začetka, prvih nekaj cm, naprej je sigurno kot nova….. :)))
Hehe, nekaj sm pa dosegel, punce so se nehale pričkat. Drugač pa ni problema, itak, da so 43 letne čist ok. Samo ste pomislili, v čem je fora ene ženske(človeka), da se to vpraša. Vsak je pač tak kakršen je, letom primeren, pa tud ni fora, da bi si jst želel tistih 21 letnih, osebno raj kresnem 43 letno oz. ji bi dovilil, da ona mene kresne. Jaa, sexam pa res nič,…. bogi jst, hec v vaših glavah.
Re: kako gledate na 43 letne ženske?
“Danes so drugačne kot so bile včeraj”. Tu mislim na obdobje kakšnih 15 in več let in tudi ne na trenutno gospodarsko situacijo.
Včeraj so bile bolj sproščene:))
.
prej so kao odrasle
prej so se poročile
prej so rodile
prej so jim odrasli otroci (že pri 43)
in prej so se sprostile >
> s sproščenostjo dosegaš v vseh spektrih življenja (delo in prosti čas) večjo lagodnost, individualno in skupno zadovoljstvo.
26-letnici hormoni ne divjajo tako, je pa veliko bolj primerna za resno zvezo s stališča reprodukcije in ima tudi na voljo več mlajših kandidatov. 36-letnici, ki še nima otrok, jih pa želi, trda prede. Če pa jih že ima in je recimo ločena, ter nove zveze sploh ne išče, temveč samo še seks, potem pa 36-letnici nič ne manjka.
Predvidevam, da si ti tudi nekoč bila smrklja 😉
Se pa sprašujem v tej temi, ko se omenja divjanje hormonov, ali je to višek samohvale, način kako so lahko kao starejše boljše od drugih (mlajših?)…ravni (spolnih) hormonov so precej različne od ženske do ženske (tudi če zanemarimo starost) in ne vem, čemu se je potrebno z njimi izpostavljati ali karkoli že to je…makes no sense.
Sploh ne veste, kaj pomeni divjanje hormonov. Nobeni ženski, ki ji divjajo hormoni, ni lepo. Ta izraz uporabljajo predvsem za lahke ženske, radodajke, ki se izgovarjajo na hormone, v resnici pa jih moški pri nobeni njihovi starosti niso rabili prositi za seks, so se kar same ponujale. Ali je ženska primerna za resno zvezo, prav tako ni odvisno od starosti, temveč od njene osebnosti. Otroci so pa druga pesem. Meni je zanimivo to, koliko poudarka dajejo moški na to, da želijo žensko, s katero bi imeli otroke. Ko pa se to zgodi, pa hitro iščejo kakšno ljubico, priležnico…kar naenkrat pozabijo na tiste otroke.
Spider, saj tisto zgoraj se ne nanaša nate. Pišem na splošno. Poznam precej parov, ki so se poročili zelo mladi in tudi takoj imeli otroke. Zelo malo jih je takih, ki so ostali zvesti drug drugemu. Zakaj? Ko je ženska mlada, pričakujejo od nje, da bo imela otroke, moški pa naj bi se zdivjali, da jih kasneje ne bo metalo. Ko ta ista ženska postane nekoliko starejša, ni več zanimiva tistim moškim, ki so se prej želeli zdivjati. Tisti moški mislijo, da bodo dobili mlajšo žensko, ampak tudi te mlajše ženske se ozirajo bodisi za svojimi vrstniki ali za bogatimi, starejšimi sugar daddyji.
En moj kolega, ki je preko 40, tudi ni slab za pogledat, je vedno mislil, da bo z lahkoto dobil žensko zase, v smislu, da moškim se pa toliko ne mudi, ker jim ne tiktaka biološka ura. Zdaj je verjetno ugotovil (čeprav tega zaradi ponosa nikoli ne bo priznal), da tudi dobre in primerne mlajše ženske ne rastejo kot gobe po dežju. On je zamudil tista dobra leta, ko bi si lahko poiskal primerno partnerico zase. Zdaj mu ostanejo predvsem tiste ženske, ki so že razvezane in imajo že kakšnega otroka (kar bi on spet težko sprejel, ker bi rad imel le svojega otroka).
Glede žensk, ki jih “mečejo hormoni” pa ne bi razpravljala. Tisto, kar njih nosi, niso hormoni. 🙂
Ja, japkica ti je že odgovorila. Saj sem že zgoraj “namignila”. Ta tip je z vasi doma, bolj tradicionalen, konzervativen, današnja mlajša dekleta več niso takšna kot so bila nekoč. On je tudi že toliko star, da se sedaj težko spremeni, prilagodi novim razmeram. On pričakuje žensko, ki bo delala “po njegovih navodilih”, ki mu bo na nek način “podrejena”, ampak danes takih žensk skorajda več ni. Upam, da sem bila sedaj dovolj natančna. :)))
Ja, japkica ti je že odgovorila. Saj sem že zgoraj “namignila”. Ta tip je z vasi doma, bolj tradicionalen, konzervativen, današnja mlajša dekleta več niso takšna kot so bila nekoč. On je tudi že toliko star, da se sedaj težko spremeni, prilagodi novim razmeram. On pričakuje žensko, ki bo delala “po njegovih navodilih”, ki mu bo na nek način “podrejena”, ampak danes takih žensk skorajda več ni. Upam, da sem bila sedaj dovolj natančna. :)))[/quote]
Zakaj moški tako težko dojamejo, da tudi njim tiktaka? 🙂 Ni vse v spermiju in jajčecu!
Forum je zaprt za komentiranje.