kako gledate na 43 letne
Ja, Katenjka, prav imaš. Moški111 se mi zdi, da ne lovi samo z ribiško palico, ampak z mrežo. :)) Mislim, da je med njim in Bibito več kemije.[/quote]Ne vem če, meni se zdi po zadnjem dialogu z japkico prav zadržan in plašen, za matjažka pa lahko napišem, da zna biti prav agresiven in težek, čemur on pravi, da je zanimiv in da lahko spravi vsako punco v posteljo cccc[/quote]
Jaz se ne spomnim, da bi Matjažko trdil, da lahko spravi vsako punco v posteljo.
Ja, ampak je vseeno treba upoštevat, da na tebi pristop ni deloval samo zato, ker ti je razkril ozadje njegovega delovanja. 😉
Ja, ampak je vseeno treba upoštevat, da na tebi pristop ni deloval samo zato, ker ti je razkril ozadje njegovega delovanja. ;)[/quote]
Marko, veš v čem je problem…Matjažko je marsikatero želel (predvidevam) spraviti v posteljo, le katenjke ne. Upam, da se nam bo pridružil in razkril, čemu ne 😀
Ja, ampak je vseeno treba upoštevat, da na tebi pristop ni deloval samo zato, ker ti je razkril ozadje njegovega delovanja. ;)[/quote]
Marko, veš v čem je problem…Matjažko je marsikatero želel (predvidevam) spraviti v posteljo, le katenjke ne. Upam, da se nam bo pridružil in razkril, čemu ne :D[/quote]
Mogoče bi s Katenjko počakal do poroke – ker sta oba tradicionalna bi rekel Spider. :)) Zmedena_samica, mogoče pa Matjažko naju ne spoštuje tako zelo. 🙂 Ti imaš že avatar seksi.
Marko, veš v čem je problem…Matjažko je marsikatero želel (predvidevam) spraviti v posteljo, le katenjke ne. Upam, da se nam bo pridružil in razkril, čemu ne :D[/quote]
Mogoče bi s Katenjko počakal do poroke – ker sta oba tradicionalna bi rekel Spider. :)) Zmedena_samica, mogoče pa Matjažko naju ne spoštuje tako zelo. 🙂 Ti imaš že avatar seksi.[/quote]
Morda, naj se zmenita med sabo. Kaj avatar, tudi v resnici sem seksi 😀
Ti je mar, koga Spider spoštuje? Meni ne.
Mogoče bi s Katenjko počakal do poroke – ker sta oba tradicionalna bi rekel Spider. :)) Zmedena_samica, mogoče pa Matjažko naju ne spoštuje tako zelo. 🙂 Ti imaš že avatar seksi.[/quote]
Morda, naj se zmenita med sabo. Kaj avatar, tudi v resnici sem seksi 😀
Ti je mar, koga Spider spoštuje? Meni ne.[/quote]
Popravek v pravo ime: ti je mar koga Matjažko spoštuje?
Marko, veš v čem je problem…Matjažko je marsikatero želel (predvidevam) spraviti v posteljo, le katenjke ne. Upam, da se nam bo pridružil in razkril, čemu ne :D[/quote]Mislim, da je problem v tem, ker je med želeti spraviti in spraviti manjša razlika… namreč za želeti spraviti je dovolj eden, za spraviti sta nujna dva. Drug problem, zakaj se z matjažkom malo težko o čemerkoli zmeniva, je v tem, da imava komunikacijo naštelano na nižji niveau, t.j. na naravsolovno tehniško področje in ne več na odnose relacije med ljudmi– razlogi za to so izjemno kompleksni, kot enega naj navedem, da matjažko boleha za pogosto boleznijo, ki učinkuje tako, da se pacient ne zna oz noče opravičiti in/ali priznati zmote,… čeprav mu menda vitaminov ne manjka, ker je kislo zelje s česnom in bučnim oljem…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja, madona ljudje, a noben ne dela v službi, ali imate take službe, da lahko cel dan po forumih visite. Zdaj mi pa ni čisto vse jasno: par ljudi je tukaj, ki res po cele dneve traparije pišete tu gor, podnevi in ponoči, pa jamrate, pljuvate, pametujete, v resnici se pa sploh ne zavedate kako beden lajf imate, da se res vse vrti okrog enega foruma. Ne morem verjeti. Usmiljenje.
Ej, ti seksi 36-letnica, a nimaš okoli sebe kakšnega sodelavca – mladca, ki bi ga lahko zabavala namesto, da se z nami ukvarjaš? :))) Mislim, da tam izza vogala eden že preži nate in na tvoje podivjane hormončke. :)))[/quote]matjažko_style.press
Me skrbi zdaj ko je odsoten, da ne počne česa podobnega kot tale tu… tebe nič, antilopa?
[youtube]RyUf7r_9yNs[/youtube]
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ej, ti seksi 36-letnica, a nimaš okoli sebe kakšnega sodelavca – mladca, ki bi ga lahko zabavala namesto, da se z nami ukvarjaš? :))) Mislim, da tam izza vogala eden že preži nate in na tvoje podivjane hormončke. :)))[/quote]matjažko_style.press
Me skrbi zdaj ko je odsoten, da ne počne česa podobnega kot tale tu… tebe nič, antilopa?
[youtube]RyUf7r_9yNs[/youtube][/quote]
Mene skrbi, moram priznati…ampak mislim, da ga zgolj kakšna viroza daje. Tega je te dni veliko. Tudi sama sem “bubana”. Še sreča, da imamo MON, da si krajšamo čas. Tudi 36letno vabimo v družbo.
Glede na to, da je tebi po parih komentarjih tako zanihalo hormonsko ravnovesje, tudi tebi ne bi škodil čaj. Kratkim se pa raje izogibaj, ker si že sedaj preveč na obratih…… ;)[/quote]a ne da kratki niso ok v mrazu, ker s tem še samo bolj zgubljaš toploto… to so vzroki za milostne smrti naših slovanskih bratov gor na severu z njihovo nacionalno pijačo v rokah…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ej, ti seksi 36-letnica, a nimaš okoli sebe kakšnega sodelavca – mladca, ki bi ga lahko zabavala namesto, da se z nami ukvarjaš? :))) Mislim, da tam izza vogala eden že preži nate in na tvoje podivjane hormončke. :)))[/quote]matjažko_style.press
[youtube]RyUf7r_9yNs[/youtube][/quote]Ha, ha, ha to si lahko privošči samo nekdo, ki se zdravo prehranjuje….zelje, česen, čebula, bučno olje, ocvirki…..
Pa pazi malo, da ti temp. preveč ne pade, da se nam ne ohladiš preveč 😉 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.