kako gledate na 43 letne
Pozdravi ga! Kako pa nam rečeš ti?[/quote]
Z eno poročeno, staro okoli 40 včasih seksam.[/quote]
Za kaj več pa ni uporabna? 🙂
Kakšno mnenje bi šele imel o 20-letnicah, če tako opeva 43-letnice? :))))
Za recikliranje ste še vsekakor uporabne, se vas da še ponucat, tako da se ne sekiraj! haha :))))[/quote]
Matjažko, ti imaš preveč visoke kriterije. 🙂 Ti hočeš, da je samska in mlada, Spider pa je zadovoljen z vezano in ne tako mlado. :))
Spider, a te lahko nekaj vprašam, kar morda ni toliko povezano s samo temo, je pa s številom žensk, ki si jih zgoraj navedel kot svoje seks-partnerice?
Zanima me, ali bi se kaj obremenjeval, če bi katera od teh tvojih poročenih/vezanih partneric zanosila v smislu, da bi bil otrok lahko tudi tvoj? Ali ti je čisto vseeno, ker bi za to zadevo že nekako “poskrbela”? Malce provokativno vprašanje, ni nujno, da odgovoriš.
sem še to me zanima zakaj jih na 5 let razlike nabira…. je to kaka čudežna formula, al so paše njegovem 25 cm pitonu, da se lepo razdeli s 5 al kaj……
ma, če bi bil tip res za kej, bi tem x krat 5 ženskam nč ne pasalo več doma. bi kampirale pred njegovimi vrati
žensko dober seks potegne vase
tko da jaz temu fantu ne verjamem lih vsega :))) loh pa res kake humanitarne posle opravlja za razočarane gospodinje, to pa že ja
Forum je zaprt za komentiranje.