Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako gledate na 43 letne

kako gledate na 43 letne

To pa vidimo, saj si z enim komentarjem “poskrbela” za vse nas. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sama zdrava in dobra hrana :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

On_ zakaj bi me včeraj rabil, a da bi ti froce pazila, al kaj drugega….
Se vam bom pridužila ob prilikah, moram pa tudi kaj narediti v službi. Takratki so čisto v redu, požgejo vse bakterije, preverjeno.

Marko, ti pa si precej zajedljiv tip, a.

Ne bi ti mogel dat pazit otrok, ko ti pa hormoni tako “nagajajo”, pohujšanje in te stvari……. 😉
Bolje, da se držiš svojega (službenega) posla….. :), včeraj je pa itak že mimo, danes samo trpimo posledice včerajšnje nepazljivosti 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dobro to je res, ampak če ne veš, ali so virusi ali bakterije, ker nisem prepričana v pravo samodiagnozo.. če te zebe, pa ne smeš piti, (recimo nakoga z ozeblinami ne smeš greti na ta način, to nekateri napačno mislijo) druga stvar, da si ne upam piti, je ta, da ne vem, kaj bi pol utegnila sem napisati… ne vem, če bi bilo še čitljivo

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ontopic:
Spomnim se svoje mame pri 43; nosečnost in rojstvo mojega brata sta jo pomladila in naredila lepšo kot menda kdajkoli…pa ni imela preganjavice pred staranjem.. če bi le to dočakala… meni je bila lepa do zadnjega dneva~~

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Če bereš tudi “med besedami”, potem mislim, da nisem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S tem se pa tudi jaz strinjam katenjka. Veliko žensk otrok pomladi, če nima več ravno 25 let. 🙂
In ženska, ki je zadovoljna s sabo se ne boji staranja, ker ima preveč vsebine, da bi jo bolelo neobčudovanje 20letnikov. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dobro to je res, ampak če ne veš, ali so virusi ali bakterije, ker nisem prepričana v pravo samodiagnozo.. če te zebe, pa ne smeš piti, (recimo nakoga z ozeblinami ne smeš greti na ta način, to nekateri napačno mislijo) druga stvar, da si ne upam piti, je ta, da ne vem, kaj bi pol utegnila sem napisati… ne vem, če bi bilo še čitljivo…[/quote]In vino veritas….

Pa pij šnopc 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_ posledice včerajšnje nepazljivosti?
Katenjka – ne kompliciraj, pa ozebline pa nevem kaj še, eden ti ne bo škodoval, malo ti bo kri pognal po žilah, ne se ga pa napiti, pol je pa kažin…

Celega dneva ne morem prečučati pod odejo in ko bom šla ven, me bo zzzzzeeblo, že kr čutim… drug razlog je, da slučajno poznam nekoga, ki ob dolgih večerih kaj spije, ali ima dolgega ali kratkega, ne bi vedela– in zraven dela psihološke analize, (ah nostalgični spomini, zdaj po novem več ne cccc) kaj je skupaj spisal raje ne bi navajala… ne vem če forum prenese, zagotovo ne prenese najin odnos, ki bi se iz ničelne relacije v tem primeru verjetno odklonil v negativno cccc

Glede na to, da te včeraj ni bilo zraven, jaz pa sem bil nepazljiv + me ni imel kdo pazit, danes trpim posledice.
Lahko bi rekel, da si ti kriva, ker te ni bilo, znaš pa pazit nase in na druge…. 😉
Nase mogoče si, name nisi, razen če jaz nisem “drugi”? 😉 🙂
Če nisem potem ok, če sem potem pa tvoje izjave ne drži.
No, kateri (po vrsti) sem? 🙂

Celega dneva ne morem prečučati pod odejo in ko bom šla ven, me bo zzzzzeeblo, že kr čutim… drug razlog je, da slučajno poznam nekoga, ki ob dolgih večerih kaj spije, ali ima dolgega ali kratkega, ne bi vedela– in zraven dela psihološke analize, (ah nostalgični spomini, zdaj po novem več ne cccc) kaj je skupaj spisal raje ne bi navajala… ne vem če forum prenese, zagotovo ne prenese najin odnos, ki bi se iz ničelne relacije v tem primeru verjetno odklonil v negativno cccc[/quote]Forum marsikaj prenese tako, da je strah odveč.
Tudi nekdo, ki je sposoben opit (z dolgim ali kratkim 🙂 pisat/delat psihološke analize bi lahko bil toliko zrel(?), da se vajin odnos ne bi odklonil v negativno in bi lahko razumel, da nisi še 43 in tvoje hormonsko ravnovesje še ni čisto stabilno, če pa tega ne razume in se odkloni v negativno (karkoli že to pomeni) pa njegove analize niso vredne počenega groša…. 🙂

On_ čakaj, čakaj, nate bi že popazila, ni problema, samo od kakšne vrste pa nisem nikoli govorila. Moram pa biti seznanjena s kakšnim moškim imam opravka. Moram se malo pozanimat o tebi, samo zdajle nimam prav veliko časa – službene obveznosti. Jutri bo boljše, bolj mirno. Pa fajn bi bilo, če bi se registrirala, a ne. Lahko pa napišeš kaj o sebi.

Kako pa se to vidi ? 🙂
Sprašujem, da bom vedel, kako prepoznati prave znake in si jih na pravi način razlagati. :))

Robi, a ni boljše, da naleti /te doleti takrat, ko najmanj pričakuješ? 😉

Koliko si stara, “stara”? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Koliko si stara, “stara”? :)))[/quote]

Ravno prav. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osnovno pravilo bontona ki bi ga morali poznati vsi moski: zenske se nikoli ne vprasa po letih.

Ah, sploh nisem tako občutljiva za svoja leta. Jih povsem dobro nosim. 🙂

Nima veze to bi morali vedeti vsi Moski.

Se strinjam, ampak Matjažek še ni Moški. Bo že še prišel na to. 🙂

To piše v bontonu iz leta 1923. Danes je drugače…povej mi, koliko si star/a in povem ti kdo si haha:).

Ti pa najbrž nimaš častitljivih 111 let?:)

Blizu, cisto blizu 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close