kako gledate na 43 letne
Ne bi ti mogel dat pazit otrok, ko ti pa hormoni tako “nagajajo”, pohujšanje in te stvari……. 😉
Bolje, da se držiš svojega (službenega) posla….. :), včeraj je pa itak že mimo, danes samo trpimo posledice včerajšnje nepazljivosti 🙂
Dobro to je res, ampak če ne veš, ali so virusi ali bakterije, ker nisem prepričana v pravo samodiagnozo.. če te zebe, pa ne smeš piti, (recimo nakoga z ozeblinami ne smeš greti na ta način, to nekateri napačno mislijo) druga stvar, da si ne upam piti, je ta, da ne vem, kaj bi pol utegnila sem napisati… ne vem, če bi bilo še čitljivo…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ontopic:
Spomnim se svoje mame pri 43; nosečnost in rojstvo mojega brata sta jo pomladila in naredila lepšo kot menda kdajkoli…pa ni imela preganjavice pred staranjem.. če bi le to dočakala… meni je bila lepa do zadnjega dneva~~
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] S tem se pa tudi jaz strinjam katenjka. Veliko žensk otrok pomladi, če nima več ravno 25 let. 🙂
In ženska, ki je zadovoljna s sabo se ne boji staranja, ker ima preveč vsebine, da bi jo bolelo neobčudovanje 20letnikov. 🙂
Dobro to je res, ampak če ne veš, ali so virusi ali bakterije, ker nisem prepričana v pravo samodiagnozo.. če te zebe, pa ne smeš piti, (recimo nakoga z ozeblinami ne smeš greti na ta način, to nekateri napačno mislijo) druga stvar, da si ne upam piti, je ta, da ne vem, kaj bi pol utegnila sem napisati… ne vem, če bi bilo še čitljivo…[/quote]In vino veritas….
Pa pij šnopc 😉
Celega dneva ne morem prečučati pod odejo in ko bom šla ven, me bo zzzzzeeblo, že kr čutim… drug razlog je, da slučajno poznam nekoga, ki ob dolgih večerih kaj spije, ali ima dolgega ali kratkega, ne bi vedela– in zraven dela psihološke analize, (ah nostalgični spomini, zdaj po novem več ne cccc) kaj je skupaj spisal raje ne bi navajala… ne vem če forum prenese, zagotovo ne prenese najin odnos, ki bi se iz ničelne relacije v tem primeru verjetno odklonil v negativno cccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Glede na to, da te včeraj ni bilo zraven, jaz pa sem bil nepazljiv + me ni imel kdo pazit, danes trpim posledice.
Lahko bi rekel, da si ti kriva, ker te ni bilo, znaš pa pazit nase in na druge…. 😉
Nase mogoče si, name nisi, razen če jaz nisem “drugi”? 😉 🙂
Če nisem potem ok, če sem potem pa tvoje izjave ne drži.
No, kateri (po vrsti) sem? 🙂
Celega dneva ne morem prečučati pod odejo in ko bom šla ven, me bo zzzzzeeblo, že kr čutim… drug razlog je, da slučajno poznam nekoga, ki ob dolgih večerih kaj spije, ali ima dolgega ali kratkega, ne bi vedela– in zraven dela psihološke analize, (ah nostalgični spomini, zdaj po novem več ne cccc) kaj je skupaj spisal raje ne bi navajala… ne vem če forum prenese, zagotovo ne prenese najin odnos, ki bi se iz ničelne relacije v tem primeru verjetno odklonil v negativno cccc[/quote]Forum marsikaj prenese tako, da je strah odveč.
Tudi nekdo, ki je sposoben opit (z dolgim ali kratkim 🙂 pisat/delat psihološke analize bi lahko bil toliko zrel(?), da se vajin odnos ne bi odklonil v negativno in bi lahko razumel, da nisi še 43 in tvoje hormonsko ravnovesje še ni čisto stabilno, če pa tega ne razume in se odkloni v negativno (karkoli že to pomeni) pa njegove analize niso vredne počenega groša…. 🙂
On_ čakaj, čakaj, nate bi že popazila, ni problema, samo od kakšne vrste pa nisem nikoli govorila. Moram pa biti seznanjena s kakšnim moškim imam opravka. Moram se malo pozanimat o tebi, samo zdajle nimam prav veliko časa – službene obveznosti. Jutri bo boljše, bolj mirno. Pa fajn bi bilo, če bi se registrirala, a ne. Lahko pa napišeš kaj o sebi.
Forum je zaprt za komentiranje.