kako gledate na 43 letne
bom popravila
za 17 letnika si stara mama
za 25 letnika si mama
pri nekje 33 se začnejo zavedati da tiste pri 40 sploh niso tako švoh
pri 40 ne bi več 40 letnico, tako imajo že doma
pri 50 si nočejo priznati da niso več stari 40 in bi najraje položili takšno okrog 20
pri 60 pa iščejo po žepih, kam za boga dragega so vtaknili tisto viagro…
Samo moje izkušnje…nič drugega…
Lej, jaz nisem nikoli trdil, da sem “za kaj”. ne pripisuj sovjih večvernostnih kompleksov meni.
Čist dopuščam možnost, da sem zanič fukach. Seks mi v življenju ne pomeni veliko. In ko mi paše, se pač dobim z eno tako , ki jo že poznam. Zakaj bi lovil nove okoli, če ni treba.
To smo pač mi moški, samokritični, za razliko od vas, ki ste itak vse super-duper jebačice, kao, po vaši lastni predstavi.
Meni zadostujejo tudi razočaranje gospodinje, če ti temu praviš tako, samske si itak v glavi filme špilate, da vam pripada za zvezo ne vem kakšen tip vse. Čemu sodelovati v tej podganji dirki?
Ko vendar dobiš tako malo v zameno?
Jaz od žensk rabim seks in gotovo. Pa še to samo občasno.
To kar daješ, tudi dobiš. Verjamem, da tudi drugim dol visi zate.[/quote]
In potem se čudi, da nobena zanj ni prava. 🙂
In potem se čudi, da nobena zanj ni prava. :)[/quote]
Wrong, Spider niti ne želi, da bi bil za katero pravi, mu mnogo preveč pomeni svoboda, samostojnost, jebe ga edino le to, da ima rad seks in vedno mora zanj iskati nove žrtve ali poklicati že sprobane 🙂
Sigurno. Kolikokrat bo še treba povedat, da ne iščem nobene zveze, da bosta ti, pa Marko razumela?
meni zadostuje seks tu pa tam, to pa itak imam..[/quote]
Verjamem, da ničesar ne iščeš, kajti sam sebe najbolje poznaš. Dvomim pa v to, da bi se branil “prave”. Hrepenenje in upanje ostajata, četudi živiš svoj slog.
Forum je zaprt za komentiranje.