Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako gledate na 43 letne

kako gledate na 43 letne

Pujsa…. po letih pašem na njih kot ata na mamo, hehe.

Kaj pa debele 43, so ti všeč ?

Seveda, bolje, da ljulja kot, da žulja. Oliva je itak presuha, hehe

Haha, Popay, ta je pa svetovna. :)) Res je Oliva nekam preklasta.

A ti si pa antilopa zato ker si neulovljiva…. hmmm…. škoda ker nisem zver (tajger)… hehe

Samo gepard me lahko ulovi. 🙂 Morda tudi Popay, če poje zadosti špinače.

jp,…. res ste dolgonoge antilope, grem jst na trening, da nebo težav kar se lovenja tiče, za večerjo pa še špinača, sm kaj bom potem, ko bojo vsi udi in mišiče nabrekle, heeh, pa niker nobene antilope niti pujse pepe, hehe, kriza…..

bom popravila

za 17 letnika si stara mama

za 25 letnika si mama

pri nekje 33 se začnejo zavedati da tiste pri 40 sploh niso tako švoh

pri 40 ne bi več 40 letnico, tako imajo že doma

pri 50 si nočejo priznati da niso več stari 40 in bi najraje položili takšno okrog 20

pri 60 pa iščejo po žepih, kam za boga dragega so vtaknili tisto viagro…

Samo moje izkušnje…nič drugega…

Lej, jaz nisem nikoli trdil, da sem “za kaj”. ne pripisuj sovjih večvernostnih kompleksov meni.

Čist dopuščam možnost, da sem zanič fukach. Seks mi v življenju ne pomeni veliko. In ko mi paše, se pač dobim z eno tako , ki jo že poznam. Zakaj bi lovil nove okoli, če ni treba.

To smo pač mi moški, samokritični, za razliko od vas, ki ste itak vse super-duper jebačice, kao, po vaši lastni predstavi.

Meni zadostujejo tudi razočaranje gospodinje, če ti temu praviš tako, samske si itak v glavi filme špilate, da vam pripada za zvezo ne vem kakšen tip vse. Čemu sodelovati v tej podganji dirki?

Ko vendar dobiš tako malo v zameno?

Jaz od žensk rabim seks in gotovo. Pa še to samo občasno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V bistvu ne. Samo veš, nimamo vsi tipi manjvrednostnega kompleksa, ono, “naj se me že kakšna usmili”. Jaz oddajam vibracije “ženske, dol mi visi za vas”. Ker mi res.

In to ženske očitno privlači, kaj jaz vem zakaj.

Dvomim, da bi bile omenjene gospe zadovoljne, če bi ti res dol viselo. ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No, tako dobesedno pa tud ne.

To kar daješ, tudi dobiš. Verjamem, da tudi drugim dol visi zate.

kot, da so stare 43.

To kar daješ, tudi dobiš. Verjamem, da tudi drugim dol visi zate.[/quote]
In potem se čudi, da nobena zanj ni prava. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In potem se čudi, da nobena zanj ni prava. :)[/quote]

Wrong, Spider niti ne želi, da bi bil za katero pravi, mu mnogo preveč pomeni svoboda, samostojnost, jebe ga edino le to, da ima rad seks in vedno mora zanj iskati nove žrtve ali poklicati že sprobane 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

hej samica, dej ti raj povej, če si tud ti tako jebozovna kot je ta na sliki. Ne mi reč, da si ti to na sliki!?

Ob tem vprašanju mi je postalo nekoliko nerodno, vroče….slika je moj približek – končno jo je nekdo opazil 🙂 Jebozovna – sem pa nisem, odvisno kako me dajejo hormončki 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Bulšit, to je le izgovor:).

no ja, jst mojga približka ne bom dal, itak vsi veste kdo je Popaj. Ampak uhhh,… dobra moreš bit, tud, če si sm njen približek. Tud to maš prav, ženska je jebozovna takrat kadar je razpoložena, ko se počuti v svoji koži… carsko.

Sigurno. Kolikokrat bo še treba povedat, da ne iščem nobene zveze, da bosta ti, pa Marko razumela?

meni zadostuje seks tu pa tam, to pa itak imam..

Sigurno. Kolikokrat bo še treba povedat, da ne iščem nobene zveze, da bosta ti, pa Marko razumela?

meni zadostuje seks tu pa tam, to pa itak imam..[/quote]

Verjamem, da ničesar ne iščeš, kajti sam sebe najbolje poznaš. Dvomim pa v to, da bi se branil “prave”. Hrepenenje in upanje ostajata, četudi živiš svoj slog.

Prave se verjetno ne bi branil, samo dvomim, da jo bom še kdaj spoznal, sem preveč zabubljen v svoj svet. Je pa zanimivo tole, manj se zanimam za ženske, bolj se one zame.

Navadil si se živeti po svoje, sedaj bi pristal le na perfekcijo in nikakršnega približka. Z vsakim letom boš več in globje povezan le sam s sabo. Smo si različni, tko je.

Ženske so mahnjene na nedosegljivo, ker je to sprva bolj zabavno in privlačno.

Točno tako. Če ženskam ne težiš, si v štartu boljši, kot 90% bedakov, ki težijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close