Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako gledate na 43 letne

kako gledate na 43 letne

Ah, sploh nisem tako občutljiva za svoja leta. Jih povsem dobro nosim. :)[/quote]

Mah, kaj te to je, nekaj gor na podlago 40. Če imaš dober križ, vse preneseš! :)))
Ker je križ utrjen, bi tudi kakšnega težkega 50-letnika bila sposobna nositi, a ne? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ah, sploh nisem tako občutljiva za svoja leta. Jih povsem dobro nosim. :)[/quote]

Mah, kaj te to je, nekaj gor na podlago 40. Če imaš dober križ, vse preneseš! :)))
Ker je križ utrjen, bi tudi kakšnega težkega 50-letnika bila sposobna nositi, a ne? :D[/quote]

Buci buc, kaj te pravzaprav muči? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ker je križ utrjen, bi tudi kakšnega težkega 50-letnika bila sposobna nositi, a ne? :D[/quote]

Buci buc, kaj te pravzaprav muči? :)[/quote]

phaha, ljubezen, pa tebe? :)))) Te muči kaj ljubezen, kdaj pa kdaj? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Buci buc, kaj te pravzaprav muči? :)[/quote]

phaha, ljubezen, pa tebe? :)))) Te muči kaj ljubezen, kdaj pa kdaj? :D[/quote]

artritis, pa demenca… pa te zadeve. :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če odgovorim na prvotno vprašanje in po možnosti kar se da enostavno:

Mislim, da je še marsikatera za ponucat.

Tako je. Če je le ona za. 🙂

Tako je. Če je le ona za. :)[/quote]

To je pa potem že drugo vprašanje. Načeolma je vsak(a) za. Vprašanje le kdaj, kje in s kom :-))))

Tako je. Če je le ona za. :)[/quote]

To je pa potem že drugo vprašanje. Načeolma je vsak(a) za. Vprašanje le kdaj, kje in s kom :-))))[/quote]

Drži. Potem je le še vprašanje ali je le za ponucat ali je za imet. 🙂

Kje je tista 36-letnica, ki ji baje divjajo hormoni?

Daj napiši še kaj, da se malo nasmejem 🙂

Mimogrede, meni tudi, čeprav imam 12 let manj … Madona, pri tvojih letih me bo eksplodiralo.

To je pa potem že drugo vprašanje. Načeolma je vsak(a) za. Vprašanje le kdaj, kje in s kom :-))))[/quote]

Drži. Potem je le še vprašanje ali je le za ponucat ali je za imet. :)[/quote]

Nekatere so za prvo, druge za drugo. Pomembno je, da se v nobenem primeru ne znuca :-)))

odgovor,.. to je samo virtualni sex…. bi pa nebi. V starih cajtih so temu rekli… f*k marije terezije in franca jožefa…

še dobro, da si ženska … toliko ali pa starejšega moškega bi vsi spoštljivo pozdravljali … nikoli se ne ve, če ni to oče obiskovalcev nočnega kluba.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close