Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj za kosilo 3

Kaj za kosilo 3

Mi gremo pa danes v Mb, spotoma se bomo pa ustavili na kosilu v pizzeriji Sidro. Ravno zdaj se kuha še jajčna krema za sladoled – naredila bom cimetovega – ker imam v hladilniku jagode in to dvoje božansko paše skupaj. Preden gremo, pa bom naredila še en pekač tiramisuja – tega so si izbrali za čez vikend, preden gre brat v LJ in mi trije spet vsak na svoj konec in se zatopimo v delo.

LP

Spostovane mojstrice kuhinje, ko vas takole berem, kaj vse ustvarjate za stedilnikom, se pocutim kot siva mis, ki ne zna nic, pa se sicer trudim in je moz zadovoljen z mojo kuho. Tu pa vidim, kako zelo ozko usmerjeno je moje kuharsko znanje, pa tudi poznavanje razlicnih okusov in jedi, mislim pa, da je to posledica tudi tega, da se v moji primarni druzini ni ravno eksperimentiralo, ker moj oce zelo veliko stvari ne mara.

Vsem cestitam in sem vesela, da rade delite svoje izkusnje in znanje, vase druzine pa so pravi srecnezi, ker tako dobro, raznovrstno in zdravo jedo, predvsem pa skuhano z veliko ljubezni.

Samo se nekaj, a ste ze od zacetka kuharske kariere tako dobre ali pa leta tudi prinesejo svoje? Se tolazim, kaj?:)

Lep vikend vam zelim!

Nova, upravičeno se tolažiš. Vse pride z leti oz. izkušnjami in veseljem. Je pa res, da veliko pride iz domače kuhinje, ko je kuhala še mama. Tudi jaz sem imela enake probleme, zdaj pa postopoma uvajam nove in nove recepture. Vsako novo stvar pa vedno poskusim z nedeljskim kosilom. Takrat je več časa za eksperimentiranje, pa tudi več različnih stvari kuham, da v primeru neuspeha oz., da nam to ni všeč, še vedno ne ostanemo lačni. Sčasoma pa se tudi nekatere “čudne” recepte naučiš narediti po svoje, prilagoditi okusom svoje družine. Samo pogumno poizkušaj in vprašaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close