Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

Upošteval sem tvoj nasvet, žepe sem si natlačil s sivko, ampak Katenjka se še vedno zanima zame. 🙁

Če imam vzdržljivost terenca? Ja ne vem, boš me testirala? Znaš uporabljati avtomatski menjalnik?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

V to ne dvomim. Če sama ni zanesljiva, bo vsak moški, ki skrbi za lastno zanesljivost, odšel k drugi “mehaničarki”. 🙂

Odločen lahko pomeni tudi trmast. Na vsak način bo hotel, da je po njegovem. Kar je značilno za leve in levinje.

Upošteval sem tvoj nasvet, žepe sem si natlačil s sivko, ampak Katenjka se še vedno zanima zame. 🙁

Če imam vzdržljivost terenca? Ja ne vem, boš me testirala? Znaš uporabljati avtomatski menjalnik?[/quote]

Seveda te bom testirala, saj zato imamo MON. 🙂 In, pazi, da ne pogrneš na testu. Avtomatskega menjalnika pri avtu pa res še nisem uporabljala.

Nisi še avtomatskega uporabljala? Ta je itak na baterije, to ne velja, ti bo vsaka rekla. :))
Potem pa ročno, prva, druga, tretja, četrta, gor-dol in že šibamo. To menda ja znaš? :))))

Matjažko, ne zafrkavaj me, bom morala na zagovor h Katenjki. 🙂

Ah, čakajo me gospodinjska opravila…

Antilopa, rabiš pomoč? Bi me lahko ponucala kje. Močna moška roka vedno prav pride. Ali boš sama zmogla?

Hm, ne vem, zadnjič si me obtožil vohunjenja za tabo s pomočjo Katenjke. Ranil si me, še vedno se nisem pobrala :)). Le katera te je v življenju tako prizadela, da mi ne zaupaš? 🙂

Ne! Ne!!! Jaz sem kriva ker te nisem posvarila. To je eno od tistih treh vprašanj, ki ga ne smeš vprašat, prijateljica… !

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[/quote]Noro… jaz nimam nič pri tem razen da mi je sivka všeč…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[/quote]Noro… jaz nimam nič pri tem razen da mi je sivka všeč…[/quote]

Antilopa, kaj pa sedaj? Zaradi tebe sem zabredel v to godljo, si mi svetovala lavando. Naj se čimprej rešim hlač in se slečem do sponjic? Ali so se tudi spodnjice navlekle sivke, tudi z njimi dol?

Tega tudi ne štekam, sem ti lepo napisala, da se raje ne povezuj s temno silo, samo ti hočeš imeti vse transparentno… kaj ne vidiš, da matjažko samo muti tukaj…

Aha, Matjažko, sedaj te pa imam. Ena ti je zagrenila življenje, zato pa se sedaj ne moreš ustaliti :)). No, s pravimi prijemi je možno rešiti tudi ta problem. Rada imam izzive. :))

Če sivka ni pomagala, potem pa si daj venec čebule okoli vratu :)).

Tega tudi ne štekam, sem ti lepo napisala, da se raje ne povezuj s temno silo, samo ti hočeš imeti vse transparentno… kaj ne vidiš, da matjažko samo muti tukaj…[/quote]

Katenjka, jaz imam svoje metode in prijeme.

Tega tudi ne štekam, sem ti lepo napisala, da se raje ne povezuj s temno silo, samo ti hočeš imeti vse transparentno… kaj ne vidiš, da matjažko samo muti tukaj…[/quote]

Katenjka, jaz imam svoje metode in prijeme.[/quote]Ti si tudi menda družboslovka, da ti teamsko delo ni blizu :))))

S kmetov je, ima rada čebulo in česen z zaseko. To bo ji še bolj teknilo.

Imaš rada izzive, praviš. Moški smo menda največji izzivi ženskam. 😀

Katenjka, jaz imam svoje metode in prijeme.[/quote]

Katenjka ne šteka, kako se delajo potakjenci. :))
Kakšni so tvoji prijemi? Imaš kakšne specialne metode? 😀

Ti veš točno, kaj ima rada? Aha, se mi je zdelo, da nimaš mirne vesti. :))

Antilopa, ti že imaš to, kar bi rada? 🙂

Pusti se presenetiti, nikar ne bodi tako nestrpen. Treba je delati sistematično, premišljeno…;))

Pusti se presenetiti, nikar ne bodi tako nestrpen. Treba je delati sistematično, premišljeno…;))[/quote]podtalno prihuljeno podmuklo :))))

Za dobrim konjem se praši! :))

Aja? Tja do 2000 km proti severu :)))

Pusti se presenetiti, nikar ne bodi tako nestrpen. Treba je delati sistematično, premišljeno…;))[/quote]podtalno prihuljeno podmuklo :))))[/quote]

A ti komplimenti so namenjeni meni ali Matjažku?

podtalno prihuljeno podmuklo :))))[/quote]

A ti komplimenti so namenjeni meni ali Matjažku?[/quote]

Meni, saj jaz sem vajin seksualni objekt poželenja, menda? phaha :))))

Še dobro da je napisal objekt, objekt je pač karkoli si pod to predstavljaš…in predstava je vzajemna, ali pač?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close