Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?

Lej ti njo, kako je razvrednotila najin “odličen” odnos s Katenjko. :))
Saj si ti en člen ljubezenskega trikotnika, ki meša štrene v tej mehiški nadaljevanki. 😀
Iz ozadja ti neke nitke vlačiš, zato sem jo moral posvariti, ker starejše ste zvite in izkušenejše, da je boš ti preveč okrog obračala oz. izkoriščala, da bi ti služila kot podatkovna baza za vse mogoče vire informacij. 😀 Popravi se! 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne bom je izkoriščala. Kaj si cviknil. 🙂

Aja, pa ne vem, od kod ti, da naj bi bila jaz “starejša”, saj nimaš pojma koliko sem stara (niti tega ne boš izvedel). Mogoče sem bolj prizemljena. Jaz nisem del tega trikotnika, najdi si kakšno “mlajšo”. 😀

Mlajšo? Ti nimaš več udarne moči za na gol, da zabiješ kakšnega? :)))
Tam v 70-tih rojene bi še morale znati zašutirati na gol, da bi se mreža pošteno zatresla, če smo že pri nogometu? :)))

Pa da mi boš potem do konca življenja očital, da sem zabila gol iz offside-a? :)) Oziroma sedaj je modern tisti “pasivni offside”. Bolje, da jaz ne brcnem žoge, da ne bi falila in brcnila drugam. Antilope imajo zelo mišičaste noge in to boli. :))

Ajd, Katenjke ne bi rada spravljala v slabo voljo. Jaz se vaju bojim, ne vem, kaj se pogovarjata “na privat”.

Ja če ima ene 10 kil viška, je to zagotovo pri vseh sama mišična masa 🙂

Take jače športnice s toooliko mišične mase, da so suhe pri cca 80 kg in 170 cm, so zelooo redke.[/quote][/quote]

zelo dobro razumem, kaj pomeni imeti 10 kg viška z maščobo ali imeti 10 kg mišične mase, brez skrbi 🙂 hočem le povedati, da so tako nabildane športnice izjemno redke (že 1 samcat kg mišic je težko pridobiti moškemu, kaj šele ženski ), preveč kilogramov je pogosto samo izgovor “ja, imam toliko kil, ker so to same mišice”. To je ta tako, kot da bi rekel, da ima Oprah cca 30 kil mišic :-), ko je pa jasno, da jih nima 🙂 Ne poznam ženske, ki bi bila debela pri 55 kg in 170 cm, kot ne poznam ženske, ki bi bila suha pri 80 kilah in 170 cm; pa ne glede na to; nobena ni profi športnica. Upam, da razumeš, kaj sem želela povedati.

skratka, problematična, če misliš, da je tako enostavno imeti in pridobiti kilograme samih mišic, se kvečjemu tudi tu bolj malo spoznaš na sestavo telesa 🙂

Tudi meni se zdi to preveč. Me pa to sploh ne moti pri drugih, pri meni me seveda bi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sigurno še ena svetovna zarota..:)

Zame isto. 10 kil preveč.

Pa bo dovolj eno leto prenašanja, da si zasluži nagrado ? ..:)

[/quote]Eh ne neke pogoje mi je predpisal, no saj jih ne štekam… kaj neki se naj z njim pogovarjam, če ne smem imeti svojega mnenja, še v kemiji se dopušča več možnosti za različna stališča…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[/quote]Eh ne neke pogoje mi je predpisal, no saj jih ne štekam… kaj neki se naj z njim pogovarjam, če ne smem imeti svojega mnenja, še v kemiji se dopušča več možnosti za različna stališča…[/quote]
To pomeni, da se Matjažko tebe boji. S svojo inteligenco in intuicijo, ki je nimaš, ogrožaš njegove ideje..:)

Eh ne neke pogoje mi je predpisal, no saj jih ne štekam… kaj neki se naj z njim pogovarjam, če ne smem imeti svojega mnenja, še v kemiji se dopušča več možnosti za različna stališča…[/quote]
To pomeni, da se Matjažko tebe boji. S svojo inteligenco in intuicijo, ki je nimaš, ogrožaš njegove ideje..:)[/quote]

:-))) Na vsakem koraku me ogroža z intuitivnimi prebliski, ki ostro zarežejo v srž mojega bistva, povsem me razgali. :)))) 😉

Pa bo dovolj eno leto prenašanja, da si zasluži nagrado ? ..:)[/quote]

Robi, če je moški pravi, me lahko prenaša brez težav. Jaz sem po duši tradicionalna punca, ampak ne tega naokoli govorit :))).

Matjažko, kaj pa meniš o ognjenih znamenjih, s pridihom “zemlje”?

Pa bo dovolj eno leto prenašanja, da si zasluži nagrado ? ..:)[/quote]

Robi, če je moški pravi, me lahko prenaša brez težav. Jaz sem po duši tradicionalna punca, ampak ne tega naokoli govorit :))).[/quote]
Ne bom..Bo to najina skrivnost. 🙂

Ta pravi moški pa je tisti, ki ga pri ženski, v tem primeru tradicionalnih puncah nič ne moti..Če pa nas nič ne moti, pa ni problem tistega prenašati, kar nas ne moti. 🙂

🙂 Robi, gre predvsem za to, da je moški odločen in zanesljiv (poleg tega, da te ima rad, seveda).

Ti bom pojasnila tako, da bom uporabila avtomobile. Če se pelješ z zanesljivim avtomobilom, ki te še nikoli ni pustil na cesti, potem uživaš v vožnji. Če pa imaš eno nezanesljivo koreto, ti je med vožnjo neprijetno, kajne? No, tak je (predvidevam) občutek v razmerju, če imaš nezanesljivega moškega :)).

Marsikdo za avtomobil trdi naslednje: “Glavno, da se peljem”. Torej, če to apliciram razmerje, glavno da nekoga imam, ostalo nima veze… 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Vidiš, da sem naredila dobro primerjavo. :))

Zagotovo ljubiš terenske štiripogonce. Prostoren, lahko naložiš na njega, kar ti paše, z njim lahko voziš po grdih makedamskih cestah… :))

Hihihi, kdo sem pa jaz, da moja metafora nekaj šteje, hm ?? 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pri avtu je zelo pomembno vzdrževanje. Zato je zelo pomembno, da je tudi ženska dobra in zanesljiva “mehaničarka”, ki poskrbi za redne servisne intervale..:)

Pri avtu je zelo pomembno vzdrževanje. Zato je zelo pomembno, da je tudi ženska dobra in zanesljiva “mehaničarka”, ki poskrbi za redne servisne intervale..:)[/quote]

..pa tudi za okvare :-)))))))))

Pri avtu je zelo pomembno vzdrževanje. Zato je zelo pomembno, da je tudi ženska dobra in zanesljiva “mehaničarka”, ki poskrbi za redne servisne intervale..:)[/quote]

Misliš, da antilopa ni dobra mehaničarka in ne obvlada ročnih spretnosti? Za ključ že zna prijeti, številka je gor napisana na njem, edino zdaj, če ve, v katero stran ga je treba vrteti? 😀 Pa spolirat ga verjetno tudi zna, tako da se šajna. :)))

Čim omeniš avtomobile in nogomet, se moški vključijo. Matjažko, nikar se ne delaj neumnega, saj veš, kaj sem mislila. :)) Pa misliš, da imaš ti lastnosti enega “terenca”? Katenjka me opozarja na tvoje “dvojno” življenje :).

Zmedena_samica, ti si pa zadela bistvo, res je, enim je pomembno samo, da se peljejo…tudi v razmerju.

Enim pa tudi “s čim” peljejo, zato grejo v razmerje ne glede na žrtve 😉 ja, tudi take poznam :-/

Misliš, da antilopa ni dobra mehaničarka in ne obvlada ročnih spretnosti? Za ključ že zna prijeti, številka je gor napisana na njem, edino zdaj, če ve, v katero stran ga je treba vrteti? 😀 Pa spolirat ga verjetno tudi zna, tako da se šajna. :)))[/quote]

A ni tako, da ko sta dva v razmerju, da potem moški poskrbi za avto? A ni že sedaj preveč, da nas ženske serviserji resno ne jemljejo, ko avto pripeljemo na popravilo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close