Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?
To, da se moški borijo za ženske je le preživeli mit, moja opažanja okolice mi ne dajejo potrditev, da se moški res borijo za ženske.[/quote]
Mogoče se pa ni več vredno boriti? :-)[/quote]
Vredno ali ne vredno ne vem, pač nisem tip, le izražam to kar opažam.
+ recimo na primeru prijateljic v vezah ti lahko razložim kaj sem imel v mislih. Dekleta vidijo, da bi lahko od fantov malce več pričakovale (pozornosti, energije, samoiniciative, itd.), njihovi fantje se počutijo malce ogrožene in sem opazil že, da so se določeni odnosi popravili, ker so začeli več vlagati v zvezo.
Ne razumem, kaj misliš s tem, da so še druge opcije v življenju. Misliš, da gre za to, da one spoznajo, da si boljši kot njihovi možje? A ni to že šopirjenje? Mene pri vezanih moških sploh ne zanima ali mene smatrajo za boljšo od njihovih partneric ali ne.
Sicer pa meni nisi dolžan pojasnjevati, jaz sem ti postavila le eno trik podvprašanje, nanj pa si napačno odgovoril, žal. To je pač tema o tem, kaj nam pri ženskah in moških ni všeč in normalno je, da se držim teme.
O.K., dobro imaš možnost popraviti prvi vtis :)). Ni tvoja stvar, v kakšnem razmerju je tvoja prijateljica. Ti nisi selotejp, lepilo ali kakorkoli že. Še bolj neumno je, da te kakšna prijateljica uporabi za to, da bi reševala svojo skoraj razpadlo zvezo (tudi take primere poznam). Izgubil boš tam, kjer ti bo šlo za to, da bi dobil neko žensko, ker bo ta mislila, da loviš tiste, ki niso fraj. Premisli! 🙂
Boljši kot njhovi možje? – Najprej bi le dodal, da sem še tiste starosti, ko ni še nihče izmed poznanih vrstnikov poročen. Torej je govor le o bolj in nekaterih manj srečnih vezah. Preveliko težo si dala na moj komentar glede “drugih opcij” – tisto le pomeni, da mi je drugače vseeno kako me primerjajo z njihovimi partnerji, a trenutno mi je recimo eno dekle v manj srečni vezi všeč, tu mi je pa manj vseeno.
Šopirim pa se po mojem mnenju ne, ne bom pa zanikal, da poznam svoje dobre lastnosti (kot tudi slabe) in me jih ni strah priznati.
Ja faunus, če ti je ta ženska resnično všeč moraš biti iskren do nje. Iz izkušenj ti povem da če boš samo hodil okoli vrele kaše in nekaj bluzil boš popušil pred žensko, te bo skenslala. Vedno moraš biti iskren s svojimi čustvi.
Sedaj ji bodi kolega, ko boš pa res videl da gre razmerje narazen(kar sem 100% prepričana da bo šlo), sploh pri teh mlajših gre itak vse po gobe slej ko prej. No takrat ko boš videl da ima resne probleme se z njo pogovori in ji povej kaj res čutiš do nje. V najslabšem primeru te zna zavrniti ali pa izrabiti (če je pra*sica) za maščevanje njenemu.
No vidiš, z zadnjim komentarjem si zadela bistvo, okoli katerega sva se lovila. 🙂
Me je pa malce presenetil vajin obrambni mehanizem, ker sta si začeli kar nekaj neumnosti izmišljevati. Le kaj bi lahko bil razlog za to? 🙂 Ni se ravno užitek pogovarjati, če se trudim razložiti svoje “malce čudne” besede, zraven pa berem še ta sklepanja, ki ne bazirajo na realnosti.
Faunus, včasih moraš uporabiti posebne metode, da dobiš pravo informacijo. :)) Princeska je tudi nabrita, tole sva midve izvedli v tandemu (pa se drugače sploh ne poznava).
V primerih, ko je nekdo v vezi, recimo da je ta veza nesrečna, mora ta oseba zapustiti punco/fanta zaradi same(ga) sebe in ne zaradi druge(ga). Torej, ta tvoja simpatija mora spoznati, da v tej vezi trpi in enostavno oditi – zaradi sebe in ne toliko zaradi tebe. Morda pa onadva več niti nista tako skupaj kot ti misliš – ženske se znajo po koncu neke veze malo potuhniti, da drugi ne bi preveč drezali vanjo. 🙂
No, moram priznati, da vsekakor zanimiv tandem 🙂 Rad imam izzive.
Lej, še enkrat si našla bistvo – zapustiti morajo zaradi sebe, ne zaradi drugega. Ampak včasih si ženske zatiskajo oči, vztrajajo v nedelujoči vezi in ravno to “reflekcijo” sem imel v mislih. Da dekle spozna, da je vredna sreče v življenju, da je možna sreča in da se najdejo še iskreni ljudje/veze. Tako lahko vidi, da to trenutno nekako ne deluje.
Ahh faunus ne se sekirati zaradi te šjore. Punce/fanti tam v zgodnjih 20 so še čisto zmedeni, evo še jaz pri 28 recimo zdaj momentalno si ne želim veze in se ne čutim trenutno zrela za še eno vezo. Treba je na easy vse to vzeti, drugače boš prizadet če boš z mislimi preveč pri tej punci, to ti gre za brez veze pol energija. Če bi vedela vse to pri 21, 22 bi mi bilo veliko trpljenja prihranjenega.
Sama komaj čakam da nastopijo trideseta leta. Meni se zdi da so bila moja dvajseta, ki se mi počasi končujejo precej težka, čustveno težka. V bistvu starejša ko sem bolj se stvari urejajo in bolj sem umirjena.
Princeska, jaz pa mislim, da je škoda, da faunusu ne uspe dobiti te šjore kot ti praviš. Da to dekle komunicira s faunusom iskreno in mu zaupa je odličen znak. Morda s svojim tipom sploh ne more komunicirati.
Mogoče je njen tip tak, da se na vsake toliko spomni in ji posveča več pozornosti, potem pa spet ohladi. Ti tipi so taki, da takrat, ko ženska nastopi odločno, potem naenkrat postanejo bolj pozorni, želijo popraviti vse za nazaj. V resnici gre za manipulatorje, ki imajo radi predvsem sebe.
Forum je zaprt za komentiranje.