Kaj vas pri moških/ženskah najbolj moti?
Nadaljujta v temi huda vročina, matjažči je, kolikor berem, spremenila spol, zdaj ne vem, ali je liči jedla iz hoferja ali iz rajskega vrta namesto iz babičinega, kjer nič ne špricajo….
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, kaj bi mi ti skuhala, če bi bil tvoj gost? :)[/quote]Ne spomnim se nič bolj primernega kot tisti tvoj recept ko si iz jajčnega beljaka delal mlečno smetano… :))))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Sem te presenetila, a? ;)) Sem ti rekla, da te bom sproti presenečala, ampak tudi v resnici mislim tisto, kar sem zgoraj napisala. Tega bi se morali zavedati vsi, ki želijo v ljubezni iti z glavo skozi zid. Še vedno se ne strinjam s komadom od Abbe “The winner takes it all” :)).
Saj veš kako je s starostjo – ko sam prideš do določene starosti, še vedno misliš, da si mlad.
Ja pri meni je kemija ja, na trda tla me bo vrgla na izpitu, matjažči je pa ne mara, ker iz ljudi dela androgene kreature… poglej ga.. a ti bi tudi imela njegovo slikico?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ženske kaj dosti tudi ne zaostajajo ;)[/quote]
Po pameti niti ne dosti. :)[/quote]
Želela sem le namigniti, da so nekatere ženske pri štiridestih ravno tako mladostne, prave mladenke 😉 za pamet pa je včasih bolje, da jo izklopimo 🙂
Ja, treba je uporabiti “um” in ne fizično moč. Strinjam pa se, Robi, da namesto, da bi se osredotočil na žensko, moraš najprej na prefinjen način opraviti s tekmecem. To vzame kar nekaj časa, ženska pa ne ve, kaj se dogaja.
Pri ženskah je pa tako, da sem tudi sama doživela kak grd pogled od ženske, ki je domnevala, da ima šanse pri nekem tipu. Se mi je že zgodilo, da sem sprva želela pristopiti k tej ženski in ji reči, da dejstvo, da se on ni odločil zanjo, nima nobene zveze z menoj, pa sem si potem premislila, ker bi verjetno zanikala, da je bila zainteresirana zanj.
Forum je zaprt za komentiranje.