Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo poročen z Azijko

Je kdo poročen z Azijko

Ti kar pojdi. LOL.
Pa ne pisat tu gor čez dva meseca obupanih postov kako naj svojo azijsko ženo v Slo uradno prijaviš.
Človek, živi od kokosovih orehov še naprej. LOL

Ti kar pojdi. LOL.
Pa ne pisat tu gor čez dva meseca obupanih postov kako naj svojo azijsko ženo v Slo uradno prijaviš.
Človek, živi od kokosovih orehov še naprej. LOL
[/quote]

Kaj ti misliš, da je problem koga spraviti Evropo? Milijone jih prihaja brez dokumentov.

Sem že povedal, ne mislim se zajebavati z integracijo Azijk. Dole bom, dokler bo srce hotelo. Prej bom kakšno Slovenko dol spravil

ne strinjam se s tabo. Sem moški btw. Večina dedcev nima nič, kar babe privlači, zato je resna zveza sploh edina šansa, da pridejo do seksa, če nočejo plačevati kurb.

Prividi monogamne zveze, vsaj začasno, gre zelo na roko večini nezanimivih dedcev.

lahko še sto let pišeš eno in isto, pepričuješ le prepričane.
[/quote]
Menim, da je ideja avtorja teme za marsikaterega Slovenca precej boljsa resitev od zacasnega privida le na povrsju tradicionalne zveze z netradicionalno Slovenko v netradicionalni Sloveniji. Osebno poznam se pa se Slovencev, ki so se podali na podobno pot iz tega ali onega razloga. Seveda pa se toliko vec drugih zahodnjakov.

Namrec vedi, da samo zato, ker “vecina Slovencev nima nic kar bi Slovenke privlacilo”, se ne pomeni, da so ti isti Slovenci tako zelo neprivlacni tudi na globalnem trgu parckanja. Ze po navalu “beguncev” vidimo, da so marsikje po svetu ljudje se vedno prepricani, da se v Evropi cedita med in mleko. Podobno seveda misli tudi marsikatera deklina. Nanazadnje sem ravno vceraj napisal, da se zenske palijo na potencijal in subtilnost. Realnost je sekundarna.

Vaš link

Bolj teorija. Dobro situiranega Slovenca bo marsikatera Slovenka vesela. reven Slovenec pa tudi pri tujki ne bo imel šans.

O seksu največ pišejo in govorijo ravno tisti moški, ki so najmanj spolno dejavni. Za Mazzinija se da že tako na oko hitro oceniti, kjer deluje kot en stari osivel atej, da že enih 10 let ni, pa še takrat tako, da se bog usmili. Prepričan sem, da bi ženska lahko zraven komot prebirala eno hudo dolgočasno knjigo, kot je Petdeset odtenkov sive, ali pa si lakirala nohte … :)) Podobno tudi Branje Kastelic rad seksa, pardon, piše o seksu, kar je veliko ustreznejša definicija… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Menim, da je ideja avtorja teme za marsikaterega Slovenca precej boljsa resitev od zacasnega privida le na povrsju tradicionalne zveze z netradicionalno Slovenko v netradicionalni Sloveniji. Osebno poznam se pa se Slovencev, ki so se podali na podobno pot iz tega ali onega razloga. Seveda pa se toliko vec drugih zahodnjakov.

Namrec vedi, da samo zato, ker “vecina Slovencev nima nic kar bi Slovenke privlacilo”, se ne pomeni, da so ti isti Slovenci tako zelo neprivlacni tudi na globalnem trgu parckanja. Ze po navalu “beguncev” vidimo, da so marsikje po svetu ljudje se vedno prepricani, da se v Evropi cedita med in mleko. Podobno seveda misli tudi marsikatera deklina. Nanazadnje sem ravno vceraj napisal, da se zenske palijo na potencijal in subtilnost. Realnost je sekundarna.

Vaš link
[/quote]

Po ženskem mesu je vedno povpraševanje, ne sprašuje se kakšne vrste meso glede na izvor, tudi glede kvalitete ne. Selekcija bo nastala takrat, ko bodo moški nehali biti potrebni, torej nikoli. 🙂 Ne vem, zakaj je pomembno, kaj je po nacionalnosti, vsake ženske so veseli, če gre na to, da dobi… Kjer je večja revščina, je tudi bolj pretočen trg z belim blagom in večja izbira.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

V bistvu je ravno obratno. Po tvoje je (ne)uspesnost pri Slovenkah pokazatelj pricakovane uspesnosti v globalnem smislu. Pa to sploh ni nujno res. Svet je sila raznolik. Celo kriteriji lepote se od okolja do okolja razlikujejo.

Ne teoretiziram. Poznam se pa se zgodb ljudi, ki zivijo sirom sveta. In to razlicne zivljenske sloge. Od taksnih, ki imajo po 50 let mlajse zenske, ceprav so sami revni in jih “doma” niti vrstnica ne bi zelela za nic.
Zadeve poznam kot le malo kdo. Kar je v bistvu ironicno. Tako ste zabubljeni v svojih omejenih prepricanjih, da bi se samemu Einsteinu posmehovali kot da ne zna do tri steti. Vasa stvar koliko se zelite nauciti.

Po ženskem mesu je vedno povpraševanje, ne sprašuje se kakšne vrste meso glede na izvor, tudi glede kvalitete ne. Selekcija bo nastala takrat, ko bodo moški nehali biti potrebni, torej nikoli. 🙂 Ne vem, zakaj je pomembno, kaj je po nacionalnosti, vsake ženske so veseli, če gre na to, da dobi… Kjer je večja revščina, je tudi bolj pretočen trg z belim blagom in večja izbira.
[/quote]
Revscina je le eden od faktorjev. Vpliva na motivacijo zenske, da si partnerja najde in z njim dolgorocno vztraja. Ni pa to cela slika. Dalec od tega.

Izrazito pomembno vlogo igra tudi razmerje med moskimi in zenskami. Slednje varira od drzave do drzave, celo kraja do kraja, znotraj generacije in med generacijami. Gre za posledice razno raznih migracij, kulturnih norm, favoriziranja spola, itd. V mladih druzbah, za razliko od Evrope in Japonske kjer je starost povprecnega prebivalca bistveno visja, se moskim godi bolje ze zato, ker se zenske v povprecju zanimajo za nekoliko starejse. Pomemben faktor je tudi razslojenost druzbe. Dinamika parckanja v drzavi z izrazito nizkim ginijevim koeficientom kot je npr. Slovenija, bo drugacna kot v okoljih z velikimi razlikami. Vsako se tako na videz nepomembno lokalno nesorazmerje med spoloma lahko mocno vpliva na lokalno dinamiko parckanja. Podobno velja tudi kar se fukfehrastva tice. Posledice dejstva, da ni, so ogromne. Zato se mocno motite, ce cel svet sodite po tem kar vidite v Sloveniji. 😉

Najlepše ženske na svetu … težko je to primerjati … na primer dominikanska republika … gledaš ženske, pa vidiš takšno mačko, da ti stane še preden jo vidiš od glave do pete … a kaj, ko je ta ženska transvestit … Ko sem bil tudi v rusiji tri mesece, smo delali 20km stran od Moskve … itak da smo vsak vikend šli v moskvo malo bluzit … Recimo tam 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mladih deklet – tam od 18-30 so bile NORO LEPE … ali ko smo malo gledali stare rusinje, tam nad 50 let … vse tako grde, da …. da so prav grde …

Kitajke so res zelo lepe, pa tudi zelo prijazne. Zanimivo je tudi, da so se mi na začetku zdele mlade kitajke vse iste oz. podobne, kot da bi arabce gledal … vsi isti, samo da ima en malo daljšo brado, drugi pa malo krajšo … Jaz bi takoj živel na kitajskem, ampak nekje na podeželju, kjer imajo kmetijo itd. Prav fajn je bilo gledati, kako tam kmetje delujejo brez neke elektronike oz. traktorjev itd. Sem tudi sam iz kmetov doma, pa sem dobil prav občutek, da ti ljudje uživajo kmečko življenje veliko boljše, kot naši kmetje, ki samo delamo na njivah in travnikih kot po tekočem traku, potem na datum natančno gremo sejat koruzo itd …

Najbolj smešno mi je bilo gledati starejše kitajke, ki so se v vsakem hebenem parku raztegovale ob jogi …

Najlepše ženske, ki sem jih kdaj koli videl v eni državi (iz lastnih izkušenj govorim, ne pa iz tvja), so zagotovo na prvem mestu Rusinje, potem nizozemke, ampak to one severnjakinje, ki so čisto zgoraj ob morju – vse visoke in zelo lepe, pa tudi kitajke so zelo lepe, čeprav mi je včasih prav žalostno gledati nekatera dekleta tam, ki se oblačijo v starodavna oz. tradicionalna kitajska oblačila, ki mi nikoli niso bila všeč za nič na svetu.

Slovenke bi jaz uvrstil med lepe, zagotovo pa ne med zelo lepe. Jih je kar nekaj zelo lepih, ampak jih ne vidiš ravno pogosto.
Drugače so pa naše slovenke lepe.

Najgrše ženske, ki sem jih kdaj videl so pa bile v ZDA in v Veliki Britaniji. Predvsem v ZDA sem bil zelo razočaran. V filmih in po TVjih vidimo sama lepa dekleta …a ko si enkrat tam, pa samo debelo gledaš v žensko, pa se sprašuješ, kje pri vragu oni najdejo lepa dekleta v filmih, če jih jaz ne vidim nikjer?! Tam sem mogoče samo 30 lepih videl, od par stotih ….

CEL ČAS GOVORIM O DEKLETIH, KI SO NARAVNO LEPE, OZ. VSAJ IZGLEDAJO, KOT DA SO NARAVNE … brez pudra in ostalega sranja na facah.

Ko vas ne bo jebal spolni nagon, si nobenih žensk ne boste več želeli in boste v popolnem miru sami s seboj.
Dokler ste pa ujetniki svojih jajc pa vas bo navzkrižje v vas nažiralo- ženske ne znate cenit, ker vam itak nič ne morejo ponudit, imajo pa tisto meso, brez katerega ne zmorete živet.

Jaz sem absolutno za mešanje genskih bazenov. Za moje pojme najlepši ljudje pridejo iz malo mešane krvi. Če bolje pomislim, imam kar nekaj znank in znancev, ki so se “zmešali”.
Ena znanka ima Nizozemca, je prišel živet sem, druga Angleža, enako. Potem je en možev sodelavec, ki se je poročil z Estonko. Ostali prišleki, za katere vem, da so si tukaj ustvarili družine, so obeh spolov iz različnih držav Južne Amerike, en Sirijec, en Maročan, Nemka, Poljakinja. Toliko jih poznam osebno. Vsi fajn ljudje in vsi čisto domači tukaj.

Zelo posploševalno je pisati, da moške jebe spolni nagon. Kako to lahko ženska ve?
Ne more. Si samo domišlja v svojem fiktivnem domišljijskem svetu. Zakaj tako razmišljanje?
Strah ženske pred moško vezo?
Moški ceni žensko v normalnih okvirjih. Problem je, ker teh normalnih okvirjev ni. Ni miline, iskrenosti, odprtosti, ni biti. Samo lastna domišljija o svoji prekrasni podobi.

Kakšen je zaključek, ženske jebe njihova poveličana domišljijska samopodoba.
Kje dobiš to potrditev, v reali. Vedno več je ločenih samskih žensk z in brez otroka.
Potrditev je pa to, da ne zmorejo nove partnerske veze. Se mi kar malo smilijo, žal.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Globalizacija poteka tudi v odnosih. Že spet bo potekala razprava kako so tuje ženske super, Slovenke pa ok. Pa potem bo zopet objava kakšnega sporočila kako so tujci super za slovenske ženske.
Dejte no nehat!
Če si želite tujca ali tujko, pojdite partnerja iskat kamor si želite, predvsem pa ne posplošujte stvari!
Pa tisti, ki sanjari o Kitajki, ki jo je spoznal, ko je bil službeno na Kitajskem. Vsak dan misliš nanjo?! Če ti je tako hudo zanjo, spokaj in pojdi v kraj, kjer si takrat bil. Ga ni hudiča, da je ne bi našel, če ne preko kakšnega zaposlenega v kakšni gostilnici, kjer sta večkrat bila. Po mojem je vse tvoje pisanje je eno nakladnje, ena nostalgija za preteklostjo, za katero v bistvu veš, da ni bila ravno pristna. Takim kot si ti vedno pravim, pojdi, poišči jo in živi svoje “sanje”.

Prej preslikano moško mnenje o sebi na žensko.
Sprejet nekaj samo zato, ker se je nekdo spomnil, da nekaj bi imel, je le uresničevanje pričakovanj drugega ne pa lastna izbira, do te pa ima vsak pravico. Ker si je on zamislil, da bi njo imel, ona pa njega ne želi, ima ona probleme.. ah ja…. to je zgolj manipulacija, ko noče sprejet dejstvo, da nekomu ni všeč, ampak v njej skuša vzbudit občutek, da se boji veze.. cccccc….

Izgovori, da si je nekdo izmislil, da bi nekaj imel.
Ni res.
Res pa je, da je pri ženski zadaj strah, za novo partnersko vezo. Kar, tega ženska ne bo nikoli priznala. Samo v svoj srček se mora zagledati, kot biti, ne imeti, takrat ji bo pa jasno to.
Ostalo so izgovori, da ni potrebno rit premakniti in zapustiti svoj fiktivni domišljijski svet.
Kot za vse velja, čudovito in varno je tam. Samo kaj, ko ni ljubezni. Potem se pa to polni z vsemi drugimi rečmi.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Manipulacija.
V vezo se gre s tistim ki ga hočeš ob sebi v vseh pogledih.
Strah je tistega ki ostaja ob ženski, ki je z njim že leta in leta grda. To je imeti.
Biti ostaja sam, kot pa da je z nekom, samo da je.

Haha,
Izgovori, ker je zadaj veliki strah. Buu, strah je v nas in tam nima kaj početi.
Zakaj kdo ostaja ali ne ostaja z neko žensko, razlogov je veliko. Če je odgovornost imeti, huh, sem se nekaj novega naučil.
Biti ostaja v svojem fiktivnem domišljijskem svetu, ker je tam varno in poznano. Nima pa jajc se iz tega imeti preiti v biti in čutiti. Ja, strah ima velike oči.

Pač pri poznih 30 sem spoznal, da mi tujina trenutno nudi več. Od verjetno 3x večje plače in večji izbor potencialnih dobrih partnerk.
Gre se za to, da so v Aziji ostale ženske ženske. In da mi pustijo biti moški, brez da mi težijo vsaki dan z nepomembnimi stvarmi. So intelektualne in pametne, in to pokažejo na svoj edinstven – ženski način, brez da mi vrtijo gobec v moj obraz ali pred vso žlahtno, kolegi.
Odločil sem se za Singapur, ker ima veliko izbiro priseljenk vseh vrst. In tudi logistično je dobro povezan.
Hiše nebom prodajal, tak in tak mi trg ne prizna vrednosti.

Ja, lažje je obtoževat nekoga, da ga je strah, kot sprejeti dejstvo, da ji nisi všeč…
Tudi prav.

Hja razlogi so različni- strah.. občutek lažne moči nekoga držat v pesti, da se bo obnašala tako kot rečeš.. celo zaradi kredita vztrajajo ljudje v slabih vezah…

Zelo vesela taze. Fajn, da veš kaj hočeš in da si našel svojo nišo. Predvsem, da si našel ženske, ki držijo gobce. Super.

Jaz sem te prepoznal po pisanju, vem, kdo si, bi se lahko preko e-maila pogovorila? Moj bratranec namreč tudi dela v Singapurju in Maleziji že skoraj 8 let in zelo pozna trenutno situacijo v obeh državah, čeprav je on trenutno samski.

Ne obtožujem nikogar. Tega ni v meni. Pišem samo zaključke in če si se našla v njih, to vse pove.
Dejstvo, da ji nisi všeč, res?
Ali nisi všeč zaradi strahu pred samim seboj?

To, da nekateri izkoriščajo strah, za svoje cilje je pomilovanja vredno. Kot izgovori, kjer je zadaj strah.

Ne obtožujem nikogar. Tega ni v meni. Pišem samo zaključke in če si se našla v njih, to vse pove.
Dejstvo, da ji nisi všeč, res?
Ali nisi všeč zaradi strahu pred samim seboj?

To, da nekateri izkoriščajo strah, za svoje cilje je pomilovanja vredno. Kot izgovori, kjer je zadaj strah.
[/quote]
Seveda obtožuješ, drugače bi preskočil moje pisanje in midva veva zakaj si se vanj vtaknil.
Točno tako- ni všeč.
Ne vem zakaj pričakujete da boste ženski všeč le zato, ker je ona vam.

Užaljen moški ego v svetu biti nima kaj počet.
Spusti.

Seveda obtožuješ, drugače bi preskočil moje pisanje in midva veva zakaj si se vanj vtaknil.
Točno tako- ni všeč.
Ne vem zakaj pričakujete da boste ženski všeč le zato, ker je ona vam.

Užaljen moški ego v svetu biti nima kaj počet.
Spusti.
[/quote]

Se ne strinjam. To je moje mišljenje. Ego, tega pri meni davno že ni več. Vem o čem govorim.
Tudi ti, to veš. Ja, strah te je, pa lahko trmariš kolikor želiš.

Če ti je tako lažje, se tolaži s tem. To ne bo spremenilo dejstva, da nisi vsem všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close