Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo poročen z Azijko

Je kdo poročen z Azijko

Prišel sem z potovanja iz jugo vzhodne Azije. Sem v poznih 30tih. Čist povprečen tip.

Naravnost navdušen nad njihovimi ženskami. Mislim, da imam rumeno mrzlico.
Je kdo poročen s kakšno ?

Najbolj so me očarale punce iz Singapurja. Pametne, suhe, aktivne in neverjetno seksualne.
Tudi marsikateri mit o njih drži.

V Sloveniji se moram kr potruditi za kakšno in ji pisati cel mesec, da pride do akcije. Tam so se pa same ponujale in celo polne so denarja.

Še danes vsak dan mislim na njo, pa je od tega že par let mimo, ko sva bila skupaj. Delal sem preko slovenske firme terensko delo na kitajskem, kjer smo montirali transportno tehniko v skladišču za neko kitajsko pošto … stanovali smo v mestu, kjer je bilo OGROMNO mladih deklet … Z eno sem se zapecal v enem lokalu, ki je bil takoj čez cesto hotela … po parih mesecih so preskočile iskre, sva seksala, tudi notri sem ji spustil, ker je sama hotela …

Ko sem po pol leta odšel od tam, si nisem shranil telefonske v svoj telefon in tako sem jo za vedno izgubil. Na kitajskem sem si namreč kupil njihov telefon in njihovo sim kartico, ki mi jo je ona zrihtala, ker drugače nisem mogel priti do sim kartice. Ko sem odšel, sem pa vse tam pustil, ker tisti telefon mi ne bi deloval v evropi, še manj pa sim kartica.

Že 1000x sem jo po fejsbuku in Googlu iskal, pa nimam pojma kako se je pisala. Sicer mi je zagotovo 10x povedala kako se piše, ampak si je bilo nemogoče zapomniti njihov priimek.

Ni sanjala o selitvi v Evropo, ker je rekla, da je po tvju stalno videla, da tu življenje zelo hitro poteka … pri njih pa, kolikor sem opazil, si vzamejo čas za vse.

Na tvojem mestu bi se takoj zakantal v to žensko, ki si ji všeč ali ona tebi …

Danes imam punco – slovenko … ampak še vseeno vsak dan mislim na njo.

Hahaha! Not si ji spustu!
In to je zate nesmrtna ljubezen?!
Fak ste desci primitivni!

Poznam. Poročen od lani s Kitajko. Smo mislili, da sta se poročila zaradi biznisa, ker on nekaj uvaža k nam, a sta zelo čedna skupaj in očitno tudi dobro funkcionirata, oba v poznih 30.

Ma daj no, mislil si, avantura ko avantura in namenoma nisi želel obdržati njenih kontaktov. Nisi pa računal, da se boš tako zaljubil in zdaj ti je žal.
Vse ostalo nakladaš.

Ena Tajka je uspešno mrežila 30 let starejšega Slovenca, našega prijatelja. Njegov otrok iz prejšnjega zakona je starejši od nje. Poroka je bila s truščem in pompom na ljubljanskem gradu.Prekrasno sta furala kakšnih 8 let, dokler ni njemu prekipelo večno financiranje njene široke familije. Ko mu je pobegnila nazaj v domovino, je bil čisto brez glave. Šel je za njo in o njem se je izgubil vsak glas. Niti ne vemo, če je ok, kajti ne javlja se nikomur več.

Ja, saj so v redu. Ampak težava je ker mene spominjajo na otroka, to se moraš počutit kot pedofil. Kar se mene tiče so najboljše Litvanke. Potem pa te iz sredozemlja, Italijanke, Španke ipd. Najhujši škart je v Sloveniji in vzhodno od Slovenije, bolj vzhodno kot greš bolj so butaste in zapite.

Saj ne veš kaj bi rekel, ko Slovenec misli tako. Saj ne veš ali si tako nesposoben, da jo ne dobiš ali tako grd. Ker Slovenke slovijo kot lepe ženske daleč naokoli. Se ve, da ne vse, kot nikjer drugje, ampak po večini pa so kar poznane kot ene lepših žensk. Če ne verjameš (oz. iz svoje togote nočeš videti) malo povprašaj tuje dečke.

Je pa zanimivo, da Azijci kot moški za zahodnjakinje v glavnem niso zanimivi.
Vsaj kolikor vidim, so bolj na repu “zaželjenosti”.

lepe so one, ne oni.

Kakšne so kar lepe. Tudi Rusinje in Ukrajinske so zelo lepe, ampak to je za gledat, ne za met, ker so vse prtegnjene v glavo. Razvajene do konca, to ni dobro, ono ni dobro, še same zase so predobre. Poleg tega večina niti ne deluje več žensko, potetovirane s cigaretom in flašo pira v roki preklinjajo. Nasploh je večini cilj dokazati, kako nobenega ne rabijo, potem pa jamrajo ker so same. Ali pa so motene kot Replika. Ko srečaš eno normalno iz tujine takoj vidiš razliko.

Se strinjam, da so Slovenke lepe, ampak veliko jih je zakompleksanih. Zakaj ženske vedno kličete ko smo na pivu? Kaj vam ne paše malo mira?

Sem v smešni situaciji, na eni strani so 20letnice. Vemo kako to gre. Se zatreska in zdivja, in gre naprej do drugega. Moje vrstnice so pa izgubljene za mene. Ali so grozno postarane ( tudi za prvi porod je malce pozno) ali so pa naterane pičke, za katere nimam želje, ker v razmerju ustvarjajo pritisk.

Dole sem se pa počutil kot bog. Uspešne ženske so dosegljive, v zgodnjih 30 letih. Izgledajo mladostniško kot naše dvajsetlenice. Baje jih lokalci ne želijo, ker so prestare. In tudi one ne želijo lastnih moških, ker kot komentarji ugotavljajo so njihovi dedje grdi.

Vidim kot win win situacijo. Lahko dobim uspešno in resno, vendar nekaj let mlajšo žensko.

In v pojstli so božanske. Brez kompleksov. Priznam, čisto so me znorele. Po dolgem času sem se počutil kot najstnik.

Vesel sem vsakega komentarja.

Imaš prav res so razvajene do konca. In pa lene. Zelo lene. Ne samo mlade, tudi stare 45 +, ki so se primožile v Slovenijo.
Ni mi jsano, zakaj so tako zelo lene?
A ti veš?

hahaha 🙂 🙂 iz klica ko si na pivu si naredil celo študijo opravičila o tem, kako so Azijke boljše in zakaj se bolj splača. Ja verjetno res ne kličejo, ko si na pivu, ker so malo predaleč 🙂 🙂

Okusi so različni. Če želiš Azijko, pa jo imej. Saj zato ni treba pljuvati po nas Slovenkah. Če ti ni, ti pač ni.

Pa saj to je krasno, Izkoristite drug drugega in ste srečni. Ne vidim dileme.
Win – win. Kar je nerodno je to, da so malo daleč. Ampak še vedno se lahko preseliš, kaj pa je to danes.

Po moje je to kultura, tudi moški na tistem koncu ne slovijo po delavnosti. Oboji so leni in zapiti. Nasploh je pri Rusinjah in Ukrajinkah tako, da gledajo na denar, iščejo financerja, same bi se samo lepo oblačile in pozirale.

S tega stališča so Azijke boljše, veliko bolj pridne. Samo pazit moraš, da ne nabašeš na kakšno gnilo jajce, veliko je barabinskih, ki tudi gledajo kako te bodo sparazitirale. Ampak večina je vseeno v redu. So pač ostale ženske in se niso emancipirale in feminizirale kot tukajšnji podivjani šusi. Znanec ima eno s Filipinov. Sicer je obupno grda, ampak je vseeno zadovoljen. Dva sta si jo pripeljala iz Argentine in Brazilije, oba sta navdušena. Sosed ima Slovenko in je vidno nesrečen.

hahaha 🙂 🙂 iz klica ko si na pivu si naredil celo študijo opravičila o tem, kako so Azijke boljše in zakaj se bolj splača. Ja verjetno res ne kličejo, ko si na pivu, ker so malo predaleč 🙂 🙂

Okusi so različni. Če želiš Azijko, pa jo imej. Saj zato ni treba pljuvati po nas Slovenkah. Če ti ni, ti pač ni.
[/quote]

Točno tako, super povedano.
Jo pač imej, če si jo želiš, ni pa treba žaliti slovenk zato.

Mene so tudi na Kubi lokalni dedci čisto zmešali. Seks, izgled, karakter, mindset… top of the top. Bila sem sicer takrat cca 25, dolgonoga, modrooka, z dolgimi blond lasmi, zagorela… kar konkreten evropski paket 🙂 Počutila sem se kot boginja, poseksana sem bila kot boginja, jedla sem kot boginja, pila, plesala … sploh en bi vse naredil, skoraj celo leto me je prosil, da se vrnem. Čeden in izklesan pa kot stomater.

Pa sem vseeno ostala pri zdravi pameti in poročila slovenca. Imam krasne spomine in krasen zakon 🙂

Da povzamemo: škart za škart.

Kaj bi bilo šele na Jamajki.

Pa se da od spominov živeti?

Prestar sem, da bi mi ena zmešala glavo. Več njih, to pa je drugo.

Poslal sem par prošenj v Singapur, pa da vidimo. Zakaj bi si eno pripeljal v slovenijo in se ubadal z njeno integracijo, ko jih pa tam lahko imam več. Pa še polne so denarja.

Bolj star bolj nor. Prav adrenalin čutim po krvi.

Upam, da se najde kdo, ki ima kitajko.

A res ne veš, da ima povprečen Azijec med nogami v najboljšem primeru hrenovko?

Če tebi to ni pomembno, je to TVOJ problem, vedi pa da NOBENA, če je vsaj malo normalna, ne gre rada s kranjske klobase na – hrenovko.

Enim (mnogim) je tudi to pomembno… Bo šlo razumet?

A res ne veš, da ima povprečen Azijec med nogami v najboljšem primeru hrenovko?

Če tebi to ni pomembno, je to TVOJ problem, vedi pa da NOBENA, če je vsaj malo normalna, ne gre rada s kranjske klobase na – hrenovko.

Enim (mnogim) je tudi to pomembno… Bo šlo razumet?
[/quote]

Ja no, sori ker nisem poznavalka :))

Tudi jaz imam take spomine na mlada leta. 🙂 V mladosti je bilo vsega, zdaj je pa Slovenec s trezno glavo najboljši. Čez Maora ga pa ni. 🙂 Uf.

Kaj bi bilo šele na Jamajki.

Pa se da od spominov živeti?

Prestar sem, da bi mi ena zmešala glavo. Več njih, to pa je drugo.

Poslal sem par prošenj v Singapur, pa da vidimo. Zakaj bi si eno pripeljal v slovenijo in se ubadal z njeno integracijo, ko jih pa tam lahko imam več. Pa še polne so denarja.

Bolj star bolj nor. Prav adrenalin čutim po krvi.

Upam, da se najde kdo, ki ima kitajko.
[/quote]

Ne vem, zakaj imam filing, da so bile te radodajke prostitutke, denar pa v resnici od sugar daddyjev. Vse, kar opisuješ, se sklada s tem. Drugače Kitajke niso ravno mokre sanje Slovencev. Kakšne Tajke prej, sploh če so mešane krvi. Visoke in blagih tajskih potez. Pri nas si jo je en pripeljal. Že ločen. Ga je hitro zamenjala za boljši model. 🙂

Polne so denarja in ponujajo se ti. Kaj sploh še čakaš in sprašuješ?
Če jo boš oženil moraš vedeti, da bo na prvem mestu njena družina in njihovi problemi, šele nato ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close