Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo poročen z Azijko

Je kdo poročen z Azijko

Pozor ljubiteljem Kitajk: z njo (ki je ziher edinka) dobiš tudi kitajsko taščo (in tasta; pa bognedaj, še kakšno babico, strica…). Odnos do starih in odnos starih do mladih je na tistem koncu drugačen. Poznam enega, se je poročil s Kitajko, se ločil (še vedno je dol). Ko smo ga vprašali kaj je šlo narobe je rekel da “ta stari”.

Ha ha spet en potrebnež, ki ga domače ne šmirglajo, pa misli da se bo osrečil z eksotiko. ja, bogata azijka bo tebe vzela. Samo to rabi. za revno azijko si pa prereven, je ne moreš vzdrževati.

tako ja, copatarji dobijo ostanke.

Ne vem, zakaj bi katero sploh poročil. Sploh pa ne z danes na jutri.

Si pa bom dal duška, pa mogoče čez nekaj let. Ja treba biti previden, ne mislim se prilagajati nobenemu, še najmanj tašči.

Mislim, da vas je mnoge čas povozil. Tudi azijke imajo rade sex in svobodo. Nobeni ne težim in ne postavljam pogoje, vprašanj. In tudi one meni ne.

In koliko izgleda, je v Singapurju visok standard, in imajo ti Azijci nekaj v glavi. Zakaj bi jaz plačeval davek za vaše otroke?

Še enkrat preberi svoj post. Nič posebnega nisi, tam pa so se ženske lepile nate. Kaj je narobe s to zgodbico? Visok standard je že, ampak visok standard gre z visokim standardom, ne revežem iz Slovenije. Tebe visok standard tam še povohal ne bi.

S seksom ni nič narobe, ne pa sanjati o neki poroki, kar je v naslovu tvoje teme.

Mogoče ker imajo punce rajši kranjsko kot kitajsko hrenovko?
So same tu napisale…
Slovenci smo zelo genetsko lepi in nadarjen narod. Kdo je šel po svetu to ve. Kubanci norijo, ko zagledajo našo joškato blondo, tako Kitajke norijo, ko ga prvič pošteno občutijo.

Re: Je kdo poročen z Azijko

Moj sodelavec.
Sta zaljubljena in imata otroka. Pogovarjata se v angleščini. Ona mu kuha azijske jedi (ker slovenskih ne zna) in doma pazi na otroka, on pa mora prinašati k hiši peneze. (ona je sicer iskala službo, a je noče nihče zaposliti, ne vem zakaj)

Zaradi nerazgledanosti se mal zapletaš v svojih zgodbicah. V Singapurju je skoraj polovica tujcev. Glih tebe čakajo, ja, lolek.

Avtor, spoznal si, da obstaja svet v katerem se ti dogaja malo drugace kot v Sloveniji. V tem trenutku je najvecja napaka, ki jo lahko naredis to, da se na polno zaletis v prvo “pokazano” priloznost. Namrec, se vedno si sila neizkusen kar se tice teh zadev. Snemi roznata ocala, pamet v glavo in lepo pocasi dalje.

Azija je velika. Gre za razlicne kulture s pestrim spektrom zensk s svojimi plusi in minusi. Nic na tem svetu ni idealno. Singapur je po moje idealno mesto za izrazito situirane. Recimo $10mio+ networth. Za navadne smrtnike z lokalno placo pa je draga soparna hermeticna jeba. Do zensk bos sicer res prisel lazje kot v Sloveniji. Ce ne drugega se bos nafukal Filipink, ki so tam na zacasnem delu. Poroka? Po eni avanturi? Hahaha…

Tudi jaz imam take spomine na mlada leta. 🙂 V mladosti je bilo vsega, zdaj je pa Slovenec s trezno glavo najboljši. Čez Maora ga pa ni. 🙂 Uf.
[/quote]

da so Slovenke začele razmišljati, da je čisto vsak “drek” boljši od Slovenca. Celo migrant, ki ženske niti slučajno ne spoštuje, oo samo nategne, ali celo posili.

Lizanje lule? Japajade… Niti slučajno.

Ampak v teh čudovitih časih je pogosto tako, da domače ni nič vredno.

In potem se čudite komentarjem slovenskih moških tu in širše, MGTOW skupinam in ne vem še čemu…

Domače je pač zanič.
Od glasbe, preko slovenskih moških, do hrane.
Čevapičiči, ražnjičiči, ne pa kranjska klobasa. Dobesedno ali v prenesenem pomenu.

Zavozili (pa) smo do konca. Čisto na vseh področjih!

Sicer pa res ni razloga, da se samski tip ne bi preizkusil v zivljenje izven slovenskih meja. Sploh, ce te v Sloveniji nic ne zadrzuje. Se toliko bolj, ce se ti zdi, da bi lahko kje drugje zivel bolje kot doma. In, ce se ti fuka, se bos defitivno lazje izzivel v Aziji kot Sloveniji.

kaj fantaziraš nekaj, če bi ti bil lep, bi se ti babe še v sloveniji pod noge metale.

kaj fantaziraš nekaj, če bi ti bil lep, bi se ti babe še v sloveniji pod noge metale.
[/quote]
Popravek: če bi bil sposoben in finančno preskrbljen, bi se mu tudi v Sloveniji babe pod noge metale. In to babe vseh vrst. Lahko bi izbiral.

Poudaril je, da smo Slovenci baje lep narod, zato sem tako napisal.

tako ja, copatarji dobijo ostanke.
[/quote]

In zakaj, če smem seveda vprašati, se nisi poročila s kakšnim tako opevanim Kubancem, pa četudi bi ga pripeljala v domovino? So dominantni? In kako je jesti kot boginja? Malo, obilno, zgolj izbrane, fine jedi? Hvala za odgovore vnaprej 😉

Poudaril je tudi, da sam ni nič posebnega, niti mlad ne več. Torej daleč od neke terne.

pa kaj če ni. če bo pameten se lahko naf.uka mladih azijk kolk hoče.

babe tolk popudarjate nekaj o tipih, ki niso terna, kot da ste ve terne.

V sanjah se jih lahko pa res. Tudi tale tema je plod njegove domišljije. 🙂 Tako kot vse, ki se na tej strani ukvarjajo s seksom.

Ni tako. dejansko hodijo Evropejci, tudi Slovenci, že kr množično v azijo, predvsem na tajsko na f.uk turizem. Ni to nič novega, niti posebno zanimivega.

Tema nima veze s seks turizmom.

Mimogrede, Mazzini je ravno objavil knjigo o seks turizmu, ki seveda ni zgolj domena moskih. Nenazadnje bi se lahko zavedali, da je bila ravno nasa bivsa drzava svoj cas meka seks turizma. In, cisto tako FYI, galebi so servisirali zenske seks turistke, ne obratno.

Gre bolj za to, da vse vec zahodnjakov pocasi dojema, da na svetovnem trgu parckanja zahodnjakinje vec niste konkurencne. Zgubile ste svojo zenstvenost. Ze na forumu vsakodnevno demonstrirate arogantno prepotentnost. Zato ni nic cudnega, ce se osvescen zahodnjak, ki ima druge opcije, z vami vec ne zeli ukvarjati.

Pocasi pa taisti zahodnjaki dojemajo tudi to, da “resitev” ni niti “uvoz” Azijke ali koga ze. Namrec, zenske so zenske. Se tako tradicionalno vzgojena Azijka se bo na zahodu slej kot prej pokvarila, prelevila v zahodnjakinjo. To je tisto, ko pravim, da problem ni v zenskah. Problem je v vsestransko feminiziranem sistemu.

Se pravi, da je edina smiselna resitev strateska preselitev in/ali netradicionalni nacini zivljenja. Tradicionalno partnerstvo z zahodnjakinjo pa je za veliko vecino moskih postalo cista pusotina.

ne strinjam se s tabo. Sem moški btw. Večina dedcev nima nič, kar babe privlači, zato je resna zveza sploh edina šansa, da pridejo do seksa, če nočejo plačevati kurb.

Prividi monogamne zveze, vsaj začasno, gre zelo na roko večini nezanimivih dedcev.

lahko še sto let pišeš eno in isto, pepričuješ le prepričane.

Zadeva je takšna, da sem prišel nazaj to soboto.

Jutri me bodo poklicali iz več agencij. So pa hitri in odzivni.

Ne bom šel v podrobno, da me ne bi slučajno kdo prepoznal. Imam 20 let izkušnje, in izgleda da bo dobra služba hitro padla.

Ne govorim o poroki. Malo me je začela panika grabiti, da sem z leti prestar, da postanem fotr. Pa vidim, da Azijke 10 do 15 let starejši nič ne motijo, in da tam marsikatera ceni, da jo zaplodi belec. In čez 5 let, ne prej.

In ja imaš prav, v Singapurju je veliko tujcev, punc ki prihajajo iz cele Azije in komaj čakajo, da spoznajo kakšnega belca.

Tu je še druga plat, da mi država jemlje 55 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plače, dol pa na prvo kalkulacijo okol15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Dost mi je plačevanje davke za druge. So vaši otroci, ne moji.

Nič nimam proti Slovenkam, ste lepe kot nobene, vendar na momente zatežene. In leta vas hitro zjebejo.

Kot je nekdo napisal, če vstopimo na globalni trg partnerstva (kar je več kot fuk), smo zahodnjaki v prednosti pred našimi ženskami.

Od črncev in Kubancev dobi naša blonda samo dobro batino in dober sex. Jaz pa od azijke plačano večerjo, masažo in še celo mesto mi razkaže. Pa če pride slučajno do otroka, bo poskrbela za družino, črnec pa bo spizdil.

Zato ste pa poročile Slovence. Ko gre ded v Azijo, je velika verjetnost, da se dole poroči.

Skratka, jaz grem in mogoče se oglasi, kdo ki živi v Aziji in pove kaj z prve roke

Kubanec za poseksat, Avstrijec, Nemec za oženit. Na tinderju je polno simpatičnih in izobraženih avstrijcev, sam jeba je, ker ne znam nemško 🙂

Predpogoj za vse ostalo je zagotovitev zadovoljivega vira dohodka. Vseeno pa mi tema nekako smrdi. Prevec vem. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close