Je kdo poročen z Azijko
Aha, 05.06.2021 ob 09:40
Jaz takoj pridem, 05.06.2021 ob 05:14
Aha, 05.06.2021 ob 02:54
Samecnalovu, 05.06.2021 ob 01:27
Družba kako smo?
Nahajam se zelo blizu Slovenije, preden se vrnem, se razvajam na Dunaju, ki poleg Mozartovih kroglic, sloni še po dobrih… (kdo ugane? )
V soboto ima nečak krst, in se veselim vseh luštnih deklet v poletnih kiklcah. Mogoče pa poskoči kakšna iskrca ampak ujame me nobena
Če me kdo kdaj vpraša, zakaj sem samska, mu bom tole temo pokazala. Model, ne brukaj se s svojo primitivnostjo, kakšne pišeš, fak!
Ne vem, če sem kdaj videla človeka z manj osebnosti.
Prazen, kot Gandhijev hladilnik.
To moram frendom pokazat. Hahahaha!
Pri teh letih, ko si že davno odcvetela in težko najdeš vsaj enega frenda je zgodba zaključena;se ti ne zdi? ??
Kaj imajo pa frendi veze z leti?
Kako pa veš, koliko sem stara?
Ok, tukaj ste vsi prizadeti inceli.
Čestitke, odcvetela roža ?…..
Zate smo itak vsi prizadeti inceli ??
Jaz takoj pridem, 05.06.2021 ob 10:49
Čestitke, odcvetela roža ?…..
Zate smo itak vsi prizadeti inceli ??
Hahahaaaa! Še en brezveznež, ki lupa z enimi boomerskimi forami!
Odcvetela roža – fak, tako se pogovarjajo 70 letniki v gostilnah!
Incel brez frendov, nobody gives a fuck, kaj si ti misliš!
Pa kaj sploh hočeš povedat?
Še enga stavka ne znaš skupaj spravit.
Fic firic, 05.06.2021 ob 09:55
Na polovici zivljenja sem sel v Vietnam in tam spoznal precudovito, prelepo, inteligentno, pridno, spostljivo, zvesto… mamico enega otroka. Pripeljal sem jo v Slovenijo in se danes ziviva skupaj. Je nebi zamenjal za nobeno slovenko.
Me zelo veseli. Še na mnogo let.
Vietnamke so fejst punce.
So preproste, skromne punce z trdimi delovnimi navadami.
Nažgani Franc, 05.06.2021 ob 16:06
Samska si zato, ker si za kvalitetne moške popolnoma nezanimiva, te niti ne povohajo…morda za bicikel prislonit, potem se pa že neha.
V taki temi pa potem najdeš izgovor zakaj si samska? Lažeš in glumiš lahko samo sebi do te mere, da si celo verjameš. Ostali pa tega nikoli ne bodo kupili.
Hahaha! Ja, sigurno, čisto prav imate, ja. Joj sekirat se grem ker mi je en ostarel bumerski kurac neki povedalnna enem fotumu, kjer imajo vsi skupaj IQ pogrete juhe!
-
Jaz vas niti povohala ne bi! Mizogin blesav!
Aha, 05.06.2021 ob 17:28
Hahaha! Ja, sigurno, čisto prav imate, ja. Joj sekirat se grem ker mi je en ostarel bumerski kurac neki povedalnna enem fotumu, kjer imajo vsi skupaj IQ pogrete juhe!
-
Jaz vas niti povohala ne bi! Mizogin blesav!
Imaš pa res smolo, da te nihče ne povoha!
Ampak glede na tvojo kulturo izražanja je popolnoma jasen vzrok tvojih težav…
Nažgani Franc, 05.06.2021 ob 18:46
Lepo se izražaš, krasno, to vse pove. Resnica boli, komentarji še bolj. Ta forum nima nobene veze s tem, da si ti samska. Nisi zanimiva za kvalitetne moške zato si samska. Raje to povej frendom preden greš kazat forum. Verjetno jim je to že dolgo časa itak jasno.
Hahahaha! Nisem zamimiva za kvalitetne moške! Hahaa! Ja, za take, ki pri 40 pišejo o svojih fuk podvigih v Aziji tudi nočem bif! Kakšen nezrel imbecil! Za vas pa tudi ne! Pa kaj pa veste kdo mene zanima, mogoče ženske?
Malo izklopite svojo projekcijo, mene nič ne boli! Boli me k!
Pa na tem boomerskem homofobnem forumu me bmk kako se izrsžam. Adijo!
Aha, 05.06.2021 ob 19:20
Hahahaha! Nisem zamimiva za kvalitetne moške! Hahaa! Ja, za take, ki pri 40 pišejo o svojih fuk podvigih v Aziji tudi nočem bif! Kakšen nezrel imbecil! Za vas pa tudi ne! Pa kaj pa veste kdo mene zanima, mogoče ženske?
Malo izklopite svojo projekcijo, mene nič ne boli! Boli me k!
Pa na tem boomerskem homofobnem forumu me bmk kako se izrsžam. Adijo!
-
Seveda nisi zanimiva za kvalitetne moške, zato si samska. Nima to veze s tem kar tukaj piše nekdo pri 40 o svojih azijskih fuk podvigih. Taki kot je ta, ki o tem piše itak ni zate. Torej, nima nobene povezave s tabo in nisi zaradi njega samska. Samska si, ker ni zanimanja zate s stranih kvalitetnih moških. To je dejstvo.
Saigon, 05.06.2021 ob 20:15
Si ti ena užaljena kura.
Ni čudno, da si samska.
Hahahaha! Model zagrenjen, tipičen incel, z hostilniškim vokabularjem in brez smisla za humor.
V tvojem primeru bi jaz dovolila abortus do 4000 tednov, hahahaha!
Fak, jaz sem prvič na tem forumu, pa pomojem zadnjič.
Ti pa samo to počneš, ker nimaš lajfa!
Ajde, jaz grem ven, ti paberi zgodbice od svojega retardiranega frenda incela o Azijkah! Hahahaha!
Fak, kjer folk na tem forumu, fotri nedorasli, hahahaha!
Aha, 05.06.2021 ob 20:20
Hahahaha! Model zagrenjen, tipičen incel, z hostilniškim vokabularjem in brez smisla za humor.
V tvojem primeru bi jaz dovolila abortus do 4000 tednov, hahahaha!
Fak, jaz sem prvič na tem forumu, pa pomojem zadnjič.
Ti pa samo to počneš, ker nimaš lajfa!
Ajde, jaz grem ven, ti paberi zgodbice od svojega retardiranega frenda incela o Azijkah! Hahahaha!
Fak, kjer folk na tem forumu, fotri nedorasli, hahahaha!
Zakaj meni repliciraš svoje probleme z ostalimi komentatorji.
Še vidi kolk si glupa.
Ja, ti še prekaljene vaške dekline ne dohajaš, kaj šele kakšno azijsko lepotico, ob kateri se počutiš kot grdi raček.
Manj jih je, lepša si.
Pa še ne prideš na vrsto.
Še vidi kolk si glupa.
Ja, ti še prekaljene vaške dekline ne dohajaš, kaj šele kakšno azijsko lepotico, ob kateri se počutiš kot grdi raček.
Manj jih je, lepša si.
Pa še ne prideš na vrsto. Quote
Vaške dekline, blablabla, azijske lepotice, grda si, jojojoj, kolk smešno! Dej nehi s temi ad hominem argumenti!
Če bi iimel malo znanja o človeški psihologiji, bi vedel, da ko ljudje začnejo z osebnimi žaljivkami na račun videza, si zmagal, ker si jih razjezil in niso dovolj inteligentni, da bi se normalno pogovarjali.
Tukaj ni bilo govora o mojem videzu, temveč o skrajno otročjem, smešnem in seksistčnem zapisu vašega prijatelja iz Azije. Cringena kubik.
Aja, pa Fwy, v Aziji jaz skoraj ne morem hoditi v miru po mestu, ker sem visoka, svetlolasa in imam svetle oči. Če mi ne verjameš, mi je vseeno.
Azijske lepotice? Da, nekaj sem jih pa res videla.
Daj, spravi se kaj počet, petek zvečer je. A te ni malo sram, da po forumih žališ ženske z bednimi argumenti, da so grde?
Aha, 05.06.2021 ob 21:28
Še vidi kolk si glupa.
Manj jih je, lepša si.
Pa še ne prideš na vrsto. Quote
Vaške dekline, blablabla, azijske lepotice, grda si, jojojoj, kolk smešno! Dej nehi s temi ad hominem argumenti!
Če bi iimel malo znanja o človeški psihologiji, bi vedel, da ko ljudje začnejo z osebnimi žaljivkami na račun videza, si zmagal, ker si jih razjezil in niso dovolj inteligentni, da bi se normalno pogovarjali.
Tukaj ni bilo govora o mojem videzu, temveč o skrajno otročjem, smešnem in seksistčnem zapisu vašega prijatelja iz Azije. Cringena kubik.
Aja, pa Fwy, v Aziji jaz skoraj ne morem hoditi v miru po mestu, ker sem visoka, svetlolasa in imam svetle oči. Če mi ne verjameš, mi je vseeno.
Azijske lepotice? Da, nekaj sem jih pa res videla.
Daj, spravi se kaj počet, petek zvečer je. A te ni malo sram, da po forumih žališ ženske z bednimi argumenti, da so grde?
Poglej kokoš z nedokončano osnovno šolo. Danes je sobota in petkov večer je samo za tebe, nedoraslo odcvetelo kokoš ?
Saigon, 05.06.2021 ob 22:37
Kregaj se s tistim, ki te tepta in zmaguje.
Jaz sem namreč ona.
Ti pa glupa kura.
-
Gluuupa kuura! Fwy, jaz imam magistetij iz biologije! Pa kaj hočes soh povedat? Tukaj imate vsi osebnosti destilirane vode. Modelka! A se strinjaš zs mizoginim patriarhatom? Kaj di hotela povedat? Jaz ljudi, ki imajo inteligenčni kvocient nižji od ladijskega poda namreč ne razumem.
Pa zakaj spet ta ad hominem argument glupa kura? A ti povem? Ti si v bistvu glupa.
Jaz sem pa artikulirana in načitana in ti grem pač na kurac. Nobody gives a fuck kaj si ti misliš o meni. Pejt se jokat. Čao, “glupa kura, to je vse kar znam povedat, glupa kura, ker ji je to že en reku, pa nimam svonega besedmega zaklada ji bom to rekla, ker mene ful moti čd mi kdo to rwče po forumu, tmo fa bo tut njo, haha”
Ko te jebe.
Aha, 06.06.2021 ob 00:11
-
Gluuupa kuura! Fwy, jaz imam magistetij iz biologije! Pa kaj hočes soh povedat? Tukaj imate vsi osebnosti destilirane vode. Modelka! A se strinjaš zs mizoginim patriarhatom? Kaj di hotela povedat? Jaz ljudi, ki imajo inteligenčni kvocient nižji od ladijskega poda namreč ne razumem.
Pa zakaj spet ta ad hominem argument glupa kura? A ti povem? Ti si v bistvu glupa.
Jaz sem pa artikulirana in načitana in ti grem pač na kurac. Nobody gives a fuck kaj si ti misliš o meni. Pejt se jokat. Čao, “glupa kura, to je vse kar znam povedat, glupa kura, ker ji je to že en reku, pa nimam svonega besedmega zaklada ji bom to rekla, ker mene ful moti čd mi kdo to rwče po forumu, tmo fa bo tut njo, haha”
Ko te jebe.
To pišem brez očal, zato do typos, itak si drugega ne zaslužite.
Fak, gamad od folka! Fuj!
Jaz takoj pridem, 05.06.2021 ob 22:00
Poglej kokoš z nedokončano osnovno šolo. Danes je sobota in petkov večer je samo za tebe, nedoraslo odcvetelo kokoš ?
Joj, nimam osebnosti in pameti, zato ji bom rekel odcvetela glupa kura, haha!
Aja, pa ker sem sam komaj dokončal osnovno šolo, predvidevam, da je tudi ona ni.
Jaz imam magisterij iz biologije. Pa vseeno mi je, če si en incel ki drga v štumfe misli o meni da sem glupa. Evo tle maš forum: https://incels.is/
Tukaj se jw prav tako nek kurček hvalil, da fuka Azijke. Pomojem ti bo všeč. Tooodles!
Pa ne mislut na svojo sestrično med drkanjem. Hahaha!
Fak,ful je dobro med debili, lahko rečeš vse, boli te kurac, ne rabiš slovnice. Zastonj terapija!
Pička di glup, jaz sploh ne vem, kaj si hotel povedat? Hahahaha!
Pa pizda, kako vi polinteligentni ljudje sploh pteživite? How?
Model, če bi bil ti na horsu, a veš koliko logistike moraš uporabit za to? Da maš za četrtinko? Da pokličeš dilerja, da ne pafeš v krizo? Zdaj si pa predstavljaj odgovorno službo. A boš sploh Wc našel? Fak, utihni s temi glupostmi, breeez osnoooovne šooooole, aa,
Kurac zabiti, utihni! Fak, zakaj pišem vejice. A model ve, kaj je rodilnik?
Dej mu razloži fotosintezo! Ej mali, rastline žrejo Co2 pa sonce in serjejo kisik.
HVALA ZA HITER ODGOVOR.
TO FUL ljudi piše, ker imamo radi ljudi, ki nemarajo ljudi, hahaha hahaha
Ej, kaj pa je bilo s Shrödingerjevo mačko?
Ja, ne vrm
Ajdfolk, dost mamo. Čao pičke.
Sam dobr ta forum, ne?
Forum je zaprt za komentiranje.