Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo poročen z Azijko

Je kdo poročen z Azijko

Tolažba je za…..avtogol.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Haha, ko ni argumentov, pa tudi tako prav pride.
Povem tako kot mislim. Ja, bo še veliko dela na sebi, da se te stvari, če se sploh bodo kdaj, postavile pravilno na svoje mesto. Takrat postaneš biti. Prej ne.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Ti biti sploh še nisi.. če bi bil, bi izpustil, ko si dobil direkten iskren odgovor.
Si primer manipulatorja, ki hoče prepričat žensko, da jo je strah, ker ji pač nisi všeč.

Tudi tipi so popolnoma zakompleksani, ne samo ženske, kot pišeš. Smo pač odsve družbe v kateri smo bili vzgajani. Slovenci ste v povprečju več v razmerju z alkoholom, kot pa z žensko, takšna je pa č realnost

Mišljenje sem napisal tako, kot je. Komu je všečno ali ni, me ne zanima.

Manipuliram nikoli, to ni del mene. Rad pa dejstva napišem. Niti ne napadam iz strahu, ker ga v meni ni.

Biti, ja, to je za nekatere skoraj misija nemogoče. Se strinjam.

[/quote]

Res je. Slovenci so slabši od Slovenk. Smo odsev družbe v kateri živimo.

Kitajke so le ene podkategorija Azijk. Ceprav se jih najde sirom Azije. Vsekakor pa jih je Singapur poln. Na osnovi bogatih izkusenj lahko napisem, da so generacije 30+/- v povprecju:
– obsedene s “keeping up appearances”
– vsekane na statusne simbole, prestiz (znamke vsega zivega), itd
– situirnost/status tipa jim je dalec najpomembnejsi kriterij
– razvajene z visokimi pricakovanji
– zelo pomembno vlogo igra druzina; petljanje, pricakovanja, …
– ce se bos zelel porociti te caka placilo “dote”
– v seksualnem smislu niso noben presezek (v povprecju!)
– zato pa so Kitajci v povpreju sparavni

So tudi mocno vsekani na svojo “kulturo” z milijonom pravil, vzorcev obnasanja, ki ti bodo tuja, posebnim odnosom do drugih, druzine, itd. To v dobri meri sicer velja tudi sicer za Azijo, ampak Kitajci znajo biti se toliko bolj orto, da dobis sive lase.

za slovenke se nima smisla truditi
sam zguba cajta in dnarja

Koji kurac mi zdaj jemlje identiteto?

Si jim pa prav povedal.

To kar je nekdo napisal o kitajkah je mainstream in velja za edinke. Ciljam na Kitajke iz Malezije, Indonezije, Tajske, in Tajvana.

Dote pa za žensko nad 30 ne bom plačeval. Njej teče biološka ura, in ne meni. Naj bo srečna, da sem pripravljen prevzeti odgovornost in vzgajati otroka.Iz bazena pol milijarde se bo takšna našla.

1. Nima živih starih ali
3. Živi sama v Singapurju, in za starše skrbi brat v neki drugi državi ali
4. So stari modernizirani
5. Je normalna ženska (kot zadeti loterijo)

Poleg tega so tu Vietnamke in Filipinke ( za katere prvi vtis ni dober, ker so katoliško obremenjene in butaste kot noč)

O zakonu pa to, kaj res z poroko moški danes pridobi? Naj mi nekdo pove. Fukaš manj, tudi ženske vse manj pospravljajo, moraš delati cele dneve, ker ona najde en in tisoč način kako zapraviti denar. Ja dobiš otroke, ti pa gredo na svoje hitro in noben ti ne povrne koliko vlagaš v njih. In ko so enkrat otroci v zakonu,se baba postavi in te začne nadzorovati. Videno 1000krat pri kolegih.

In boli me k. Če se bom kdaj poročil. In to je tista samozavest, ki jo spoštuje vsaka ženska.

Do zdaj nisem bil in tudi pri 40 tih ne mislim postati copata. Kar je razlika med našimi ženskami in azijkami, da se azijka ukloni moči dedca. Ker razume, da konflikt z takšnim moškim škodi obema. Naše pa hop v ločitev, in razlagati celi vasi, kaki kreten je bivši.

Vem, da bi si lahko našel tudi dobro Slovenko, sam gre se za to da imam v Aziji po moji oceni dosti boljše odstotke.

In vmes, ji bom nazgal 100, se imel lepo, užival v njihovi hrani in vročem vremenu.

Vse to kar ti sele sanjas in se dosti vec je ze za mano.

Čakaj čakaj. Govoriš iz lastnih izkušenj?

Ja človek božji, zakaj si pa plačal doto? Pa saj nisi Kitajc.

Kitajc jo plača, ker si pripelje ženo domov, da postane tretje kolo v njegovi družini. Da mu rodi sina, kateri ga bo preživljal, ker dole nimajo penzij.

Si kaj dobil za to doto, ker če ne so netegnili in to orng na suho.

Moral bi se tako kot jaz, pozanimati s kom imaš opravka. Kar je je, po toči zvoniti je prepozno.

Kakšno situacijo imaš zdaj?

Problem vzhodnih Azijk je, da nimajo nič jošk 🙁

Nic jaz nisem porocal. Zato pa se kako dobro poznam sceno, obicaje, in to precej sire od Kitajcev ali Kitajske. Ne pisem v tri dni. Zadeve se kako poznam. Bolj ko si lahko zamislis.

Res. Se pa najde izjem. Kar nekaj postavnih Azijk raznih narodnosti z naravnimi C, D, DD sem pofukal, over and over again, lol. Pa tudi z vecjimi jih poznam. Vecina pa… ja, so bolj ploh. Mimogrede, Azijci tako ne zivijo le v Aziji. Danes jih je ze v Afriki vse polno, kaj sele drugje. Zadnje desetletje pa so kot turisti tako preplavili svet.

Poznam Slovenca, ki je poročil Kitajko in ni dal enega evra za to, pa so imeli tradicionalno poroko. Žena je “posodila”

Tak kot marsikatera Slovenka izgubi glavo, ko jo nategne južnak, jo tudi Kitajka, ko občuti kranjsko klobaso.

Ko ženska prvič dobra sexa izgubi glavo.

Že dober mesec sem v Singapurju. Pa tu je paradiž. Punce me imajo rade, jaz pa njih.

Dobivam se tudi, z 15 let mlajšo, Vietnamko. Popolnoma nezahtevna, preprosta punca.

Služba ni nič posebnega, delam v administraciji IT, za evropsko korporacijo. Plača solidna.

Ogromno sexa in preprosto življenje. Kot v starih študentskih časih.

To je od mene vse.

ko vidim belca z azijko ali crnko. Prov enako kot belke z crnci in arabci. Tako grozno ubogo. Desperate. Pa to niso enakovredne veze. A je tak joy naskakvat enga v neenakovrednem polozaju? Fak. Ok vozs okol kot ljubljenca. Recimo Afganistanskega hrta. In se ti zdi imenitno. Ampak mi vsi vemo, da ti to revez/reva jebes. Cloveka,ki si mu popolnoma nepomemben in nevreden. Cloveka,ki potrebuje le tvoj status in denar. Mene bi bilo res tako sraaaam.

Tebe je sram še lastne sence. Bdak!

Tebe je sram še lastne sence. Bdak!
[/quote]
Tolazi se. Ne mores neki tretjerazrednega in po umu in statusu ultra inferiornega izbrat in paradirat okol kot da je partner. Enako sick kot bi z Ancko paradiral pa razlagal, da je to tvoja partnerka hahaha. In obratno seveda. Babe zanikrne pa tiste tupkote od fehtarjev okol vlacjo. Zelo pateticno.

Tolazi se. Ne mores neki tretjerazrednega in po umu in statusu ultra inferiornega izbrat in paradirat okol kot da je partner. Enako sick kot bi z Ancko paradiral pa razlagal, da je to tvoja partnerka hahaha. In obratno seveda. Babe zanikrne pa tiste tupkote od fehtarjev okol vlacjo. Zelo pateticno.
[/quote]

ubesedeno :)))).Tud men tko bizarni izgledajo :)))).

Ma to so ženske obsedene z zahodnjaki. Vseeno kakšen, mali, velk, debel, plešast, vseeno, smao, da je zzahoda. One bi jim v vsem ustregle, samo da jih odvlečejo neam drugam. Potem pa soočenje z realnostjo: En Janez s pivskim vampom in ena vukojebina od Slovenije!

Singapur je resnično paradiž.
Tam sem videla največ prelepih Azijk.
Je pa v Singapurju tako…da skoraj vsak belec, ki tam živi… živi z Azijko.
In to sploh ni nič čudnega.
Seveda so predstavniki različnih firm z Zahoda tam s svojimi družinami, toda samski se večinoma zapletejo z Azijkami, se tam poročijo in tam ostanejo.

Singapur je resnično paradiž.
Tam sem videla največ prelepih Azijk.
Je pa v Singapurju tako…da skoraj vsak belec, ki tam živi… živi z Azijko.
In to sploh ni nič čudnega.
Seveda so predstavniki različnih firm z Zahoda tam s svojimi družinami, toda samski se večinoma zapletejo z Azijkami, se tam poročijo in tam ostanejo.
[/quote]
Medtem pa vzvisenih belk tam po vecini noben ne smirgla. Se tiste, ki pridejo porocene oz. v zvezah, se pogosto hitro locijo. Znan problem v HR krogih globalnih korporacij. Se toliko bolj izrazit v drugih prestolnicah JV Azije.

Zavrti par let naprej in se vprasaj, kaj si bos vajen 15 let mlajsih zenstvenih punc mislil o naduvanih vrstnicah sirom zahoda.

Medtem pa vzvisenih belk tam po vecini noben ne smirgla. Se tiste, ki pridejo porocene oz. v zvezah, se pogosto hitro locijo. Znan problem v HR krogih globalnih korporacij. Se toliko bolj izrazit v drugih prestolnicah JV Azije.
[/quote]Da, tako je v vseh Azijskih velemestih.
Če pokažeš spoštovanje do njih in njihove kulture si njihov.
Belka, ki bo prezirala Azijko ne bo nikoli sprejeta. Niti od Azijca….lahko je to tudi delodajalec, ne nujno ljubimec.
So pa večinoma na teh vodilnih mestih vodje in direktorce Azijke, belke so tam le kot poslanice svoje firme in že to je kakšni vzvišeni izpod časti.
Ta ima takoj karto za jurop in seveda polna usta besed kako je Azija šit…hahahahaaa
Lahko je Azijka z belcem, Azijci ne bodo ljubosumni, toda ti jo mortaš spoštovati

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close