Izobrazba > samskost?
Rojevanje je nekaj naravnega in telo samo poskrbi, da ni tako boleče.
Uporaba epilatorjev pa je človeški izum in odsev trenutne mode.:)[/quote]
To že, ampak še vsaka je rekla, da porod zelo boli. :)) Želel sem pa povedat, da je za nekaj, kar nam veliko pomeni, včasih potrebno tudi potrpeti. Vsak si pa sam izbere, koliko bo trpel. Eni verjamejo, da morajo skoz trpet, da so recimo sprejeti, ker drugače ne znajo.[/quote]
ženske itak rade “trpijo” – že po svoji naravi ☺
boli jih, ko ga prvič dobijo notri in ko jim gre prvič ven ☺
Pri epilatorju, vosku že takoj boli in lahko odnehaš. Probaš, boli in nehaš. Če je pa otrok v trebuhu je pa treba roditi. Ni več izbire. 9 mesecev prepozno za izbiro.
Se čudimo, da v nekaterih ljudstvih ženske nosijo obroče okrog vratov, krožnike v ustnicah, da si moški režejo kožo in si v kožo vrežejo okraske. Pri nas ni kaj veliko drugače.
No, saj tudi pri otroku večino žensk rojstvo boli, pa jih to ne ustavi, da bi spočele še enega in to z veseljem. Isto kot pri epilatorju. So očitno že neke dovolj ugodne posledice, da se splača.
No, saj tudi pri otroku večino žensk rojstvo boli, pa jih to ne ustavi, da bi spočele še enega in to z veseljem. Isto kot pri epilatorju. So očitno že neke dovolj ugodne posledice, da se splača.[/quote]
ja keš od države… ukinit otroške itd 😉
No, saj tudi pri otroku večino žensk rojstvo boli, pa jih to ne ustavi, da bi spočele še enega in to z veseljem. Isto kot pri epilatorju. So očitno že neke dovolj ugodne posledice, da se splača.[/quote]
jep … do starosti 21 let vložiš v otroka za enega Volvo XC60, do 26 leta pa za Volvo XC90 ☺
plus je to, da ti otrok ne rjavi ☺☺☺
Ni tako zelo boleče, uporabljam epilator že kakšnih 7 let in sem se ga povsem navadila…morda pa je tudi kaj na tem, da sem si kot profesionalna športnica zelo dvignila prag bolečine. Verjetno vsaka zase ve čemu in zakaj to uporablja in če res v tem izključno trpi – občutek gladke, mehke kože brez dlak ni nezamerljivega pomena 🙂
Ni tako zelo boleče, uporabljam epilator že kakšnih 7 let in sem se ga povsem navadila…morda pa je tudi kaj na tem, da sem si kot profesionalna športnica zelo dvignila prag bolečine. Verjetno vsaka zase ve čemu in zakaj to uporablja in če res v tem izključno trpi – občutek gladke, mehke kože brez dlak ni nezamerljivega pomena :)[/quote]
sicer pa tudi ugrabljene ženske spletejo ljubezensko gnezdo z ugrabiteljem ☺
Ni tako zelo boleče, uporabljam epilator že kakšnih 7 let in sem se ga povsem navadila…morda pa je tudi kaj na tem, da sem si kot profesionalna športnica zelo dvignila prag bolečine. Verjetno vsaka zase ve čemu in zakaj to uporablja in če res v tem izključno trpi – občutek gladke, mehke kože brez dlak ni nezamerljivega pomena :)[/quote]
sicer pa tudi ugrabljene ženske spletejo ljubezensko gnezdo z ugrabiteljem ☺[/quote]
Seveda; tudi to je izvedljivo, kadar ni drugega “lovca” za romantične podvige na razpolago 🙂
Da ne bomo moški preveč pametovali, sem se pozanimal pri ženski…:)
Pravi, da porod čisto nič ne boli, saj glavica dojenčka tako pritiska na živce v okolici, da se bolečina sploh ne čuti. Zato lahko v tistem trenutku tudi babica prereže presredek, pa to ženske nič ne boli. Boleči so le popadki, ko pa se začne porod, pa to gre brez bolečin.
Verjamem pa, da ni pri vseh isto.
No, če so boleči le popadki, potem pa se moramo samo drugače izrazit. Še vedno pa popadki sami spadajo k porodu, brez njih ne gre. In bolečina je zraven, pri enih večja, pri drugih manjša. 🙂
za ta petek – 13. sem menim z mrliško oglednico ☺
ima dva doktorata, hišo, vikend, 3 avtomobile … ni da ni ☺☺☺
stara 35+, zgleda fantastično, rekreativka, dva otroka (prešnji desc, starši pokojni)
kaj mi priporočate — naj se zmenim ali me hoče samo izkoristiti ? ☻
Po moje te hoče samo izkoristit, torej se zmeni. :)) Samo en drug datum morata določit, da ne bo en prišel v petek, drugi pa v soboto. 😉
V petek je 12. – mičkeno si se zakalkuliral, pa verjetno tudi pri pri vsem ostalem :P[/quote]
emmm … jaz se ne menim od danes do jutri … “ta” petek 13. pride septembta 2013 ☺
dej skuliraj se … za kako “lahkega” me pa imaš … da bom “padel” kar prvi naslednji petek, ker je to pač dan za “metek” ???
naj se kar trudi za mene in plazi, predno bo dobila ☺ ♥
V petek je 12. – mičkeno si se zakalkuliral, pa verjetno tudi pri pri vsem ostalem :P[/quote]
emmm … jaz se ne menim od danes do jutri … “ta” petek 13. pride septembta 2013 ☺
dej skuliraj se … za kako “lahkega” me pa imaš … da bom “padel” kar prvi naslednji petek, ker je to pač dan za “metek” ???
naj se kar trudi za mene in plazi, predno bo dobila ☺ ♥[/quote]
Demenca? Saj si napisal za ta petek; ali kakšen koledar ti uporabljaš, da je ta petek že september in to celo 13.? Ti kar pojdi ta petek, pa tistega v septembru tudi pa za preostale petke in 13-ice se še zmeni 🙂
naj se kar trudi za mene in plazi, predno bo dobila ☺ ♥[/quote]
Demenca? Saj si napisal za ta petek; ali kakšen koledar ti uporabljaš, da je ta petek že september in to celo 13.? Ti kar pojdi ta petek, pa tistega v septembru tudi pa za preostale petke in 13-ice se še zmeni :)[/quote]
dej se naučit 5x prebrati sestavek, da doumeš point ☺ (ta petek 13. — pade prvič pač v septembru)
itak ima ta srečo, ker se na petek 13. niti z rednimi “strankami” ne srečujem – in imam zato fraj termin zanjo ☺
Običajno imam avdicije na 29.02. — če v tistem letu ni petka 13. ☺
Demenca? Saj si napisal za ta petek; ali kakšen koledar ti uporabljaš, da je ta petek že september in to celo 13.? Ti kar pojdi ta petek, pa tistega v septembru tudi pa za preostale petke in 13-ice se še zmeni :)[/quote]
dej se naučit 5x prebrati sestavek, da doumeš point ☺ (ta petek 13. — pade prvič pač v septembru)
itak ima ta srečo, ker se na petek 13. niti z rednimi “strankami” ne srečujem – in imam zato fraj termin zanjo ☺
Običajno imam avdicije na 29.02. — če v tistem letu ni petka 13. ☺[/quote]
Ti pa končno napiši RAZLOČNO – ni vedno krivda v bralcu, uboge tvoje stranke 😛 če moraje 5 x tvoje zmazke čitati, verjetno te hitro zamenjajo 😛
Običajno imam avdicije na 29.02. — če v tistem letu ni petka 13. ☺[/quote]
Ti pa končno napiši RAZLOČNO – ni vedno krivda v bralcu, uboge tvoje stranke 😛 če moraje 5 x tvoje zmazke čitati, verjetno te hitro zamenjajo :P[/quote]
natipkal sem povsem razločno: ta petek 13. — pa menda je jasno, da petek 13. ni vsaka sreda — al kako?? da so posebna leta, ki sploh imajo petek 13. … dej malo WIN doledar preglej – saj si se hvalila, da WIN 8 obvladaš ☺
moje stranke obvladajo vsaj Access – da vedo, kdaj je njihov termin ☺
kakšna pa tudi pantheon, dynamics, BAAN, SAP, … ☺
tvoj “izračun verjetnosti” je pa popoln mimosunek … verjetnost se računa tudi za kaj drugega kot pa npr. za zadetek na Lotu, Slot mašini … ☺
Ti pa končno napiši RAZLOČNO – ni vedno krivda v bralcu, uboge tvoje stranke 😛 če moraje 5 x tvoje zmazke čitati, verjetno te hitro zamenjajo :P[/quote]
natipkal sem povsem razločno: ta petek 13. — pa menda je jasno, da petek 13. ni vsaka sreda — al kako?? da so posebna leta, ki sploh imajo petek 13. … dej malo WIN doledar preglej – saj si se hvalila, da WIN 8 obvladaš ☺
tvoj “izračun verjetnosti” je pa popoln mimosunek … verjetnost se računa tudi za kaj drugega kot pa npr. za zadetek na Lotu, Slot mašini … ☺[/quote]
Ne vem, če res – ne spomnim se, da bi se hvalisala, da obvladam win8, si me z nekom zamenjal.
Verjetnost ni nujno nekaj, kar bi moralo biti vedno s številkami podkrepljeno, je pa zelo priročen izraz v “small talk-u”, ne vem zakaj se toliko obešaš na posamezne besede in ne bistvo.
Zakaj pa uporabljajo Access za svoj termin, lahko bi preprosto uporabljali koledar v outlook-u, je bolj simple 🙂
Vsa ta programja, ki si jih omenil – ni to namenjano za informacijsko podporo relativno podobnim namenom, razlogom?
tvoj “izračun verjetnosti” je pa popoln mimosunek … verjetnost se računa tudi za kaj drugega kot pa npr. za zadetek na Lotu, Slot mašini … ☺[/quote]
Ne vem, če res – ne spomnim se, da bi se hvalisala, da obvladam win8, si me z nekom zamenjal.
Verjetnost ni nujno nekaj, kar bi moralo biti vedno s številkami podkrepljeno, je pa zelo priročen izraz v “small talk-u”, ne vem zakaj se toliko obešaš na posamezne besede in ne bistvo.
Zakaj pa uporabljajo Access za svoj termin, lahko bi preprosto uporabljali koledar v outlook-u, je bolj simple 🙂
Vsa ta programja, ki si jih omenil – ni to namenjano za informacijsko podporo relativno podobnim namenom, razlogom?[/quote]
BISTVO verjetnosti (izhaja iz teorema verjetnostni izračun) je v številkah.
OK – pol sem te pa zamenjal s kakšno, ki se je hvalila s poznavanjem WIN8 ☺ … jebat ga – nobena nima v svojih postih bistvenega: odtisa, da je jebozovno nastrojena (kar bi jo uvrščalo me pomnenja vredne) ☺☻— in ste po oblikah črk vse enake ☻
Ne moreš načrtovati ocenjevati v npr. skoraj je zajca ujel, tako mi je všeč, da če bi mi rekel, bi mu nastavila … . tega v verjetnosti NI ☺
programlja pa so pač namenjena poenostavvitvi … imajo možnost kontrole na izvedljivost ☺
Vsa ta programja, ki si jih omenil – ni to namenjano za informacijsko podporo relativno podobnim namenom, razlogom?[/quote]
OK – pol sem te pa zamenjal s kakšno, ki se je hvalila s poznavanjem WIN8 ☺ … jebat ga – nobena nima v svojih postih bistvenega: odtisa, da je jebozovno nastrojena (kar bi jo uvrščalo me pomnenja vredne) ☺☻— in ste po oblikah črk vse enake ☻
Ne moreš načrtovati ocenjevati v npr. skoraj je zajca ujel, tako mi je všeč, da če bi mi rekel, bi mu nastavila … . tega v verjetnosti NI ☺
programlja pa so pač namenjena poenostavvitvi … imajo možnost kontrole na izvedljivost ☺[/quote]
Vendar moje izražanje ni matematično, izraz verjetno uporabljam izključno pogovorno, če si pa omejen na številke, pa si jih zraven sam prištimaj, da bo volk sit in koza cela. Ne vidim smisla, da me tu cefraš o verjetnosti nisi pa dosledno odgovoril na vprašanje glede programov ali pa jih kar tako malo pišeš na pamet (ker so to dokaj znana imena med informatiki), za kaj pa posamezen program dejansko služi pa ne znaš razložiti – oz to kar si odgovoril zna vsak računalniško pismen laik 😛
programlja pa so pač namenjena poenostavvitvi … imajo možnost kontrole na izvedljivost ☺[/quote]
Vendar moje izražanje ni matematično, izraz verjetno uporabljam izključno pogovorno, če si pa omejen na številke, pa si jih zraven sam prištimaj, da bo volk sit in koza cela. Ne vidim smisla, da me tu cefraš o verjetnosti nisi pa dosledno odgovoril na vprašanje glede programov ali pa jih kar tako malo pišeš na pamet (ker so to dokaj znana imena med informatiki), za kaj pa posamezen program dejansko služi pa ne znaš razložiti – oz to kar si odgovoril zna vsak računalniško pismen laik :P[/quote]
glej – od tega, da ti pomisliš, da bi skoraj pomislila, da bi mi mogoče morda celo v nekih posebnih okoliščinah, če bi bilo tako, da bi tudi tebi ustrezalo in nebi bilo druge možnosti, ti bi pa pravzaprav nujno rabila,vendar se za to iz nekih povsem drugih razlogov nisi odločila, ti je pa zato žal, ker morda bi pa bila izkušnja vsaj zanimiva …
je verjetnost, da ga pri tebi namočim … nikakva ☺
a se razumeva ali naj narišem še graf v 3D ☺
življenje je simpl: daš / ne daš. toliko in toliko v € +/- nekaj %.
ostalo je izguba časa, energije, zamujanje priložnosti … skratka bikov_drek.
Forum je zaprt za komentiranje.