Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izobrazba > samskost?

Izobrazba > samskost?

lej tvojo razmišljanje je pa tipično za diplomante, ki se dokazujejo zgolj z diplomo ne pa z delavnostjo, znanjem in inovativnostjo…imam diplomo…dajte mi 2 jurja neto, služben avto in nekoga ki mi bo rit zamikal….[/quote]

Še en tipičen obrekljivec, ki je vsem nevoščljiv.
Če te zanima, je bilo moje prvo delo po diplomi delo v sadovnjaku, obiranje jabolk, nadaljevalo se je z delom v skladišču, potem še par takih del. Dve leti takih priložnostih del, da sem našla redno službo. Prijela sem za vsa slabo plačana dela, ker drugegga ni bilo. Ja sedaj pa imam redno službo in dobro plačo. Tako, da požri se od nevoščljivosti.[/quote]

Nekateri smo pa takšna dela opravljali še pred diplomo. Še v osnovni in srednji šoli in na faksu.
Temu se reče pridobivanje delovnih navad, ki tudi intelektualcem pridejo še kako prav v življenju. Dobro je, da vsak človek to osvoji, eni prej drugi pozneje.

Kako so eni pridni….

Enim nam ni pod častjo takih del delat. Drugim so očitno odveč.

A v srednji in višji te prepričajo, da ga ni? Kateri predmet pa je to? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A v srednji in višji te prepričajo, da ga ni? Kateri predmet pa je to? :))[/quote]
sadni je obiskoval predmet pranje sadja in možgan…posebno zanj je prišel profesor iz Burundija:)

Zakaj se sploh trudiš…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

saj se ne, ampak si dosadan pa si rečem…naj ti bo:)

Preveč se trudiš, deluješ mi že obupan…

daj no sadni, saj veš, najtemneje je tik preden se zdani….samo malo še potrpi, saj bo, saj bo:)

Ni rečeno, da ne bi bila samska, če bi vedela kaj moške moti. Lahko veš, kaj moške moti, pa še to ne pomeni, da se zaradi tega spremeniš ali odstraniš tisto, kar jih moti.
Lahko si misliš, da moški ni pravi, če ga na tebi nekaj moti in težiš k temu, da najdeš takšnega, ki te bo sprejel takšno, kakršna si.
Če si bila kdaj v kakšni daljši resni vezi, si menda zvedela kaj moškega moti ali s čim ni zadovoljen….
Na podlagi prebranega menim, da imaš veliko nekih predsodkov in si občutljiva na pripombe.

Pa ne vem, če samovšečne prej dobijo tipa, kot preproste…..Preproste ne komplicirajo in niso tako izbirčne, zato je več možnosti, da se s kom zbližajo.

Robi, hja, če preberem monovske zahteve do ženske, kar monovci napišejo kaka mora biti ženska in kaka ne, potem niti osnovnih šans nimam, da kdja dobim partnerja.

Poznam to kaj je preprosta ženska:
nenaličena, v kavbojkah, brez oblekic, brez elegantnih oblačil, nenalakirani nohti, nepobarvani lasje. Ja kdo bo pa maral tako pusto babo? Doktorat gor ali dol, s tako nimaš kaj početi, če se niti uredit ne zna.

Lepa ženska najde moškega ne glede na značaj.
Shujšajte, uredite se, lepo se oblečite in moški se bodo drenjali okrog vas.
Če ste pa preproste sive miši pa ste lahko pametne, dobre po srcu pa boste ne boste koga dobile.

Maš prav če nisi lepa in če si tečna že v osnovi izpadeš…

torej zdaj ostane vprašanje katero od teh 2 ti nisi (ali oboje?)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Da bi ti nek forum določal kriterije za moškega/žensko, bejž no! Razen če bi rada tu kakšne zahakljala? :)))
Saj pa menda imaš svojo glavo in pamet, zakaj neki bi te zanimali kriteriji, merila in lepotni ideali drugih?

Ronka press 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Itak, da je Ronka, jaz sem se srečal z njo: samo poklicna šola, majhna, debela, brez službe, zanemarjena, neumna. Izobražena ženska ne bi ždela tu gor. Pač sem ji skušal dopovedat, da moški ne maramo grdih, neurejenih žensk pa je bila užaljena. Uredit se bo treba, najti službo, se izobrazit pa bo šlo.

Izjava naše sosede:
“Otroka bom imela, ko bom našla bogatega in izobraženega tipa!” Ne normalnega, IZOBRAŽENEGA!

Stanje: še vedno išče, stara pa čez 40,… 🙂

Ne jemlji tega resno. 🙂
Če bereš to izjave tistih, ki so samski in kateri se z nobeno ne zastopijo, potem si se res našla v tem. In boš res še dolgo samska.

In bognedaj, da jo moški zjutraj vidi takšno “pusto”…:) In to celo brez kavbojk…:)

Najbolj grozna ženska = tečna šunka

Samozavesten človek opazi samovšečnega. Samovšečen človek pa prav tako opazi samozavestnega, le da ga dojema kot samovšečnega, sebe pa za samozavestnega. 😉

Preprosta ženska ne pomeni, da se ženska ne zna ali pa noče uredit. Pomeni le, da ne komplicira in dobro ve kaj želi. Ker ve, kaj želi, je njej vse veliko bolj preprosto. 😉

Potem pa ti zagotovo nisi izobražena ženska. Verjetno niti ženska ne. 😉

To pomeni, da izobraženih ni, je pa kup normalnih? Kje pa ona to išče? :))

Sploh se ne gre za pljuvanje po izobraženih. Imam ogromno poklicnih stikov s takimi ženskami in lahko rečem da tiste ki so samske in izobražene preprosto ne najdejo svoje ženskosti. Način razmišljanja je isti kot pri moških, ker to prevzamejo iz okolja. Posledično pač moške ne privlačijo in lušne ženske ostajajo večno samske. To je popolnoma naravno pogojeno. Seveda ko jih kdo obletava pa najdejo najmanjšo malenkost da ga skenslajo.

Torej baba mora bit butasta (in luštna), pa se bo okoli nje drenjalo dripcev? Take vas torej privčalijo? Ne pametne, ampak butaste in seveda čimmanj tečne… kako preprosti ste [sub]nekateri[/sub] moški…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close