iskanje sopotnika
Samo si predstavljaš, da bi se zjutraj zbudila, pa bi spet bil torek, pust, datum znova 12.2.2013, da bi imela ves jutrišnji dan enak današnjemu….NORO! :-)))) in tako dan za dnem…..koliko časa, dni bi rabila, preden bi šla v psihiatrično hospitalizacijo? :-))
Samo si predstavljaš, da bi se zjutraj zbudila, pa bi spet bil torek, pust, datum znova 12.2.2013, da bi imela ves jutrišnji dan enak današnjemu….NORO! :-)))) in tako dan za dnem…..koliko časa, dni bi rabila, preden bi šla v psihiatrično hospitalizacijo? :-))[/quote]
Ja, in Matjažko bi namesto moderiranja na fatalchatu pekel krofe pod budnim, kritičnim očesom Bibite. :)))
Samo si predstavljaš, da bi se zjutraj zbudila, pa bi spet bil torek, pust, datum znova 12.2.2013, da bi imela ves jutrišnji dan enak današnjemu….NORO! :-)))) in tako dan za dnem…..koliko časa, dni bi rabila, preden bi šla v psihiatrično hospitalizacijo? :-))[/quote]
Ja, in Matjažko bi namesto moderiranja na fatalchatu pekel krofe pod budnim, kritičnim očesom Bibite. :)))[/quote]
Hehehe… saj zato se pa mene matjaži boji, ker ve, da bi skoz bil pod nadzorom.:)
Mogoče je pa to naredila že pred časom in je zdaj slika postala tako jasna, da je obelodanila svojo željo. 🙂
Hehe…chick fight ? :-))))))[/quote]
Punce, se ne tepsti zaradi mene! :)))
Antilopa, ne bodi ljubosumna, krofov je dovolj za vse.
Samo Bibitka bo dobila največjega, ki ji ga bom jaz lastnoročno nafilal. 😀
Bibita, ti si še najmanj impulzivna od teh punc. Pri tebi ni strahu, da bi hektično iz rok spustila krofek in bi vroče olje vse naokrog pošprickalo, saj ti to znaš lepo počasi in z občutkom, a ne? 😀 Malo so (pre)napete, zgleda da jim je cuker padel. 🙂
Spet en malo provokativen topic.
Avtorici če še bere samo to… najdi si zanimanja v življenju, popolni si ga. Vsi bi radi neke super duper jeba*ce/ice ki jim bodo izpopolnile življenje. Get real, pa bodi srečen zaradi sebe.
Še nasvet: za začetek se včlani v kakšen tečaj, npr fotografije, slikanja, kitajščine… kakšen klub, društvo,… začni teči, udeležuj se tekov, pojdi smučat in boš spoznala na sedežnicah ful tipov,..
Forum je zaprt za komentiranje.