iskanje sopotnika
Ne, ne, nisi razumela. Ne morem jaz tebi ničesar očitat, ker vsak živi po svoje, ti tudi ne.
Jaz govorim zase, kakšne OSEBNE poglede imam, in ne pričakujem, da bodo tvoji skladni z mojimi.
Jaz OSEBNO pač ne bi bil zadovoljen, da bi imela moja žena kup partnerjev pred mano, ampak pomembno je, da to tvojega partnerja ne moti in se razumeta, ker imata pač drugi vrednostni sistem, ki mogoče ni nič boljši ali slabši od mojega, v kolikor dobro shajata skupaj.
Gamsek, če imaš pravi rogec, malo podregaj raje v ledveni predel malo Antilopco, boš videl, če bo odskočila. :))[/quote]
Matjažek, ne izzivaj sodoprstih kopitarjev, ki imajo povrhu še roge. :)))[/quote]
Antilopa, lahko pa te jaz pošteno dregnem med rebra, samo jaz bom te nabodel do krvi. :)))
Matjažek, ne izzivaj sodoprstih kopitarjev, ki imajo povrhu še roge. :)))[/quote]
Antilopa, lahko pa te jaz pošteno dregnem med rebra, samo jaz bom te nabodel do krvi. :)))[/quote]
Matjažko, ne grem na tvoj chat, tam si me enkrat že ranil. :)) Pri tolikih ženskah, ki tam sodelujejo, si našel ravno mene, še zdaj ne vem, zakaj.
Zanimivo, da je Matjažko pri tebi bolj na tapeti kakor katere druge dečve 🙂 Pomešani interesi, obsojanje ali kratkomalo preveč časa? Matjažko ima pač zelo širok razpon interesov predvsem v smislu pisanja, nikakor pa ni njegovo pisanje nujno povezano z njegovimi navadami in cilji, meni se ne zdi pokvarjen, niti malo ne. Celo fajn se mi zdi, da se zna pohecati, da ni zavrt ali zadrt, da bi se obešal na vsakega, ki bi si to pravzaprav po moji logiki zaslužil.
Gams ima prav, to je težko ugotoviti. Ampak Matjažko se bo verjetno usposobil za ravnanje z detektorjem laži in jo bo do onemoglosti zasliševal. Ali pa ji bo utrujal s tistimi kratkimi piškotki na svoji spletni strani in mu bo iz obupa priznala vse. :)))[/quote]
Čuj, tebi tudi nisem zaračunal za psihološko svetovanje, ker sem dobričina. :)))
Gams ima prav, to je težko ugotoviti. Ampak Matjažko se bo verjetno usposobil za ravnanje z detektorjem laži in jo bo do onemoglosti zasliševal. Ali pa ji bo utrujal s tistimi kratkimi piškotki na svoji spletni strani in mu bo iz obupa priznala vse. :)))[/quote]
Čuj, tebi tudi nisem zaračunal za psihološko svetovanje, ker sem dobričina. :)))[/quote]
Čudno, pa ravno meni, karieristki, bi lahko mastno zaračunal.
Meni se zdi en mulc, ki čuti potrebo delati se pametnega in teoretizirati v neskončnost.
Premalo življenja, preveč teorije.[/quote]Mislim da ni pisca na tem forumu, ki bi pri drugih insceniral toliko nasprotujočih si interpretacij… jaz sem pač njegova zvesta občudovalka že prilično eno leto, vse se je začelo, ko je iz neprevidnosti omenil schroedingerjevo mačko in sem nezadržno dobila občutek, da se z njim da razpravljati v zvezi s čisto vsako temo, predvsem pa o seksualnih položajih punc, ki pišejo na cosmopolitan forum…..
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Tudi jaz tega glih ne razumem. Se sekiram, če za otroka naredim dovolj, se sprašujem, če bi lahko naredila več, če sem naredila prav in … včasih se počutim prav “nesposobna” mama.
Ene pa tako samozavestno trdijo, da so dobre…[/quote]
Hvala, Pandora, vsaj ti razumeš, kaj sem želela povedati. Jaz bi vseskozi dvomila, če sem dobra mati. Četudi se vseskozi trudiš, lahko otrok zaide na stranpoti. Evo, ravno danes sem slišala, da so tistega duhovnika v BIH (okolica Bihaća) nedavno ubili mladoletniki iz koristoljubja. Vprašaš se, iz kakšnih družin ti mladoletniki izhajajo, ni nujno, da že na prvi pogled delujejo kot razsuta družina.
če se vrnem k OSNOVNI temi, kar naj bi bil tudi namen TE teme ….
Avtorica, bojim se, da stvari ne gredo ravno tako kot si ti predstavljaš. Občudujem ljudi, ki vedo kaj hočejo, si znajo postaviti cilje in se za to zagrebejo. Vendar na ta način ne moreš iskati življenjskega sopotnika. Na ta način si lahko širiš socialno mrežo, krog ljudi, ne moreš pa iskati “igle” v senu.
Pri življenskem sopotniku je namreč tako, da tisto, kar misliš, da potrebuješ, ni nujno tisto, kar je potem tudi pravo zate. Če bi jaz “Iskala” življenjskega sopotnika po svojih kriterijih, bi si našla nekoga, ki je za 180 stopinj drugačen od tega, ki ga imam. Pa se mi zdi ta kar pravi zdaj …
Ne vem, no. Za neko skupno življenjsko zgodbo je potrebno nekaj strasti, nekaj iskric, neko ujemanje, ki presega “skupne interese in hobije”. Nekaj kar ni zgolj racionalno, ampak predvsem emocionalno ali celo fizično. Ni nujno, da gre za noro zaljubljenost, pa vendar … življenjskega partnerja ne moreš izbirati tako, da kljukaš seznam.
Če začnem pri začetku – ti mora biti fizično vsaj približno všeč. V končni fazi boš z njim tudi spala (in očitno imela otroke…) in če te ne privlači, kako bo izgledal ta skupni življenjski projekt? Bo šel v maloro preden bosta prišla do otroka št.2 ,,,
Iz tvojega posta veje neka težnja k perfekcionizmu. Kaj vse imaš, pa vendar se osredotočaš na to, kar ti manjka. In zaradi tega nisi zadovoljna. In vse moči uperjaš v to, da zapolniš to vrzel. Namesto da bi uživala v vsem, kar imaš, in si mislila – če pa ne bo, imam še vedno bistveno več kot imajo drugi…
Ne vem, no… Res se mi zdi, da do celotne zadeve nimaš pravega pristopa…
Pandora, najbolj se strinjam s tistim stavkom, ko praviš, da tisto, kar si želiš, ni nujno najbolje (pravo) zate. :))
Osebno mislim, da ima avtorica trenutno “krizo samskosti” in mogoče v tem trenutku meni, da mora to storiti, kar je. Bolje bi bilo, da se prepusti toku, začne družiti, pa bo pravi že prišel takrat, ko bo to najmanj pričakovala. V poslu sem se naučila nečesa, kar je dobro uporabljati tudi privat – takrat, ko se najbolj mudi, se usedi, malo počakaj in premisli. Če je avtorico v tem trenutku “popadlo”, da mora dobiti partnerja, naj malo počaka, da se ta dim razkadi, potem bo že bolj čista slika in takrat bo tudi vedela, kako ravnati.
Morda, toda to je njegova izbira, tvoja pa da to kritiziraš ali kako (ne vidim v tem smisla)?
Če ti je res tako “hard” pa ga ne čitaj, boš imel več notranjega miru :-)[/quote]
Ampak tale Matjažko pa ima res poseben vpliv na ženske. Bibitka se mu dobrika, ti ga braniš…Katenjka ga tudi vseskozi omenja. :))
Gams morda preverja kako trdna so Matjažkova stališča. :)))) Torej, če eno misli, drugo govori in tretje dela.
Morda, toda to je njegova izbira, tvoja pa da to kritiziraš ali kako (ne vidim v tem smisla)?
Če ti je res tako “hard” pa ga ne čitaj, boš imel več notranjega miru :-)[/quote]
Ampak tale Matjažko pa ima res poseben vpliv na ženske. Bibitka se mu dobrika, ti ga braniš…Katenjka ga tudi vseskozi omenja. :))
Gams morda preverja kako trdna so Matjažkova stališča. :)))) Torej, če eno misli, drugo govori in tretje dela.[/quote]
Ne, ni res, da ga vedno branim, danes pa ker je pust sem sem snela masko in obrnila ploščo 😛
Gams morda preverja kako trdna so Matjažkova stališča. :)))) Torej, če eno misli, drugo govori in tretje dela.[/quote]
Ne, ni res, da ga vedno branim, danes pa ker je pust sem sem snela masko in obrnila ploščo :P[/quote]
Aja, zato tudi nov avatar. :)) No, če sem čisto iskrena – ta novi avatar mi je všeč, ampak tisti stari ti bolj pristoji. :))
Forum je zaprt za komentiranje.